- 25 Nisan 2014
- 3.204
- 1.618
- 178
Kızlar merhaba
bi kaç gündür gelemedim idrarda yüksek miktarda enfeksiyonum var 2 kutu antibiyotik içecem haftaya tekrar gidecem
bebek de bir sorun yok ama iltihap bakteriler gitmezse sorun teşkil edecek..
Lökosit değerim 84 çıktı çok kötü yani
kalp sesini duydu doktor çok şükür
kızlar merhaba ya benim adetiMe son 1hafta kaldı. Umarım adet olmam kızlar ya. Bide benim kasıklarımda ağrı var kızlar normal mi sizce
Kızlar merhaba
bi kaç gündür gelemedim idrarda yüksek miktarda enfeksiyonum var 2 kutu antibiyotik içecem haftaya tekrar gidecem
bebek de bir sorun yok ama iltihap bakteriler gitmezse sorun teşkil edecek..
Lökosit değerim 84 çıktı çok kötü yani
kalp sesini duydu doktor çok şükür
İnş oledir bakalim ne dicek doktor
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Geçer inşallah enfeksiyonun canım.Bol su iç aynı zamanda. Ne güzel kalbinin sesini de duymuşsu minğinin.Bundan sonra o kalp senin içinde büyüyecek ne güzel
ayyy hadı gozun aydın canım senın kac haftaydı ınsallah yarında ben gıdıcem benımkınıde duyar
Kizlar bat 2 hazirandi dun pembemsi seyrek bi kanamam oldu geceden bu yana kesildi. 2test yaptim sabah. 2 sinde de tek cizgi.
Moralim bozuldu tam bidahaki aya derken umutlandirmisti beni..
Bugün tam 6 haftalık... inşallah kızlar kurtulurum
akıntısı yanması falan olan sakın ihmal etmesin
hamile kalmadan tedavi olun henüz olmayanlar
5+7 mi senın bu gun benımde 5+3 yada 6 haftalık senın gıbı bakıcaz bı gıdeyımde yarın ınsallah duyarım bende ya kasıklarında ınce ınce sızlamalar varmı
yok canım kasılma sızlama yok bende evet benim 5+7
arada boyle ınce ınce sızlıyo belımede vuruyo belkıde calısyorum sureklı oturuyorumya ondan olabılır ayy ınsallah bende duyarım yarın ya
inşallah canım benim girdiğim makine ayrıntılı ultrason yapılan makineydi klasik makinelerde duyulmuyor erkenden
inşallah canım benim girdiğim makine ayrıntılı ultrason yapılan makineydi klasik makinelerde duyulmuyor erkenden
bıde alttanmı muayene yaptı karnındanmı
Kızlar ben yarın doktora gidecem. Ilk kez gidiyor um.adetim 3 günü acaba alttan mi muayene eder.hic alttan muayene olmadım. Merak ettim bu şekilde nasıl olur alttan bakarsa
Kızlar ben yarın doktora gidecem. Ilk kez gidiyor um.adetim 3 günü acaba alttan mi muayene eder.hic alttan muayene olmadım. Merak ettim bu şekilde nasıl olur alttan bakarsa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?