öle oluyo yaa bende adetıme 1 gun varken test yapmıstım esımı beklemıstım geldıgındede ne solıcegımı sasırdım sole bole solerım dıe hayal kuruyodum ama olmadı hıcbırıBu anın çok hayalini kurdum ne yaparım diye suan hiçbişey yapamıyorum inanamıyorum ya
ınsallah guzel bı sonuc alırsın canım bıde salı gunu verırsın bolca katlanır ınsallah ozaman daha rahat sevınıyo ınsanEşim gelsin hemen gidicem kan vermeye
Hilalim tebrikler canim bende gordum cizgiyi kiz cok sevindim ya ben bile heyecanlandim hemen acile git kan ver super haber bu ya oleyyyy anne oluyorsun bende teyze oluyorumBenim yanlış görüyorum yoksa iki çizgimi var.
tebrik ederim canim ALLAH tamamini erdirsin salikli sekilde kucaqina almayi nasip etsin amin....Eşim gelsin hemen gidicem kan vermeye
Çok sukur canım ıyıyım sen nasılsın
Ben bugün tam 6 +0 'ım sabah kahvaltıyı aksatınca midem çok bulandı ama bir şeyler yeyince rahatlıyorum şükür... Herkesin bünyesi farklı oluyormuş , Allahım yardımcın olsun LoafercimMasalah kızlar size. Ben 4. Haftadan beri bulati cekiyorum, ozellikle aksamlari ve geceleri. Cogu kez de cikardim
Ayyyy inanmıyoruuuummm...hamilesiiin hamilesiiiiiiiiiiinn, yarın muhakkak tekrarla testi , yada hemen kan testine hilaliiim , çok mutlu oldum ,tüylerim diken dikeeenBenim yanlış görüyorum yoksa iki çizgimi var.
Sonra tekrar baktım da gördüm☺işte bu da ben ekledim bakalım eklenmiş mi
Hanımlar çok fena vajina etrafımda kaşıntı var ve ilişki sonrasında yanma yaşıyorum. Donaxly fitil kullandım bu gece bi tane. Bu arada turlasol mu nedir adet söktürücüye devam ediyorum daha kırmızılardan gelen giden yok. Ben şimdi napayım donaxly devam mı yarım bırakırsam bişey olur mu? Adet söktürücüyle birlikte kullanmam bana zarar verir mi?
İnsanın tüyleri diken diken oluyor di mi wusltcım..ne kadar müthiş bir haber bu... Allahım hilalime sağlıklı bir gebelik nasip etsin...sağ salim kucağına alması nasip olsunHilalim tebrikler canim bende gordum cizgiyi kiz cok sevindim ya ben bile heyecanlandim hemen acile git kan ver super haber bu ya oleyyyy anne oluyorsun bende teyze oluyorum
Valla ikinci çizgi bariz görünüyor. Inşallah hamilesin dir inşallahAma kimse yokki
Sen ne kadar güzel bir hanımsın böyle
MaaşAllah barekAllah nenucum
Canımmm teşekkür ederim o senin güzel gözlerinle bakışın. Allah razı olsun
Evet tatlim ya hilalden guzel haber alinca kendimmis gibi cok sevindim heyecan basti beni sizlerinde haberini alinca cok mutlu olmustum esime diyorum sizlerden guzel haber alinca su hamileymis diye onlarda kim diyor kk arkadaslarim diyorum guluyor dun dugune gitmistim bi hamile kadin gordum bakakaldim oyle kendimi hayal ettim benim oturdugum yerde 5-6 tane cocuk vardi yanimda oynadilar cok tatlilardi bide erkek bi bebek vardi 3 yasinda falan gomlek giymis papyon takmislar bittim cocuga ya masallah masallahİnsanın tüyleri diken diken oluyor di mi wusltcım..ne kadar müthiş bir haber bu... Allahım hilalimeağlıklı bir gebelik nasip etsin...sağ salim kucağına alması nasip olsun
Benim yanlış görüyorum yoksa iki çizgimi var.
Ay canimm çok sağol çok teşekkür ederim Mogami yüzlerimizi hatırlayalım diye istemiş bende ondan koydum. Amin canım inşallah sana da ve bütün herkese Rabbim nasip edernenuya fotonu gordum tatlim guzel hatunsun masallah rabbim tez vakitte hayirlisiyla bebis nasip etsin insallah
Öyle oluyor bitanem , çok mutlu oluyoruz , bende kaldım böyle , süper habeeer diye bağırdım , eşim bana bakıyor , ayy kızlardan biri hamilee dedim ,,, gülüyorEvet tatlim ya hilalden guzel haber alinca kendimmis gibi cok sevindim heyecan basti beni sizlerinde haberini alinca cok mutlu olmustum esime diyorum sizlerden guzel haber alinca su hamileymis diye onlarda kim diyor kk arkadaslarim diyorum guluyor dun dugune gitmistim bi hamile kadin gordum bakakaldim oyle kendimi hayal ettim benim oturdugum yerde 5-6 tane cocuk vardi yanimda oynadilar cok tatlilardi bide erkek bi bebek vardi 3 yasinda falan gomlek giymis papyon takmislar bittim cocuga ya masallah masallahAmin kuzum hepiniz sagsalim hayirlisiyla kucaginiza alin insallah
Tünaydınlar sana da fıstık hatunTünaydın kızlar, iyi pazarlar herkese
Tünaydınlar sana da fıstık hatun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?