2014 mayis,haziran,temmuz,agustos,eylul veya ekimde hamile kalmak isteyenler

ÇOK ÇOK SEVİNDİMM RABBİM DEVAMINI DA BÖYLE SAĞLIKLI NASİP ETSİN :) SİZLERDEN DE GÜZEL HABERLERİMİZİ ALDIK TOPİC ÇE MUTLUYUZ BUGÜN ASİM İYİ SEN İYİSİN MELEĞİM HAMİŞŞ ÇOK ŞÜKÜR RABBİME GÜZEL ŞEYLER OLUYOR :):)

Bende sana bakınıp duruyordum tatlımm yaaa çok sevindim Allah hayırlısıyla kalp atışlarını da duymayı nasip etsin hepimize Allah nazarlardan saklasınnnn

Aaaamiiiin bitanem , darısı size olacaak... bende şimdi okudum meleğimin haberiniiii ,çok çok mutlu olduuummm

Aaaamiiiin bitanem , darısı size olacaak... bende şimdi okudum meleğimin haberiniiii ,çok çok mutlu olduuummm

ya öyle kısmet nasip işte oldu çok şükür siz iyisiniz aside iyi meleğimin bebişi de büyüyecek inşallah yfrks nin de değerleri artacak sonra aynı ay içinde ciyak ciyak ağlayıp meme verinceye kadar susmayacak bebişler gelecek :)

kızlar ben geldım dr maşallah diyin minnakıma baya büyümüşrsmini koyuyorum... bı bakın bakalım
maşallah minnakına :)

kızlar hepinizin fotolarına baktım herkes cok güzel maşallah :) insallah bebıslerımızın fotolarınıda koyarız güzellk arttsın dye :):):)

Canım benim , çok çok ama çok sevindim ... minnakın sağlıkla büyüsün inşaAllah e mi , sakın stres yapma , kendini yorma tatlım benim , inan bu müthiş bir haber , duygulandım resmen okurken , bebişini sağ salim kucağına almak nasip olsun canım beniiimmm

@Mogami bunlarda benim fotolarım

Kuzu en yakın sen vardın seni altıntılayabildim , süpersin , çok alımlı bir güzelliğin var maaşAllah sana bitaneeemm

Ve kızlar nesiniz ya siiiiz , hepsiniz ama hepiniz çok çok güzelsiniz , fotolarınıza hızlıca göz attım hemen meraktan , Rabbim kucaklarınızı sizin gibi tatlı , güzel bebişler versin inşaAllah ,müthişsiniz , kocişler değerinizi bilsin

MAŞALLAHH KUZUYA O ZAMAN, BÜYÜSÜN HAYIRLISIYLA DA ANNESİNİN GÖBÜŞÜNÜ KOCAMAN YAPSIN KUZU, DARISI KALP PIT PITLARINA O ZAMAN , NE GÜZEL ESMAM GELİYOR SENİNKİ ALLAH IN İZNİYLE ARTIK BENDE VARIM DEMİŞ :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…