2014 mayis,haziran,temmuz,agustos,eylul veya ekimde hamile kalmak isteyenler

Yok canım saat önemli değil diye biliyorum bende ne zaman yersem o zaman alıyorum. Bazen unutuyorum öğlen alıyorum.

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Canlarım bugün akıntım geldi 13. gün gerçi yumurtlama akıntısı mı bilmiyorum geçen ay akıntı gelmemişti

Ateş tablom

21.05 -- 36.1 (adetin ilk günü)
22.05 -- 36.3
23.05 -- 36.1
24.05 -- 36.1
25.05 -- 36.1
26.05 -- 36.1 (adetin bittiği gün)
27.05 -- 36.2
28.05 -- 36.1
29.05 -- 36.2
30.05 -- 36.2
31.05 -- 36.2
01.06 -- 36.0
02.06 -- 36.2

hergün aynı saatte alırsan daha düzenli olur canım bir de ben başlamadan önce araştırdığımda şöyle diyorlardı iştah açıyormuş o yüzden akşam yatmadan önce alın diyordu ben o yüzden akşam 10 da alıyorum

HADI HAYIRLISI INSALLAH canım guzel haberını alırız bu ay

bir kere akşam 10 da canım

Yok canım saat önemli değil diye biliyorum bende ne zaman yersem o zaman alıyorum. Bazen unutuyorum öğlen alıyorum.

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Mogami ve WaysOfMom teşekkür ederim. Ben vitamin ve balık haplarımla birlikte artık onu da alırım. Mogami iştahım evlendikten sonra çok açıldı canım muhtemelen doğum kontrol hapı yüzünden. 54 kilodan 63 kiloya çıktım.

Canım adet günün geldi ise ve duzensizlik yoksa kan testinde çıkar. İdrarda da silik bile olsa çıkar diyor bazıları

Kizlar bat 2 hazirandi dun pembemsi seyrek bi kanamam oldu geceden bu yana kesildi. 2test yaptim sabah. 2 sinde de tek cizgi.

Moralim bozuldu tam bidahaki aya derken umutlandirmisti beni..

Kizlar bat 2 hazirandi dun pembemsi seyrek bi kanamam oldu geceden bu yana kesildi. 2test yaptim sabah. 2 sinde de tek cizgi.

Moralim bozuldu tam bidahaki aya derken umutlandirmisti beni..

yerlesme hanaması ne hıc bılıyorum canım 2 dede olmadı benım ama eger yerlesme kanaması ıse zaten su anda cıkmaz sonuc bebek rahme yerlesmeden deger yukselmıyor

nıye kız bende oğlumda mart ayında doğduk oğlum 1 de ben 3 de

2013 martta ameliyat oldum o zamandan beri martla ilgili hislerim bu hale geldi öncesinde de çok sevdiğim bi ay değildi ama ameliyattan sonra mart ayı bir an önce bitsin diye dua etmeye başladım

2013 martta ameliyat oldum o zamandan beri martla ilgili hislerim bu hale geldi öncesinde de çok sevdiğim bi ay değildi ama ameliyattan sonra mart ayı bir an önce bitsin diye dua etmeye başladım

kıyamam sana hayırlısı olsun ozaman canım

petyy den ses yok bu gunde gıdecektı sanırım doktora

Doktoruna öğlende gostercem Ma sonucun 151 bakalim ne dicek doktor daha fazla bekliyodu

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Son düzenleme:
Doktoruna öğlende gostercem Ma sonucun 151 bakalim ne çiçek doktor daha fazla bekliyodu

Hayırlısı olsun canım, sıkma canını

Doktoruna öğlende gostercem Ma sonucun 151 bakalim ne dicek doktor daha fazla bekliyodu

bekle bakalım canım canını sıkma ıyı dusun kı sonucuda ıyı olsun bence bırazcık nazlı gıbı

Uzum seni dinledim ve y attığım yerden kalktim eczaneye ilaclarimi aldim bi de gitmisken gebelik testi aldim oylesine bat 6 haziran ama ilacalari icmeden bi yapiim dedim sonuc negatif :zaten bi belirtim de olmadigindan umitsizdim ama yine de uzuldum yaaa sanirim bu ay bu konuya fazla odaklandim bi dahaki ay akışına bırakacağım

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…