2014 mayis,haziran,temmuz,agustos,eylul veya ekimde hamile kalmak isteyenler

Kızlar merhaba

bi kaç gündür gelemedim idrarda yüksek miktarda enfeksiyonum var 2 kutu antibiyotik içecem haftaya tekrar gidecem

bebek de bir sorun yok ama iltihap bakteriler gitmezse sorun teşkil edecek..

Lökosit değerim 84 çıktı çok kötü yani

kalp sesini duydu doktor çok şükür

ayyy hadı gozun aydın canım senın kac haftaydı ınsallah yarında ben gıdıcem benımkınıde duyar

kızlar merhaba ya benim adetiMe son 1hafta kaldı. Umarım adet olmam kızlar ya. Bide benim kasıklarımda ağrı var kızlar normal mi sizce

Canım benim de 1 hafta kaldı. Heyecanliyım ben de. Kasık agrisi var dün de batma vardi ama bugün yok. Benim zaten adet öncesi ağrılar bunlar. Akıntı yok.akıntı en onemli hamilelik belirtisi diyorlar ama bende yok

Geçer inşallah enfeksiyonun canım.Bol su iç aynı zamanda. Ne güzel kalbinin sesini de duymuşsu minğinin.Bundan sonra o kalp senin içinde büyüyecek ne güzel

Geçer inşallah enfeksiyonun canım.Bol su iç aynı zamanda. Ne güzel kalbinin sesini de duymuşsu minğinin.Bundan sonra o kalp senin içinde büyüyecek ne güzel

ayyy hadı gozun aydın canım senın kac haftaydı ınsallah yarında ben gıdıcem benımkınıde duyar

Bugün tam 6 haftalık... inşallah kızlar kurtulurum

akıntısı yanması falan olan sakın ihmal etmesin

hamile kalmadan tedavi olun henüz olmayanlar

Kizlar bat 2 hazirandi dun pembemsi seyrek bi kanamam oldu geceden bu yana kesildi. 2test yaptim sabah. 2 sinde de tek cizgi.

Moralim bozuldu tam bidahaki aya derken umutlandirmisti beni..

Canım kan testi daha kesin sonuç verir. İstersen bir kaç gün bekle. Adet tarihin geçerse testi tekrarla

Bugün tam 6 haftalık... inşallah kızlar kurtulurum

akıntısı yanması falan olan sakın ihmal etmesin

hamile kalmadan tedavi olun henüz olmayanlar

5+7 mi senın bu gun benımde 5+3 yada 6 haftalık senın gıbı bakıcaz bı gıdeyımde yarın ınsallah duyarım bende ya kasıklarında ınce ınce sızlamalar varmı

Esinize neden Türk Kahvesi iciriyorsunuz kızlar.ilk kez duydum Faydası ne ki

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

arada boyle ınce ınce sızlıyo belımede vuruyo belkıde calısyorum sureklı oturuyorumya ondan olabılır ayy ınsallah bende duyarım yarın ya

inşallah canım benim girdiğim makine ayrıntılı ultrason yapılan makineydi klasik makinelerde duyulmuyor erkenden

Kızlar ben yarın doktora gidecem. Ilk kez gidiyor um.adetim 3 günü acaba alttan mi muayene eder.hic alttan muayene olmadım. Merak ettim bu şekilde nasıl olur alttan bakarsa

Kızlar adetime 13gün var ama yumurtlama testi silik artık ikinci çizgi hiç yok yinede çalışmalar devam etmeli mi

adetliyken alttan muayene olmaz ki

adetliyken alttan muayene olmaz ki

Selam kizlar
Petty dr dan geldi mi
Durum ne

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…