Mogami biraz beklemede yapiyor musun:) ay biraz degisik bir soru oldu da:)
Hani durmak gerekmis ya biraz iliski sonrasi?
Gorelim Mevla neyler, neylerse guzel eyler...
Kızlar az evvel yumurtam çatladı çoooook eminim akıntım tam denilen şekilde geldi çektim bayaa ve o kadar çok uzadı ki hala da ıslağımbugünde 13. günüm 27 günlük döngüm var 27-14= 13 Bi kaç gündür devam ediyordu bu akıntı ama bugün tam denilen akıntım geldi şimdi eşime bi kahve yaptım sonrasında heemeeeen çalışma gök gürlüyo yağmur yağıyor eğer tutturursam çok bereketli gelecek sıpa
Maalesef haberler kotu hayirlisi napalım
Kızlar az evvel yumurtam çatladı çoooook eminim akıntım tam denilen şekilde geldi çektim bayaa ve o kadar çok uzadı ki hala da ıslağımbugünde 13. günüm 27 günlük döngüm var 27-14= 13 Bi kaç gündür devam ediyordu bu akıntı ama bugün tam denilen akıntım geldi şimdi eşime bi kahve yaptım sonrasında heemeeeen çalışma gök gürlüyo yağmur yağıyor eğer tutturursam çok bereketli gelecek sıpa
Kuzum yumurtaların bi sistemi varmış 15 cm ötedeki spermleri kendine çeken bir sinyal gbi bişey yayıyorlarmış bu bilgi tamamen bilimsel, tabelaya gerek kalmadı bu durumda
Hadi bakalım hayırlısı şekerim.Ben de birazdan yapacağım kahveyiGerçi daha yumurtlama zamanım değil ama fazla kahve göz çıkarmaz değil mi
Hadi bakalım hayırlısı şekerim.Ben de birazdan yapacağım kahveyiGerçi daha yumurtlama zamanım değil ama fazla kahve göz çıkarmaz değil mi
Hımm evet bide hangi sperm kaliteliyse onu alıyo ve bi tane tek seçiyor bide hangi taraf daha istekli olursa cinsiyet belli olabiliyomuş diyorlar ama hadi hayırlısı sizin için dua edeyim bende 😃
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Hadi bakalim size kolay gelsinnnn bebisler gelsinnnnnnn
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Canım biliyorum elde değil ama üzülme, daha kötüsü olabilirdi bebeğini daha büyük kaybedebilirdin. Allah hepimize hayırlısını versin
iPad 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
sağ kasığım acıyor hatunlar sağ yumurtalıktan pek umutlu değildim ameliyat geçirdiği için ama bu ay sanırım o taraf faal :)
canım bu ay senden de iyi haberler bekliyoruz. genelde 2. defada oluyor. korunmayı bıraktığında ilk ay vucut kendini hazırlıyor ve 2. ay tutuyor.
Sorma canım ben de sürekli bu konuyu düşünüyorum.Plan yaptım ya kendimce bu aylarda hamile kalmak için, yolunda gitsin istiyorum.Ama bir yandan da sağlıklı ve hayırlı bir evlat nasip etsin Allah diye dua ediyorum.En önemlisi o aslında.Çok heyacanlı ama bu süreç bile.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?