Bilmiyorum ki canim acaba neden oluyor ki adet olunca gidecegim dr a sorarim bakalim olsa bisey soylerdi herhalde
aminnnn hayırlsıyla sağlıkla alırız inşaallahs
sagol cnm Allah razi olsun yskin zamanlardada kucaklarimiza aliriz insallah senle
Aslında bugün tekrar verecektim kan ama bekleyeyim dedim 1 gün daha. Yarın veririm. Evet, ben de şuna kesin emin oldum, kadın doğumda erkek doktora gideceksin. Kadınlar mıy mıy, ağzından laf çıkmaz, hemcinslerim kusura bakmasın ama doktor olarak da erkeklere daha çok güveniyorum her alanda. Nedense doktorluk erkek mesleği gibi geliyo bana.
Bende sana katiliyorum canim erkek dr daha ilgili geliyor bana yarin guzel haberler verirsin insallah mucizen gobusundedir insallahAslında bugün tekrar verecektim kan ama bekleyeyim dedim 1 gün daha. Yarın veririm. Evet, ben de şuna kesin emin oldum, kadın doğumda erkek doktora gideceksin. Kadınlar mıy mıy, ağzından laf çıkmaz, hemcinslerim kusura bakmasın ama doktor olarak da erkeklere daha çok güveniyorum her alanda. Nedense doktorluk erkek mesleği gibi geliyo bana.
kızlar yaa moralim bozuldu eşimin test sonuçlarıını bn alcaktm ama toplantımız uzadı laboratuvar 4 e kdr açıktı bn 3.20 de aradm nöbete gidiyorm 10dk önce cıktım dedisperm arttı mı artmadı mı yine öğrenemedk eşime dedim yrn sabah işe gitmeden önce al diye belli olmaz dedi
Tospaaamm hiç kızarma bozarma erkek dr.lar daha merhametli ve incler ben kadın dr. a fazla güvenemiyorum benim hsg mide erkek dr. çekti, şimdiki tedavimide yine prof. hulusi bülent yapıyor söylemiştim daha önce, smear ide o aldı, bende çatal korkusu vardı, o kadar çok inip çıktımki bu son dönemde o da kalmadı, vala yalan yok çekingenliğmde gitti bitti, kadım doğumcun kuaförün erkek olacak bunu anladım :)Amin canım, çok teşekkür ederim. Yok olmadım, şimdi başka bi doktor buldum ona mail attım. Adet olmayınca ilaç veren kadın doktora güvenim kalmadı, ilacı içmedim, sebebine bakılmadan ilaç içmem. O yüzden yeni doktor arayışındayım. Az önce yazdım, bakalım ne yazacak. Erkek doktor fobimi yenip ona gidicem galiba ilk kez, adam tam benim ameliyatın uzmanıymış, cerrahi olarak başarılıymış. Kızara bozara ona gidicem
Bana olur arada adet bitiminden sonraBazen bendede oluyor canim ama neden bilmiyorum
TEŞEKKÜRLER KUZUM SİZDE YAKIŞMIŞSINIZ İNŞALLAH AŞKLARIMIZIN MEYVESİDE KATILIR FOTOLARIMIZAama o fıstık sensin işte çok güzelsin valla tatlım eşinle yakışmızsınız maşallah size
Tospaaamm hiç kızarma bozarma erkek dr.lar daha merhametli ve incler ben kadın dr. a fazla güvenemiyorum benim hsg mide erkek dr. çekti, şimdiki tedavimide yine prof. hulusi bülent yapıyor söylemiştim daha önce, smear ide o aldı, bende çatal korkusu vardı, o kadar çok inip çıktımki bu son dönemde o da kalmadı, vala yalan yok çekingenliğmde gitti bitti, kadım doğumcun kuaförün erkek olacak bunu anladım :)
Hoşdeldiiiin , sabretmek çok zor oluyor bu ugurda...minnoşunu özlüyorsundur...sağ salim gelsin inşsaAllah :)Kız hepiniz beğeneceğinize yorum yazsanıza yaa
cnm dün tahlili sabah verdi öğleden snr alabilirsnz demiş ama aynı gün 2 kez izin isteyemm dedi tmm haklı ama sen al alabilirsen dediydi evdeydm ama annem kardeşim arkadasım geldiler oturduk çıkamadm nasıl alıym bgnde okulda toplantı yaptık yetişcektm ama sansımıza dr erken gitmiş eşimde izin almaktan sıkılıp utanıyo onun da etykisi var yrn nöbetciyim okulda hiç alamam snr hftsonu eee ney olck bizim test inş sabahtan 1 saat izin alır da merakımız giderihmal ediyor desene o zaman bırak almasın üstüne gitme o ilgilensin
Kizlar gece kaderimin yazildigi gunu izledim bi ciftin bebegi olmuyor her yollu denemisler sonra tasiyici anne buldular cok etkilendim
Bende sana katiliyorum canim erkek dr daha ilgili geliyor bana yarin guzel haberler verirsin insallah mucizen gobusundedir insallah
amin canım benimAllah bir daha yaşatmasın böylesi bi durum canım...şimdiden geçmiş olsun
siz böyle deyince doktorumu değişesim geliyor bırakıyım mı bu kadıncağızı iyi de :) ya ben doktorumu seviyorum ama şimdi düşük atlattım ya ilaç vermedi yapılabilecek bi şey yok dedi foli asitten başka ama içime sinmiyor öbür doktor coraspin vermişti oda hemen olumsuz düşünüp her önlemi aldı gerekli gereksiz doktorun iyi mi değil mi olduğu kriteri ne karar veremiyorum
inşallah tatlım bende bi şişkinlik var ki öyle böyle değil göbek oldu resmen bata az kaldı 22 siTEŞEKKÜRLER KUZUM SİZDE YAKIŞMIŞSINIZ İNŞALLAH AŞKLARIMIZIN MEYVESİDE KATILIR FOTOLARIMIZA
amin canım. çok teşekkür ederimCanim dualarimiz seninle, hakkina hayirlisi olsun.
BU SEFER BATLARIMIZ DEĞİŞTİ BEN GEÇEN AY GEÇ OLDUĞUM İÇİN İNŞALLAH BU SEFER BAT GELMİYCEK BEBİŞ GELECEK O ŞİŞKİNLİKLER ONDANDIR :)inşallah tatlım bende bi şişkinlik var ki öyle böyle değil göbek oldu resmen bata az kaldı 22 si
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?