2014 mayis,haziran,temmuz,agustos,eylul veya ekimde hamile kalmak isteyenler

Canim tebrik ederim cok sevindim senin adinabende seni merak ediyordum bu kiz nerde gormuyorum diye rabbim sagsalim kucagina almayida nasip etsin insallah
ayyy tatlim yaaa oyle bi dagittiydim ki kafayi internete bile girmiyordum cok sagol canim benim darisi sana ve tum isteyenlere olsun

YA BENİM BÖLGEMDE AĞRI VAR TAM GİRİŞ KISMI ETRAFINDA ÇOK DEĞİL AMA AĞRIYOR NİYE OLUR Kİ HİÇ BÖYLE AĞRI YAŞADINIZ MI ?

ayyy tatlim yaaa oyle bi dagittiydim ki kafayi internete bile girmiyordum cok sagol canim benim darisi sana ve tum isteyenlere olsun
Amin tatlim kendine dikkat et olurmu bol bol dinlen bebisine iyi bak oyy teyzesi sevsin minnakini ne guzel bi mucize rabbim herkese yasatsin insallah

canim bendede vardi kendi kendine gitti bir baktik yok olmus ben sogan suyu icmeyi dusunmustum hatta canin skilmasin atilir insallah

eşini kırma nasıl diyorsa öyle olsun biz senin asıl güzelliğini biliyoruzz bedenler çokta problem değil :)
Yok kuzum hayir dedigi zaman ustune gitmem cunku degismeyecek kiskanclik degilde daha once foto yuzunden problem yasadigimiz icin bende ustelemedim yoksa guvenmedigi icin degil hepiniz cok tatli annis olacaksiniz seviyorum sizi

Amin tatlim kendine dikkat et olurmu bol bol dinlen bebisine iyi bak oyy teyzesi sevsin minnakini ne guzel bi mucize rabbim herkese yasatsin insallah
aynen canim mucize bebek oldu hic beklenmedik anda saskinliktan sevinemedik bile daha ben gidip sac boyattim golge attirdim camasir sulariyla oynadim vah yavrum neler yasamis artik pur dikkat ona aitim

Yok kuzum hayir dedigi zaman ustune gitmem cunku degismeyecek kiskanclik degilde daha once foto yuzunden problem yasadigimiz icin bende ustelemedim yoksa guvenmedigi icin degil hepiniz cok tatli annis olacaksiniz seviyorum sizi

BENDE KISKANÇLIK DİYE DÜŞÜNMEDİM BENİM EŞİM BİLSE ODA İSTEMEYEBİLİR NEDEN ÖZELİNİ YAZIYORSUNDA VSVS DER SANIRIM :) BİZDE SENİİ SEVİYORUZZZ CANIMMM :)

Tesekkur ederim canim yok tartismadim zatenbende cok isterdim foto atmak neyse ben sizleri gordum ya o da yeter fistik gibi anne olacak burdaki herkes nasilsin canim adet oldun mu

Amin canım, çok teşekkür ederim. Yok olmadım, şimdi başka bi doktor buldum ona mail attım. Adet olmayınca ilaç veren kadın doktora güvenim kalmadı, ilacı içmedim, sebebine bakılmadan ilaç içmem. O yüzden yeni doktor arayışındayım. Az önce yazdım, bakalım ne yazacak. Erkek doktor fobimi yenip ona gidicem galiba ilk kez, adam tam benim ameliyatın uzmanıymış, cerrahi olarak başarılıymış. Kızara bozara ona gidicem

Bencede o kadina gitmemekle iyi yapmissin tekrar ne zaman kan testi yaptiracaksin insallah hamissindir tatlim erkek doktor daha ilgili oluyor canim hakkinda hayirlisi olsun canim dualarim seninle

Bencede o kadina gitmemekle iyi yapmissin tekrar ne zaman kan testi yaptiracaksin insallah hamissindir tatlim erkek doktor daha ilgili oluyor canim hakkinda hayirlisi olsun canim dualarim seninle

Aslında bugün tekrar verecektim kan ama bekleyeyim dedim 1 gün daha. Yarın veririm. Evet, ben de şuna kesin emin oldum, kadın doğumda erkek doktora gideceksin. Kadınlar mıy mıy, ağzından laf çıkmaz, hemcinslerim kusura bakmasın ama doktor olarak da erkeklere daha çok güveniyorum her alanda. Nedense doktorluk erkek mesleği gibi geliyo bana.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…