2014 mayis,haziran,temmuz,agustos,eylul veya ekimde hamile kalmak isteyenler

Bilmiyorum ki canim acaba neden oluyor ki adet olunca gidecegim dr a sorarim bakalim olsa bisey soylerdi herhalde

bende nedenlerine baktım kötü şeyler olsa yanında başka şeyler olurdu hiç birine uymuyor geçer inşallah nedensiz ağrı işte

kızlar yaa moralim bozuldu eşimin test sonuçlarıını bn alcaktm ama toplantımız uzadı laboratuvar 4 e kdr açıktı bn 3.20 de aradm nöbete gidiyorm 10dk önce cıktım dedi sperm arttı mı artmadı mı yine öğrenemedk eşime dedim yrn sabah işe gitmeden önce al diye belli olmaz dedi

siz böyle deyince doktorumu değişesim geliyor bırakıyım mı bu kadıncağızı iyi de :) ya ben doktorumu seviyorum ama şimdi düşük atlattım ya ilaç vermedi yapılabilecek bi şey yok dedi foli asitten başka ama içime sinmiyor öbür doktor coraspin vermişti oda hemen olumsuz düşünüp her önlemi aldı gerekli gereksiz doktorun iyi mi değil mi olduğu kriteri ne karar veremiyorum

Kizlar gece kaderimin yazildigi gunu izledim bi ciftin bebegi olmuyor her yollu denemisler sonra tasiyici anne buldular cok etkilendim
Bende sana katiliyorum canim erkek dr daha ilgili geliyor bana yarin guzel haberler verirsin insallah mucizen gobusundedir insallah

ihmal ediyor desene o zaman bırak almasın üstüne gitme o ilgilensin

Tospaaamm hiç kızarma bozarma erkek dr.lar daha merhametli ve incler ben kadın dr. a fazla güvenemiyorum benim hsg mide erkek dr. çekti, şimdiki tedavimide yine prof. hulusi bülent yapıyor söylemiştim daha önce, smear ide o aldı, bende çatal korkusu vardı, o kadar çok inip çıktımki bu son dönemde o da kalmadı, vala yalan yok çekingenliğmde gitti bitti, kadım doğumcun kuaförün erkek olacak bunu anladım :)

Doğru söylüyosun tatlım, işte 1 kere şeytanın bacağını kırıp gidebilsem erkek doktora... Şu an kendimi o masada erkek doktorun karşısında hayal edince bile içim daralıyo ama napayım, gidicem mecbur

Kız hepiniz beğeneceğinize yorum yazsanıza yaa
Hoşdeldiiiin , sabretmek çok zor oluyor bu ugurda...minnoşunu özlüyorsundur...sağ salim gelsin inşsaAllah :)
Bilemedim cinsiyeti canım , sağlıklı bir minnoşun olsun da :) kocaman olmuş , zaman ne çabuk geçiyor :)
Bende bugün gördüm..şimdiden özledim

ihmal ediyor desene o zaman bırak almasın üstüne gitme o ilgilensin
cnm dün tahlili sabah verdi öğleden snr alabilirsnz demiş ama aynı gün 2 kez izin isteyemm dedi tmm haklı ama sen al alabilirsen dediydi evdeydm ama annem kardeşim arkadasım geldiler oturduk çıkamadm nasıl alıym bgnde okulda toplantı yaptık yetişcektm ama sansımıza dr erken gitmiş eşimde izin almaktan sıkılıp utanıyo onun da etykisi var yrn nöbetciyim okulda hiç alamam snr hftsonu eee ney olck bizim test inş sabahtan 1 saat izin alır da merakımız gider

İnşallah canım, hepimiz inşallah.

Off seninki de zor karar Kaygılım ya, valla canım bence bi doktorun teşhisine güvenmemek gerekiyo. İkinci bi doktorun görüşünü mutlaka alma taraftarıyım kendi adıma.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…