Teyzeleriiiii , minnoşu ve keseyi gördük bugüün , satımla birebir miniğim , maaşAllah ona
1 hafta 10 gün sonra gel kalp atışını duyalım dedi , tamam dediiimmm
26 ekim tam 10 gün sonra evlilik yıldönümümüz ve eşimin doğum günü birde şimdi miniğimizin kalp atışları eklenecek nasipse... Rabbime şükürler olsun
En kısa zamanda darısı başınıza olsun kuzularım beniiimmm
tşk canım.uzun sac bende coks evıyorum lakın cok dokulme ve yıpranmadolayısıyla ketırmek zorunda kaldım yınesaglıklı uzar inş
Bende sana bakınıp duruyordum tatlımm yaaa çok sevindim Allah hayırlısıyla kalp atışlarını da duymayı nasip etsin hepimize Allah nazarlardan saklasınnnnTeyzeleriiiii , minnoşu ve keseyi gördük bugüün , satımla birebir miniğim , maaşAllah ona
26 ekim tam 10 gün sonra evlilik yıldönümümüz ve eşimin doğum günü birde şimdi miniğimizin kalp atışları eklenecek nasipse... Rabbime şükürler olsun
@Mogami bunlarda benim fotolarım
Aaaamiiiin bitanem , darısı size olacaak... bende şimdi okudum meleğimin haberiniiii ,çok çok mutlu olduuummmÇOK ÇOK SEVİNDİMM RABBİM DEVAMINI DA BÖYLE SAĞLIKLI NASİP ETSİN :) SİZLERDEN DE GÜZEL HABERLERİMİZİ ALDIK TOPİC ÇE MUTLUYUZ BUGÜN ASİM İYİ SEN İYİSİN MELEĞİM HAMİŞŞ ÇOK ŞÜKÜR RABBİME GÜZEL ŞEYLER OLUYOR :):)
Aammiiin tatlı arkadaşım benim ... Rabbim o pıt pıtları da duymayı nasip etsiin hepimize canım benim...Bende sana bakınıp duruyordum tatlımm yaaa çok sevindim Allah hayırlısıyla kalp atışlarını da duymayı nasip etsin hepimize Allah nazarlardan saklasınnnn
Aaaamiiiin bitanem , darısı size olacaak... bende şimdi okudum meleğimin haberiniiii ,çok çok mutlu olduuummm
içinemi doğdu acaba kız die :) bende cok isterim kızım olmasınıİYİ YAPMIŞSIN ŞİMDİ BEBİŞ PROTEİNLERİ ALACAK DOĞUMDAN SONRA UZATIRSIN :) ANNE KIZ TOPLARSINIZ TEPEDEN BELKİ :)
senin içine kız doğuyorsa kızdır canım anneler hissediyormuşiçinemi doğdu acaba kız die :) bende cok isterim kızım olmasını
içinemi doğdu acaba kız die :) bende cok isterim kızım olmasını
normalde 21+2 canm ama geriden geliyomuş bugün 20+4kaç kaftalık oldu cnm
kendine haksızlık etmeee senin gibi cildim olsa termeiz keşkeeeecanım çekti bende paylaşıcam.. Burda ki hatunlar bana 1500 basar ama ossun..
maşallah minnakına :)kızlar ben geldım dr maşallahdiyin minnakıma baya büyümüşrsmini koyuyorum... bı bakın bakalım
kendıne haksızlık edıyosun bence sade masum bi güzellıgın var arkadasım masallah :)canım çekti bende paylaşıcam.. Burda ki hatunlar bana 1500 basar ama ossun..
maşallah maşallah fıstığıma süpersinKUZUM ZORLANDIM YA TEK FOTOM YOKMUŞ BENİM HEP SEVDİCEĞİMLE TEK OLANALR ESKİBENDE KESTİM KENDİMİ
çok güzelsin mogamim ya önceden de dediğim gibi seni veBikaç fotoda ben yükleyeyim yahu
kizlar merhba gunaydin
beni belki mogami elisa kaygili hatirlar...
gecen aylar klomen ve catlatma ignesi olmustum hamile kalamamistim daha sonra esimin rahatsizligini ogrendik cift tarafli varikosel varmis ameliuat olmasi gerekiyordu doktorum da esin ameliyat olsun sonra yine gel demisti (3ay sonra falan) cok sukur yaklasik iki hafta once ameliyat basariyla olundu. ben temizlikler perdeleri yikatmalar merdiven tepelerinde esyalari tasimaya calismalar falan bayrami gecirdim. batim 14 ekimdi ama bende hic gebelik suphesi yok yumurtlama donemine denk gelmedik o ara esim ameliyat olmustu cunku diyerek hic suphesiz hayatima devam ediyordum
fakat dun beni lazerden aradilar randevu verdiler henuz hasta olmamistim halsizdim bitkindim bir ara yataktan kalktim gozumun onu karardi ttum gun yattim aksam esimden test istedim nolur nolmaz belki diye yapar yapmaz ne goreyim 3-5 saniye icinde kopkoyu cift cizgi kesin yanlistir dedim kalktik acile gittik kan testi yaptilar >1000,00 cikti tebrikler 6 haftalik hamilesiniz!!!!
bemde esimde inanamadik bir yanlislik olmasin olsa bile 3 haftalik olmali dedim deger yuksek dediler. hemen bugun sabah sekizde doktoruma gittim evet hamileymisim inanamiyorum hic aklimda yokken 3 ay sonra denemeye baslariz derken hamileyim karindan keseyi goremedik vajineden bit kadar birsey gorduk doktorum dusuk tehlikesi olabilir iki hafta sonra kalp atisini duymadan emin olmayalim dedi yat dinlen dedi folik asit progestan ve coraspin yazdi
cok korkuyorum insallah birsey olmaz benim gibi olan degerleri falan varmi kizlar nolur dua edin bana
belirtilere gelince adet olmadan once belim agrirdi agrimadi sivilce cikardi cikmadi iki gun oncede canim asiri kofte istemisti ve halsizlik yorgunluk diyebilirim .
ayrica gecen aylar yikanmazdim ayagimi dikerdim bu ay ise tam tersi hemen sicak su ile dus aldim umutsuz oldugum icin Rabbim iste herseyin bir zamani var .
demekki aklindan silmek unutmak gerekiyomus stres onemliymis mucize gibi oldu cunku cok sukur Allah ima birde burada bir arkadas bana lem yelid oku demisti 70000 tane okudum ben esimin rahatsizligini bilmeden once baslamistim bitireyim dedim belki vesile olmustur Allah herkesten razi olsun hicbirimizin kucagini bos birakmasin neseyle huzurla saglikla kucagimiza almak nasip olsun insallah ...
@Mogami bunlarda benim fotolarım
MAŞALLAHH KUZUYA O ZAMAN, BÜYÜSÜN HAYIRLISIYLA DA ANNESİNİN GÖBÜŞÜNÜ KOCAMAN YAPSIN KUZU, DARISI KALP PIT PITLARINA O ZAMAN , NE GÜZEL ESMAM GELİYOR SENİNKİ ALLAH IN İZNİYLE ARTIK BENDE VARIM DEMİŞ :)Teyzeleriiiii , minnoşu ve keseyi gördük bugüün , satımla birebir miniğim , maaşAllah ona
Sensin fıstık gül yanaklımaşallah maşallah fıstığıma süpersin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?