oooo maşallah cnm ya buyumus bebek cınsıyeti ne merak ettimnormalde 21+2 canm ama geriden geliyomuş bugün 20+4
Sensin fıstık gül yanaklı
Kızımız olacak Allahın izniyle canım resmdekide Prensesimin yeni cicisioooo maşallah cnm ya buyumus bebek cınsıyeti ne merak ettim
CİDDİ Mİ DESEM COOL BİR DURUŞ VAR HERKESE PAS VERMEM SINIRLARIMA GİRMEK ZORDUR GİBİSİNDENN GÜZELLİĞİMİZ TAM MAŞALLAHTA COOL DURUŞUMUZ DA ÇOK İYİ BE:) :)
cnm cok tesekkur ederim aminnn darisi sanaRabbim sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin canım çok sevindim
Canim tebrik ederim cok sevindim senin adinabende seni merak ediyordum bu kiz nerde gormuyorum diye rabbim sagsalim kucagina almayida nasip etsin insallahcnm cok tesekkur ederim aminnn darisi sana
tesekkür ederim canım cvp verdiğin için.şimdi birsey içmiyorum artık ama tam yumurtlama zamanlarımda suda eriyen ilactan içmiştim yumurtayı etkilemişmidir acaba ?
Selam kizlar nasilsiniz ya ben foto atamiyorum esim izin vermedi foto yuzunden daha once basima bisey gelmisti o yuzden izin vermiyor sanirim hepiniz cok guzelsiniz masallah fotolarinizi gordum kizlar
Hilalim masallah cok guzelsin burdaki kizlarinhepsi cok guzel masallahAy sağol canım benim valla ağzım kulaklarımda şımarıcam:)
Tesekkur ederim canim yok tartismadim zatenbende cok isterdim foto atmak neyse ben sizleri gordum ya o da yeter fistik gibi anne olacak burdaki herkes nasilsin canim adet oldun muOlsun canımcım, eşinle tartışma onun için, boşver. Eminim sen de çok güzelsin
Ay sağol canım benim valla ağzım kulaklarımda şımarıcam:)
amin cnm sagol hepimiz insallahçok sevindim canım değerinde gayet güzel Rabbim kucagına almayı nasip etsin inşaAllah
Selam kizlar nasilsiniz ya ben foto atamiyorum esim izin vermedi foto yuzunden daha once basima bisey gelmisti o yuzden izin vermiyor sanirim hepiniz cok guzelsiniz masallah fotolarinizi gordum kizlar
Hilalim masallah cok guzelsin burdaki kizlarinhepsi cok guzel masallah
Kızlar adetim gecikince içim rahat etmedi doktora gittim kist varmış o engel olabilir dedi ama adetle atılanlardanmış. Adet söktürücü yazdı ama kan istedi kan sonucuna göre negatif çıkarsa ilacı kullan dedi. Hayırlısı olsun inş kist önemli bir problem değildir.
sagol canim Allah razi olsun siz rahatlattiniz beni biraz insallah hepimiz aliriz kucaklarimiza bu sipalariCanım benim , çok çok ama çok sevindim ... minnakın sağlıkla büyüsün inşaAllah e mi , sakın stres yapma , kendini yorma tatlım benim , inan bu müthiş bir haber , duygulandım resmen okurken , bebişini sağ salim kucağına almak nasip olsun canım beniiimmm
Kuzu en yakın sen vardın seni altıntılayabildim , süpersin , çok alımlı bir güzelliğin var maaşAllah sana bitaneeemm
Ve kızlar nesiniz ya siiiiz , hepsiniz ama hepiniz çok çok güzelsiniz , fotolarınıza hızlıca göz attım hemen meraktan , Rabbim kucaklarınızı sizin gibi tatlı , güzel bebişler versin inşaAllah ,müthişsiniz , kocişler değerinizi bilsin
Ayy cok isterim gorusmeyi sizi cok sevdim ben hepiniz ictensinizSağol canım senide merak ediyordum ama olsun ilerde belki yüzyüze görüşürüz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?