- 26 Mart 2014
- 474
- 8
- 118
Petty iki gundur cok grip yazdiklarini okudum ama cevap atamadim inan insan uzuluyor ben de cok uzuldum ama yine biz Rabbimizden gelene razi olaalim O herseyin en dogrusunu biliyor Rabbim ins en kisa zamanda sana da bizlere de HAYIRLI VE SAGLIKLI bebisler versinNazlilik bitti cani. Maalesef
Dün akşam bende öyle yaptım canım :) testim akşam acayip koyulaşmıştı değerlendirdik inşallah tutar ikimizinki de. Bu sabah ta çok koyuydu test bakalım akşama nasıl olacakaynı fikirdeyim senle o yüzden bi sola yattım bi sağa
Testı kesin negatif olarak yorumlayan arkadaslar 5 dk sonra baktiginizda ikinci cizgi hic mi yoktu yoksa beli belirsiz var mi idi , ben yakindan bakinca direk görüyorum cok dikkatli bakmaya gerek kalmadan ama yine de emin olamiyorum tabi
Benim normal gebelik testi 2.5 tl idi adetim normalde bu cuma sabahi. 5dk yaziyordu icindeki kagitta ben de 5 dk sonra baktim ve silik cizgi gordum sen simdi hamile miydin waysofmomCanım benimki erken gebelik testi olmasına rağmen 10 dk sonra belirginleşmişti ilk baktığımda hayali çizgi gibiydi. Bence hamile olabilirsin. Adete kaç gün var
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Benim normal gebelik testi 2.5 tl idi adetim normalde bu cuma sabahi. 5dk yaziyordu icindeki kagitta ben de 5 dk sonra baktim ve silik cizgi gordum sen simdi hamile miydin waysofmom
Zatrn kimyasal gebelik cogu bayanin basina geliyormus adet sanip devam ediyorlarmis ama erken test yapanlar sadece bunun farkina varıyor sanirim zaten testin ustunde de silik ise ya erken yakalanan gebelik olabilir ya da kimyasal gebeliktir diyor.hayirlisi Rabbim isteyenlere Hayirli, saglikili, mutlu , guzel evlatlar versin ins.ben adetin gecmesini beklerim canim dediğin gibi zaten dedigim gibi oylesine yaptimHamileydim canım ama kimyasal gebelik oldu benim. Erken gebelik testi alabilirsin yada kanda çıkar ana bence bekle sonradan hcg artışını beklemek daha zor. Adet günün geçince yap bence.
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Testı kesin negatif olarak yorumlayan arkadaslar 5 dk sonra baktiginizda ikinci cizgi hic mi yoktu yoksa beli belirsiz var mi idi , ben yakindan bakinca direk görüyorum cok dikkatli bakmaya gerek kalmadan ama yine de emin olamiyorum tabi
Zatrn kimyasal gebelik cogu bayanin basina geliyormus adet sanip devam ediyorlarmis ama erken test yapanlar sadece bunun farkina varıyor sanirim zaten testin ustunde de silik ise ya erken yakalanan gebelik olabilir ya da kimyasal gebeliktir diyor.hayirlisi Rabbim isteyenlere Hayirli, saglikili, mutlu , guzel evlatlar versin ins.ben adetin gecmesini beklerim canim dediğin gibi zaten dedigim gibi oylesine yaptim
Kızlar az evvel yumurtam çatladı çoooook eminim akıntım tam denilen şekilde geldi çektim bayaa ve o kadar çok uzadı ki hala da ıslağımbugünde 13. günüm 27 günlük döngüm var 27-14= 13 Bi kaç gündür devam ediyordu bu akıntı ama bugün tam denilen akıntım geldi şimdi eşime bi kahve yaptım sonrasında heemeeeen çalışma gök gürlüyo yağmur yağıyor eğer tutturursam çok bereketli gelecek sıpa
Canim benim diş yada kimyasal gebelik yarin belirlenip tedavi başlanacak
Bu hamile oldugunda mi boyleydi üzüm? Sen adet gunu mu yapmistin testi? Yaaa hadi bana dua edin kizlaarrcanım benım 5 dk ıcınde cıktı hatta yok denecek kadarda sılıktı ben hayalmı goruyorum dedımde esıme gonderdım oda gordu
Bu hamile oldugunda mi boyleydi üzüm? Sen adet gunu mu yapmistin testi? Yaaa hadi bana dua edin kizlaarr
Gerci senin belirtilerin vardi di mi üzüm ben de belirti de yok neyse umitlenmiim ben iyisi.sen de ins keseyi gorursun annesiEvet canim adet gunumden bi gun once yaptim silik cikti adet gunude kanda verdim cikti bugunde hayirlisi ile gitcem insallah keseyi ve kalbini duyarimda icim rahatlar bakalim hayirlisi allahtan
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Gerci senin belirtilerin vardi di mi üzüm ben de belirti de yok neyse umitlenmiim ben iyisi.sen de ins keseyi gorursun annesi
Belirtim yoktu canim bi tek akintim ve gogus agrim vardi insaalah hayirlisi ile
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?