2014 mayis,haziran,temmuz,agustos,eylul veya ekimde hamile kalmak isteyenler

Hanımlar çok fena vajina etrafımda kaşıntı var ve ilişki sonrasında yanma yaşıyorum. Donaxly fitil kullandım bu gece bi tane. Bu arada turlasol mu nedir adet söktürücüye devam ediyorum daha kırmızılardan gelen giden yok. Ben şimdi napayım donaxly devam mı yarım bırakırsam bişey olur mu? Adet söktürücüyle birlikte kullanmam bana zarar verir mi?

Gerçekten maaşAllah barekAllah subhanAllah..hani süpersin

Midem bulanıyor hafif hafif , tiksinmem çok fena... o geçse bari.. yemekler aklıma geliyor midem ağzıma geliyor...
Masalah kızlar size. Ben 4. Haftadan beri bulati cekiyorum, ozellikle aksamlari ve geceleri. Cogu kez de cikardim

Kizlar bu ikili testin tiptaki adini biliyor musunuz? Ingilizcesi neyse ogreneyim, doktora sorucam da.

Memleket ya:)) burda sigortaliysan bile 1000-3000 dolari bulabiliyor. Bir arkadasin sigortasi yoktu, dogum masraflari yaklasik 15000 dolari bulmus.

Çok sağol canim senden bunlarıduymak brni çok sevindirdi birden artis da beni korkuttu ama Esim kizdi az olsa da uzuluyosun çok olsa da diye normal demi Mogami

Afrodit kist mi oluşmuş sende ne kistiymus bende de var da o yüzden sordum
canm adını tam bilmiyorum da içe kanamalı bi kist türüymüş 4 cm..adetle atılmaz dedi dk hapı verdi onunla atılırsa atılacak vücuttan.. senin ne kisti canm gecmiş olsun

canm adını tam bilmiyorum da içe kanamalı bi kist türüymüş 4 cm..adetle atılmaz dedi dk hapı verdi onunla atılırsa atılacak vücuttan.. senin ne kisti canm gecmiş olsun
Canim benim ki çikolata kisti biri 2.5 -3 cm civarında diğeri daha küçük. Bende kur yapıyorum. Senin kiler sana zarar verir miymiş

Ahhh ahhh kocam sınavlara hazırlanıyor canım o yuzden pek ılgılenemıorum malesef ıyı geceler tatlı ruyaar canım bende optum inşallah bu ay guzel hbaerlr verebılırım
elisam aynı durumdayız benimkide sınavlara hazırlanıyor ve önmüzdeki 3 gün yok nasıl zor yaa böyle günaydın mutlu pazarlar kızlar

Ay Allah razı olsun canım inşallah vardır eşim evde yok onu bekliyorum şimdi ne yapıcam bilmiyorum ilk aklıma burasi geldi kilitlendim kaldim
acilde kan verılıyo canım yogunluga gore yarım saattede cıkıyo 2 saatte de cıkıyo sonuc ıns guzel degerler cıkar ve en onemlısı katlanarak cogalır ınsallahhhhh

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…