Folbiol kullananlar günde kaç defa alıyorsunuz?
cörekotunu fazla kullanmazsan kist yapmaz asırı kacılırsa kist yapıyor diye biliyorum. yumurtamın catladıgını ilk defa kürü yediğim ay hissettim. bu arada yumurtalıklar sagda solda oldugu için sag yada sola yatmak mantıklı geldi bana yaptım oldu.:) bu arada tesekkür ederim insallah mevlam isteyen herkese hayırlı zamanda saglıklı hayırlı evlatlar nasıp etsin.öncelikle hoşgeldin ve gözün aydın :) canım tarçın bal çörek otunu ben deneyecektim ama vazgeçtim çünkü kistte yapıyormuş ve ben geçen yıl çikolata kisti ameliyatı olduğumdan tırstım kist lafı duyuncaOnun dışında türk kahvesi olayına bende gireceğim :) şu sırtüstü yatmayı bende yapıyordum ama birde yan yatayım bakayım yalnız ben hiç anlamıyorum yumurtladığımı öyle dediğin gibi bir sancı olmuyor
Uzum seni dinledim ve y attığım yerden kalktim eczaneye ilaclarimi aldim bi de gitmisken gebelik testi aldim oylesine bat 6 haziran ama ilacalari icmeden bi yapiim dedim sonuc negatif:zaten bi belirtim de olmadigindan umitsizdim ama yine de uzuldum yaaa sanirim bu ay bu konuya fazla odaklandim bi dahaki ay akışına bırakacağım
cörekotunu fazla kullanmazsan kist yapmaz asırı kacılırsa kist yapıyor diye biliyorum. yumurtamın catladıgını ilk defa kürü yediğim ay hissettim. bu arada yumurtalıklar sagda solda oldugu için sag yada sola yatmak mantıklı geldi bana yaptım oldu.:) bu arada tesekkür ederim insallah mevlam isteyen herkese hayırlı zamanda saglıklı hayırlı evlatlar nasıp etsin.
Yaaa bu testin kullanim kagidinda 5 dk bekleyin diyor 5 dk sonra iyi bir ışıkta baktim cok hafif pembe bir silik çizgi bu ne demek :44:simdi sabah ilk idrarimda degildi ve bat a daha var sonra emin olamadim yanlis mi görüyorum diye diger testi actim onda da cizgi var mi kendinden diye yok? Umitlenmek de istemiyorum ama bu ne demek sizce yaa telden foto ekleyebilsem eklerdim.su an ne hisstcegimi bilemez haldeyimsilik cizgiyi gormeseydim umidimi kesmistim ne guzel simdi ya yanlis anladiysam ilaclarimi iceyim mi aferin ve vermidon vermis
Hayırlısı olsun canım, sıkma canını
Yaaa bu testin kullanim kagidinda 5 dk bekleyin diyor 5 dk sonra iyi bir ışıkta baktim cok hafif pembe bir silik çizgi bu ne demek :44:simdi sabah ilk idrarimda degildi ve bat a daha var sonra emin olamadim yanlis mi görüyorum diye diger testi actim onda da cizgi var mi kendinden diye yok? Umitlenmek de istemiyorum ama bu ne demek sizce yaa telden foto ekleyebilsem eklerdim.su an ne hisstcegimi bilemez haldeyimsilik cizgiyi gormeseydim umidimi kesmistim ne guzel simdi ya yanlis anladiysam ilaclarimi iceyim mi aferin ve vermidon vermis
bekle bakalım canım canını sıkma ıyı dusun kı sonucuda ıyı olsun bence bırazcık nazlı gıbı
canım sonuçta bi artış var hemen aklına kötü şeyler getirme. Inş hayırlısı olur
Merhabalar anneler ve anne adaylari:)
Su kahve olayini iyiki sormusum
Esime yapinca brnde icsem olur mu acep
Gecen bende test yapmistim ya baya eglenceli ve heycanli bir olaymis. Ilk kezdi benim icin.
O yuzden tazegelin arkadasim kendini cok kaptirma yoksa cooooookkk test getirtirsin eczaneye
Saka bir yana insallah hamilesindir:)
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Yok kiz kaptirmiyorum zaten ben cok grip oldum ve ilaclari alirken oylesine aldim ve denedim silik bir cizgi var ama daha adete de var o yuzden en iyis beklemek seninkinde de var mi idi silik cizgi :)
Geç döllenme yasayan arkadaşlar betaniz ne durumda artis orani ?
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
kızlar merhaba ya benim adetiMe son 1hafta kaldı. Umarım adet olmam kızlar ya. Bide benim kasıklarımda ağrı var kızlar normal mi sizce
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?