2014 mayis,haziran,temmuz,agustos,eylul veya ekimde hamile kalmak isteyenler

tesekkür ederim canım cvp verdiğin için.şimdi birsey içmiyorum artık ama tam yumurtlama zamanlarımda suda eriyen ilactan içmiştim yumurtayı etkilemişmidir acaba ?

Yok canım sanmam yumurtlamayla ilgili sıkıntı oluşturacağını. Rica ederim.

Kızlar adetim gecikince içim rahat etmedi doktora gittim kist varmış o engel olabilir dedi ama adetle atılanlardanmış. Adet söktürücü yazdı ama kan istedi kan sonucuna göre negatif çıkarsa ilacı kullan dedi. Hayırlısı olsun inş kist önemli bir problem değildir.

Selam kizlar nasilsiniz ya ben foto atamiyorum esim izin vermedi foto yuzunden daha once basima bisey gelmisti o yuzden izin vermiyor sanirim hepiniz cok guzelsiniz masallah fotolarinizi gordum kizlar

Olsun canımcım, eşinle tartışma onun için, boşver. Eminim sen de çok güzelsin

Olsun canımcım, eşinle tartışma onun için, boşver. Eminim sen de çok güzelsin
Tesekkur ederim canim yok tartismadim zatenbende cok isterdim foto atmak neyse ben sizleri gordum ya o da yeter fistik gibi anne olacak burdaki herkes nasilsin canim adet oldun mu

Selam kizlar nasilsiniz ya ben foto atamiyorum esim izin vermedi foto yuzunden daha once basima bisey gelmisti o yuzden izin vermiyor sanirim hepiniz cok guzelsiniz masallah fotolarinizi gordum kizlar

anlayışla karşılarızz seni görmeden sevmek aşkların en güzelii :):):) ne yapalım :)

bu kistler nerden çıktı böyle şimdi allahım gönderiver bir çırpıda uzaklara gitsinler sonuçlarını paylaşırsın canım :)

sa
sagol canim Allah razi olsun siz rahatlattiniz beni biraz insallah hepimiz aliriz kucaklarimiza bu sipalari

Kızlar hepiniz nasılsınız? Umarım herkes iyidir. Bu ay hayırlı haberler alanlar kimler bakalım? Ben de 11+4 günlükken gitmiştim doktor 4 hafta sonra çağırdı ama çatlayacağım meraktan onu göremedikçe. Cinsiyetimiz de belli değil daha. Tahmini olan var mı aranızda? :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…