2014 mayis,haziran,temmuz,agustos,eylul veya ekimde hamile kalmak isteyenler

süt yumurta çok güzel ekmek zaten çok önemli değil bence yersiz karbonhidrat sebzeyi meyveyi et i eksik etme, uyku sorununada artık nasıl bir çözüm bulucaz bilmiyorum aslında erken yatmaya çalışıp 1-2 gün zorlasan vücudu alıştırırsın sanırım

Insallah canim insallahhh
Canim bir yerde soyle bisey okumustum tibbi sorunu olmayan birinin cocugu olmuyorsa adet bitiminin 3. Gunu ogleye dogru 110 defa temiz bir kagida bismillahirrahmanirrahim yazip onu hamile kalana kadar uzerinde tasirsan oluyormus ben adet olursam yapacagim

Gozumu karartip yapabilirim cnm ..mogami bir dua paylasmistii ona da hoca soylemis o dua da okunmali sanki.teşekkür ederim destegin icin..umarim kasimda hamis oluruz cnm..3 kasim benim dogum gunum insllh bana hediye olarak gonderir rabbim

Ayni seyi bende dun okudum.insallah sukur dualari yapariz

Gozumu karartip yapabilirim cnm ..mogami bir dua paylasmistii ona da hoca soylemis o dua da okunmali sanki.teşekkür ederim destegin icin..umarim kasimda hamis oluruz cnm..3 kasim benim dogum gunum insllh bana hediye olarak gonderir rabbim
Evet mogamini paylastigi duada cok guzel hz.Zekerriyanin duasiymis onuda yapacagim insallah canim kasimda cifte kutlama yaparsiniz

Olmuyor cnm erken yatamiyorum

kızlar selam yumuta akı kıvamındaki akıntı nne oluyodu:) ara vernce unuttum hepsını :)

kızlar selam yumuta akı kıvamındaki akıntı nne oluyodu:) ara vernce unuttum hepsını :)
Yumuşlamak üzeresin veya yumuşluyorsun...kişiden kişiye fark ediyor canım :) benim yumurtlamadan 4 gün önce başlamıştı bu akıntı... yumurtladığım gün kupkuruydum... :)

Yumuşlamak üzeresin veya yumuşluyorsun...kişiden kişiye fark ediyor canım :) benim yumurtlamadan 4 gün önce başlamıştı bu akıntı... yumurtladığım gün kupkuruydum... :)
adet yenı bıttı bakalım haftasonuna yumurtlarm dıyodum ama erken olacak sanırım :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…