2014 mayis,haziran,temmuz,agustos,eylul veya ekimde hamile kalmak isteyenler

Hım anladım canm ck sukur bebegın gelmıs sana

Ooooooo sen daha çok yenilsin beee canım ben 2 sene olmasını bekledim her ay hayırlısını dile inşallah olacaktır

Öyle canım hayırlısını dılıyorum dua edıyorum en uygun zamanda gelecek benımd bebısım buna ınanıyorum ben

Hım anladım canm ck sukur bebegın gelmıs sana

Çok şükür inşallah üzmez beni meleğim sen Dr gidiyormusun ? Benim Dr medicana
İnternational Beylikdüzü aysun ve selman laçin

Çok şükür inşallah üzmez beni meleğim sen Dr gidiyormusun ? Benim Dr medicana
İnternational Beylikdüzü aysun ve selman laçin

canım enfeksıyondan suphelnıyordum onun ıcın gıttım bu ay ama senın hıcbırseyın yok dedı tedavımı gormek ıstıyorsun dedı dedım hayır bunun ıcın cok erken bız oluruna bıraktık dedım hamıle kalmka ıstıyorsan adetın 13 14 15 gunleınde ılıskıye gır dedı bızde bırazcık ılıskı duzensızlıgı var canım denk dusuremedık bır turlu anırım yumurta ıle spermı :)

Bizde de o sorun vardı canım tedavi görseydin keske arada kontrole gidiyorsun destekleyici hap veriyor o kadar hem yumurta boyutuna bakıp ilişki için gün veriyor mecbur yapıyorsun ben yumurtam büyüdüğünde çatlatma iğnesi olduğum gün ve sonrasında ardı ardına 2 gün yaptım yani toplamda 3 kez okadar canım

Yok canım tedavı ıcın suan cok erken oluruna bıraktık ksmet ben ınanıyorum yakın zamanda gelecek benım bebıgım daha yenı evlıyız zaten daha 6.5 aylık beklıyoruz bakalım

Ooooooo oluruna bırak canım ozaman evliliğinin tadını çıkar düşünme takma kafana

Ooooooo oluruna bırak canım ozaman evliliğinin tadını çıkar düşünme takma kafana

Öyle yapmaya calıısyorum ama ıster ıstemez ınsanın aklına gelıyor canım ama sabırla beklıyoruz kısmet bu ısler

Öyle yapmaya calıısyorum ama ıster ıstemez ınsanın aklına gelıyor canım ama sabırla beklıyoruz kısmet bu ısler

Haklısın canım oda doğru bende senin gibiydim Rabbim hayırlısını versin bende Dr gitsem mi kararsızım hemşire 20 gün sonra gel dedi telde ama Dr birkaç cümle duymayada ihtiyacım var gibi

Haklısın canım oda doğru bende senin gibiydim Rabbim hayırlısını versin bende Dr gitsem mi kararsızım hemşire 20 gün sonra gel dedi telde ama Dr birkaç cümle duymayada ihtiyacım var gibi

Amın canım benım ınsallah canım suan gıtsende keseyı goremezsın ama dr sana ılac verebılır folıc asıt kan ılacı falan degerlerıne gore merakta kalacagına gt ıstersen canım

Amın canım benım ınsallah canım suan gıtsende keseyı goremezsın ama dr sana ılac verebılır folıc asıt kan ılacı falan degerlerıne gore merakta kalacagına gt ıstersen canım
Iyi hatırlattın canım folik asit gebelik düşünmeye başlayınca veriyor zaten Dr şende kulan istersen

Iyi hatırlattın canım folik asit gebelik düşünmeye başlayınca veriyor zaten Dr şende kulan istersen

Kullanıyorum canım ama su gunlerde ıcmıyorum gebelıgı ılk dusundugumde daha cok ustune dusuyordum ama bu sıralar hıc ustune dusmuyorum

Evet daha erken hayatı akışına bırak kocanla ilgilen bolbol ben uyumaya gidiyorum kuzum çok öpüyorum seni konuşuruz yine güzel haberlerinide bekliyorum

Evet daha erken hayatı akışına bırak kocanla ilgilen bolbol ben uyumaya gidiyorum kuzum çok öpüyorum seni konuşuruz yine güzel haberlerinide bekliyorum

Ahhh ahhh kocam sınavlara hazırlanıyor canım o yuzden pek ılgılenemıorum malesef ıyı geceler tatlı ruyaar canım bende optum inşallah bu ay guzel hbaerlr verebılırım

Ahhh ahhh kocam sınavlara hazırlanıyor canım o yuzden pek ılgılenemıorum malesef ıyı geceler tatlı ruyaar canım bende optum inşallah bu ay guzel hbaerlr verebılırım
İnşallah kuzum alcaz o haberide yakında dua et bol bol

Mogiş bu ayda olmadı kan negatif. Sen bana koca bir koy. Ama yeni batı söyleyemiyorum adet söktürücü kullanıyorum daha gelmedi kırmızılar çünkü.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…