- 3 Ağustos 2014
- 916
- 844
- 158
Insallah canim insallahhhİnsallah kasimda hamis olursun tatlim benimde 7. Deneme alistim artik kirmizilari gormeye innallah hepimiz hamis olacagiz hayirlisiyla vakti ne zamansa
süt yumurta çok güzel ekmek zaten çok önemli değil bence yersiz karbonhidrat sebzeyi meyveyi et i eksik etme, uyku sorununada artık nasıl bir çözüm bulucaz bilmiyorum aslında erken yatmaya çalışıp 1-2 gün zorlasan vücudu alıştırırsın sanırımvallahi canım uyku sorunu hat safada en erken 1 de uyuyorum 10.30 11 gibide kalkıyorum bazen gece 3 lere kdr ayaktayım uyur gezer gibi gunde 2 bardak sut ve 1 yumurtamı kesin yiyorum meyve yemiyorum desem yalan olur günde 2 mandalina bazen nar muz onları yiyorum..narıda korka korka yiyorum biri bana bi yerine sıcrarsa cocuktada o renk olur dediekmek hayatmdan cıkmıs gibi bişey oldu günde bazen 1 dilimi zor yiyer oldum bulantım yok ama istahsızlık hat safada
oyyy batdaşım benimm hadi inşallah hamişsindir :)
Canim bir yerde soyle bisey okumustum tibbi sorunu olmayan birinin cocugu olmuyorsa adet bitiminin 3. Gunu ogleye dogru 110 defa temiz bir kagida bismillahirrahmanirrahim yazip onu hamile kalana kadar uzerinde tasirsan oluyormus ben adet olursam yapacagimInsallah canim insallahhh
Hayır canım ilk 3 ay senin depondan besleniyormuş , senin yiyip içtiklerinden beslenmiyormuş merak etme kuzum :)çocuk benim yüzümden zayıf kalmaz demi
Gozumu karartip yapabilirim cnm ..mogami bir dua paylasmistii ona da hoca soylemis o dua da okunmali sanki.teşekkür ederim destegin icin..umarim kasimda hamis oluruz cnm..3 kasim benim dogum gunum insllh bana hediye olarak gonderir rabbimCanim bir yerde soyle bisey okumustum tibbi sorunu olmayan birinin cocugu olmuyorsa adet bitiminin 3. Gunu ogleye dogru 110 defa temiz bir kagida bismillahirrahmanirrahim yazip onu hamile kalana kadar uzerinde tasirsan oluyormus ben adet olursam yapacagim
Ayni seyi bende dun okudum.insallah sukur dualari yaparizCanim bir yerde soyle bisey okumustum tibbi sorunu olmayan birinin cocugu olmuyorsa adet bitiminin 3. Gunu ogleye dogru 110 defa temiz bir kagida bismillahirrahmanirrahim yazip onu hamile kalana kadar uzerinde tasirsan oluyormus ben adet olursam yapacagim
Evet mogamini paylastigi duada cok guzel hz.Zekerriyanin duasiymis onuda yapacagim insallah canim kasimda cifte kutlama yaparsinizGozumu karartip yapabilirim cnm ..mogami bir dua paylasmistii ona da hoca soylemis o dua da okunmali sanki.teşekkür ederim destegin icin..umarim kasimda hamis oluruz cnm..3 kasim benim dogum gunum insllh bana hediye olarak gonderir rabbim
İnsallah canim ben adet olursam onu yapacagim bakalim hayirlisi biz duamizi yapalim takdir rabbiminAyni seyi bende dun okudum.insallah sukur dualari yapariz
Evet mogamini paylastigi duada cok guzel hz.Zekerriyanin duasiymis onuda yapacagim insallah canim kasimda cifte kutlama yaparsiniz[/QUOTE
adetin 3. Gunu bende yapayim..saol cnm
Olmuyor cnm erken yatamiyorumsüt yumurta çok güzel ekmek zaten çok önemli değil bence yersiz karbonhidrat sebzeyi meyveyi et i eksik etme, uyku sorununada artık nasıl bir çözüm bulucaz bilmiyorum aslında erken yatmaya çalışıp 1-2 gün zorlasan vücudu alıştırırsın sanırım
Iyi bariHayır canım ilk 3 ay senin depondan besleniyormuş , senin yiyip içtiklerinden beslenmiyormuş merak etme kuzum :)
Ama az kaldı elifiiimmm...sen artık 4.aya giriş yapacaksııın , o yüzden artık dikkat etmen gerekecek beslenmeneIyi bari
InsaAllah 1 haftaya kdr duzelmeye baslarim artik:)Ama az kaldı elifiiimmm...sen artık 4.aya giriş yapacaksııın , o yüzden artık dikkat etmen gerekecek beslenmene
Yumuşlamak üzeresin veya yumuşluyorsun...kişiden kişiye fark ediyor canım :) benim yumurtlamadan 4 gün önce başlamıştı bu akıntı... yumurtladığım gün kupkuruydum... :)kızlar selam yumuta akı kıvamındaki akıntı nne oluyodu:) ara vernce unuttum hepsını :)
Düzelirsin kuzuucum merak etmeInsaAllah 1 haftaya kdr duzelmeye baslarim artik:)
adet yenı bıttı bakalım haftasonuna yumurtlarm dıyodum ama erken olacak sanırım :)Yumuşlamak üzeresin veya yumuşluyorsun...kişiden kişiye fark ediyor canım :) benim yumurtlamadan 4 gün önce başlamıştı bu akıntı... yumurtladığım gün kupkuruydum... :)
Hmm belki senin de akıntın öncesinde başlıyordur canım... ne güzelll , gelsin çalışmalar inşaAllah canım...adet yenı bıttı bakalım haftasonuna yumurtlarm dıyodum ama erken olacak sanırım :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?