- 5 Haziran 2014
- 1.899
- 1.755
- 138
- 34
Masalah kızlar size. Ben 4. Haftadan beri bulati cekiyorum, ozellikle aksamlari ve geceleri. Cogu kez de cikardimGerçekten maaşAllah barekAllah subhanAllah..hani süpersin
Midem bulanıyor hafif hafif , tiksinmem çok fena... o geçse bari.. yemekler aklıma geliyor midem ağzıma geliyor...
Kizlar bu ikili testin tiptaki adini biliyor musunuz? Ingilizcesi neyse ogreneyim, doktora sorucam da.valla yok desem yalan olur içimden bi ses bazen kesin erkek diyor bazende yok aman kız bu kız diyor içimdeki ses bile bi ipucu vermiyorama ikili testi devlette yapıcam büyük ihtimal cinsiyet tahmini yapmaz gibi geliyor devlet doktorları 16 haftadan önce söylemiyormus
Memleket ya:)) burda sigortaliysan bile 1000-3000 dolari bulabiliyor. Bir arkadasin sigortasi yoktu, dogum masraflari yaklasik 15000 dolari bulmus.bende devlette dogum yapıcam canım burdada özeller felaket pahalı normal doguma 1000 tl den baslayan fiyatlar 3000 e kdr gidiyor zatn ben dogurcam parayı ne diye alacaklarsazaten kasım 2 de d.bakıra gidiyorum orda özel muayenesi 12 tl testler ücretsiz hepsine giderm bi daha olmadı
Çok sağol canim senden bunlarıduymak brni çok sevindirdi birden artis da beni korkuttu ama Esim kizdi az olsa da uzuluyosun çok olsa da diye normal demiteşekkür ederim canım...gönüller bir ne de olsa yine de istersen fotonu at ben eklerim...kan değerlerin 27-33 çok iyi değilmiş ama birden 123 e çıkması şahane...okuduğum kadarıyla farklı hastanelerde yaptırmışsın o yüzden bu kadar yakın çıkmaları normal olabilir ama 123 e çıkması şüphe bırakmıyor çok güzel artmış canım
canm adını tam bilmiyorum da içe kanamalı bi kist türüymüş 4 cm..adetle atılmaz dedi dk hapı verdi onunla atılırsa atılacak vücuttan.. senin ne kisti canm gecmiş olsunAfrodit kist mi oluşmuş sende ne kistiymus bende de var da o yüzden sordum
Canim benim ki çikolata kisti biri 2.5 -3 cm civarında diğeri daha küçük. Bende kur yapıyorum. Senin kiler sana zarar verir miymişcanm adını tam bilmiyorum da içe kanamalı bi kist türüymüş 4 cm..adetle atılmaz dedi dk hapı verdi onunla atılırsa atılacak vücuttan.. senin ne kisti canm gecmiş olsun
elisam aynı durumdayız benimkide sınavlara hazırlanıyor ve önmüzdeki 3 gün yok nasıl zor yaa böyleAhhh ahhh kocam sınavlara hazırlanıyor canım o yuzden pek ılgılenemıorum malesef ıyı geceler tatlı ruyaar canım bende optum inşallah bu ay guzel hbaerlr verebılırım
Ayyy hamilesin yanlis gormuyonnn superrr.batin ne zamandi.Benim yanlış görüyorum yoksa iki çizgimi var.
Ayyy hamilesin yanlis gormuyonnn superrr.batin ne zamandi.
Doğru görüyorsun canımmm bende görüyorum gözün aydınnnn :):) yeni anneeee kan testi ver iyice sevinelim inşallahhBenim yanlış görüyorum yoksa iki çizgimi var.
Evet evet var yarin kan testi ver.katlanarak cagalsin.tebrikler canim.darisi basimizaVar dimi çizgi
Doğru görüyorsun canımmm bende görüyorum gözün aydınnnn :):) yeni anneeee kan testi ver iyice sevinelim inşallahh
Evet evet var yarin kan testi ver.katlanarak cagalsin.tebrikler canim.darisi basimiza
acilde kan verılıyo canım yogunluga gore yarım saattede cıkıyo 2 saatte de cıkıyo sonuc ıns guzel degerler cıkar ve en onemlısı katlanarak cogalır ınsallahhhhhAy Allah razı olsun canım inşallah vardır eşim evde yok onu bekliyorum şimdi ne yapıcam bilmiyorum ilk aklıma burasi geldi kilitlendim kaldim
acilde kan verılıyo canım yogunluga gore yarım saattede cıkıyo 2 saatte de cıkıyo sonuc ıns guzel degerler cıkar ve en onemlısı katlanarak cogalır ınsallahhhhh
acilde kan verılıyo canım yogunluga gore yarım saattede cıkıyo 2 saatte de cıkıyo sonuc ıns guzel degerler cıkar ve en onemlısı katlanarak cogalır ınsallahhhhh
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?