Kızlar az evvel yumurtam çatladı çoooook eminim akıntım tam denilen şekilde geldi çektim bayaa ve o kadar çok uzadı ki hala da ıslağımbugünde 13. günüm 27 günlük döngüm var 27-14= 13 Bi kaç gündür devam ediyordu bu akıntı ama bugün tam denilen akıntım geldi şimdi eşime bi kahve yaptım sonrasında heemeeeen çalışma gök gürlüyo yağmur yağıyor eğer tutturursam çok bereketli gelecek sıpa
Hadi hayırlısı inşallah.tatlim ben bu kahve olayını anlamadım. Neye faydali oluyor çok merak ettim :)
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Spermin hareketliliğini arttırıyormuş bana da hamile bi arkadaş önerdi hamile kaldığı ay kahve içirmiş eşine bi de yan yatmış ilişki sonrası
Ahahahahahahaha çok hoşsunEşime dedim bak benimki üstüne düşeni yaptı sıra seninkilerde diye Artık bi zahmet doğru yolu bulsunlar
Bakarsınız artık olmadı zafere giden yola ok işaretleri koyun işiniz saglam olsun😃😃
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Canim benim diş yada kimyasal gebelik yarin belirlenip tedavi başlanacak
Ahahahahahahaha çok hoşsunEşime dedim bak benimki üstüne düşeni yaptı sıra seninkilerde diye Artık bi zahmet doğru yolu bulsunlar
Spermin hareketliliğini arttırıyormuş bana da hamile bi arkadaş önerdi hamile kaldığı ay kahve içirmiş eşine bi de yan yatmış ilişki sonrası
hamısler bıse sorcam kasıklarınızda sızlamalar varmı adet sancısı gıbı
Kızlar az evvel yumurtam çatladı çoooook eminim akıntım tam denilen şekilde geldi çektim bayaa ve o kadar çok uzadı ki hala da ıslağımbugünde 13. günüm 27 günlük döngüm var 27-14= 13 Bi kaç gündür devam ediyordu bu akıntı ama bugün tam denilen akıntım geldi şimdi eşime bi kahve yaptım sonrasında heemeeeen çalışma gök gürlüyo yağmur yağıyor eğer tutturursam çok bereketli gelecek sıpa
Durum.ya diş gebelik yada kimyasal yarin belirlenip tedavi baslanacak
Maalesef kotu canim.ama allahtan hayirlisini diliyorum
Canım yan yatmak nasıl olacak ki hangi taraftan yumurtlama olduğunu anlayamıyorum ben :/
iPad 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Canım yan yatmak nasıl olacak ki hangi taraftan yumurtlama olduğunu anlayamıyorum ben :/
iPad 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Benimde aklima ilk bu geldi??
Gorelim Mevla neyler, neylerse guzel eyler...
Durum.ya diş gebelik yada kimyasal yarin belirlenip tedavi baslanacak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?