Folbiol kullananlar günde kaç defa alıyorsunuz?
Bende ofisteyim şimdi canım bu sabah kahvaltı yapmadım yarım da öğle tatiline çıkıcam yemek yiyip alıyım diyordum ama prospektüsünde yemeklerden önce ve sonra diyordu o halde alabilirim şimdi bende. Peki her gün aynı saatte almak gerekli değildir herhalde dimi?
Bende ofisteyim şimdi canım bu sabah kahvaltı yapmadım yarım da öğle tatiline çıkıcam yemek yiyip alıyım diyordum ama prospektüsünde yemeklerden önce ve sonra diyordu o halde alabilirim şimdi bende. Peki her gün aynı saatte almak gerekli değildir herhalde dimi?
Canlarım bugün akıntım geldi 13. güngerçi yumurtlama akıntısı mı bilmiyorum geçen ay akıntı gelmemişti
Ateş tablom
21.05 -- 36.1 (adetin ilk günü)
22.05 -- 36.3
23.05 -- 36.1
24.05 -- 36.1
25.05 -- 36.1
26.05 -- 36.1 (adetin bittiği gün)
27.05 -- 36.2
28.05 -- 36.1
29.05 -- 36.2
30.05 -- 36.2
31.05 -- 36.2
01.06 -- 36.0
02.06 -- 36.2
HADI HAYIRLISI INSALLAH canım guzel haberını alırız bu ay
bir kere akşam 10 da canım
Yok canım saat önemli değil diye biliyorum bende ne zaman yersem o zaman alıyorum. Bazen unutuyorum öğlen alıyorum.
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
hergün aynı saatte alırsan daha düzenli olur canım bir de ben başlamadan önce araştırdığımda şöyle diyorlardı iştah açıyormuş o yüzden akşam yatmadan önce alın diyordu ben o yüzden akşam 10 da alıyorum
inşallah canım ama bu gidişle asla doğurmam dediğim Mart ayına gelecek
Canım adet günün geldi ise ve duzensizlik yoksa kan testinde çıkar. İdrarda da silik bile olsa çıkar diyor bazıları
Kizlar bat 2 hazirandi dun pembemsi seyrek bi kanamam oldu geceden bu yana kesildi. 2test yaptim sabah. 2 sinde de tek cizgi.
Moralim bozuldu tam bidahaki aya derken umutlandirmisti beni..
nıye kız bende oğlumda mart ayında doğduk oğlum 1 de ben 3 de
2013 martta ameliyat oldum o zamandan beri martla ilgili hislerim bu hale geldi öncesinde de çok sevdiğim bi ay değildi ama ameliyattan sonra mart ayı bir an önce bitsin diye dua etmeye başladım
petyy den ses yok bu gunde gıdecektı sanırım doktora
petyy den ses yok bu gunde gıdecektı sanırım doktora
Doktoruna öğlende gostercem Ma sonucun 151 bakalim ne çiçekdoktor daha fazla bekliyodu
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
en son 140 a çıkmıştı değeri inşallah yükselmiştir :)
Doktoruna öğlende gostercem Ma sonucun 151 bakalim ne dicekdoktor daha fazla bekliyodu
sadece 150 olmuş bakalim ne dicek doktor
canım gunaydın oncelıkle esınle aranın duzelmesıne sevındım belkı kan degerınde oynama yapar ama gebelık degerını degıstırmes sanırım bu arada ılac kullanmassan daha kotu etkıler grıp helede varsa onun ıcın gebelıge sorun cıkarmıyorsa kullan derım ben sana
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?