2014 mayis,haziran,temmuz,agustos,eylul veya ekimde hamile kalmak isteyenler

Bugum sabah ilk idrarimla ikinci aldigim testi de yapayim dedim sanirim o silik cizgi dedigim kısım yer izi arkadaslar cok belli belirsizgerci daha adetime var cikmayadabilir diyip umudumu korumak istiyorum hem diyorum negatif olsa hic cizgi cikmazdi ama belirtim de yok deyip kendimi tekrar umitsizlige sokuyorum amaaaaan neyseeee bakalim umitler bi dahaki aya sanirim

Testı kesin negatif olarak yorumlayan arkadaslar 5 dk sonra baktiginizda ikinci cizgi hic mi yoktu yoksa beli belirsiz var mi idi , ben yakindan bakinca direk görüyorum cok dikkatli bakmaya gerek kalmadan ama yine de emin olamiyorum tabi

Nazlilik bitti cani. Maalesef
Petty iki gundur cok grip yazdiklarini okudum ama cevap atamadim inan insan uzuluyor ben de cok uzuldum ama yine biz Rabbimizden gelene razi olaalim O herseyin en dogrusunu biliyor Rabbim ins en kisa zamanda sana da bizlere de HAYIRLI VE SAGLIKLI bebisler versin

aynı fikirdeyim senle o yüzden bi sola yattım bi sağa
Dün akşam bende öyle yaptım canım :) testim akşam acayip koyulaşmıştı değerlendirdik inşallah tutar ikimizinki de. Bu sabah ta çok koyuydu test bakalım akşama nasıl olacak

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Testı kesin negatif olarak yorumlayan arkadaslar 5 dk sonra baktiginizda ikinci cizgi hic mi yoktu yoksa beli belirsiz var mi idi , ben yakindan bakinca direk görüyorum cok dikkatli bakmaya gerek kalmadan ama yine de emin olamiyorum tabi

Canım benimki erken gebelik testi olmasına rağmen 10 dk sonra belirginleşmişti ilk baktığımda hayali çizgi gibiydi. Bence hamile olabilirsin. Adete kaç gün var

Benim normal gebelik testi 2.5 tl idi adetim normalde bu cuma sabahi. 5dk yaziyordu icindeki kagitta ben de 5 dk sonra baktim ve silik cizgi gordum sen simdi hamile miydin waysofmom

Benim normal gebelik testi 2.5 tl idi adetim normalde bu cuma sabahi. 5dk yaziyordu icindeki kagitta ben de 5 dk sonra baktim ve silik cizgi gordum sen simdi hamile miydin waysofmom

Hamileydim canım ama kimyasal gebelik oldu benim. Erken gebelik testi alabilirsin yada kanda çıkar ana bence bekle sonradan hcg artışını beklemek daha zor. Adet günün geçince yap bence.

Zatrn kimyasal gebelik cogu bayanin basina geliyormus adet sanip devam ediyorlarmis ama erken test yapanlar sadece bunun farkina varıyor sanirim zaten testin ustunde de silik ise ya erken yakalanan gebelik olabilir ya da kimyasal gebeliktir diyor.hayirlisi Rabbim isteyenlere Hayirli, saglikili, mutlu , guzel evlatlar versin ins.ben adetin gecmesini beklerim canim dediğin gibi zaten dedigim gibi oylesine yaptim

petyy canım gunaydın okuyunca cok uzuldum ama ben nıye hala ıhtımal veremıyorum bu duruma bılemıyorum ınsallah hayılrısı olur hakkında

canım benım 5 dk ıcınde cıktı hatta yok denecek kadarda sılıktı ben hayalmı goruyorum dedımde esıme gonderdım oda gordu

mogamı sonunda tutturdunmu kız akıntıyı farklı degılmı normal akıntından ınsallah ıyı haber alırız hadı bakalım

Evet canım yaşayan çok fazla kişi varmış farkında olmadan. Ilk olunca bilemedim erkenden öğrenmek istedim ama bidaha yapmam o hatayı

Ben de kırmızı kartı yedim bugün canlar...
Temmuza terfi ettim :)
Hayırlısı boyleymis. ..

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

hadi bakalım

canım benım 5 dk ıcınde cıktı hatta yok denecek kadarda sılıktı ben hayalmı goruyorum dedımde esıme gonderdım oda gordu
Bu hamile oldugunda mi boyleydi üzüm? Sen adet gunu mu yapmistin testi? Yaaa hadi bana dua edin kizlaarr

Son düzenleme:
Bu hamile oldugunda mi boyleydi üzüm? Sen adet gunu mu yapmistin testi? Yaaa hadi bana dua edin kizlaarr

Evet canim adet gunumden bi gun once yaptim silik cikti adet gunude kanda verdim cikti bugunde hayirlisi ile gitcem insallah keseyi ve kalbini duyarimda icim rahatlar bakalim hayirlisi allahtan

Gerci senin belirtilerin vardi di mi üzüm ben de belirti de yok neyse umitlenmiim ben iyisi.sen de ins keseyi gorursun annesi

Gerci senin belirtilerin vardi di mi üzüm ben de belirti de yok neyse umitlenmiim ben iyisi.sen de ins keseyi gorursun annesi

Belirtim yoktu canim bi tek akintim ve gogus agrim vardi insaalah hayirlisi ile

Belirtim yoktu canim bi tek akintim ve gogus agrim vardi insaalah hayirlisi ile

Canim akıntı yumurtlamadan sonra hemen mi başladı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…