2014 mayis,haziran,temmuz,agustos,eylul veya ekimde hamile kalmak isteyenler

Hadi hayırlısı inşallah.tatlim ben bu kahve olayını anlamadım. Neye faydali oluyor çok merak ettim :)

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Hadi hayırlısı inşallah.tatlim ben bu kahve olayını anlamadım. Neye faydali oluyor çok merak ettim :)

Spermin hareketliliğini arttırıyormuş bana da hamile bi arkadaş önerdi hamile kaldığı ay kahve içirmiş eşine bi de yan yatmış ilişki sonrası

Spermin hareketliliğini arttırıyormuş bana da hamile bi arkadaş önerdi hamile kaldığı ay kahve içirmiş eşine bi de yan yatmış ilişki sonrası

Anladım canım sagol denemeli mutlaka kaybedecek bir şey yok sonuçta.

Ahahahahahahaha çok hoşsun Eşime dedim bak benimki üstüne düşeni yaptı sıra seninkilerde diye Artık bi zahmet doğru yolu bulsunlar

Bakarsınız artık olmadı zafere giden yola ok işaretleri koyun işiniz saglam olsun😃😃

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Bakarsınız artık olmadı zafere giden yola ok işaretleri koyun işiniz saglam olsun😃😃

Kuzum yumurtaların bi sistemi varmış 15 cm ötedeki spermleri kendine çeken bir sinyal gbi bişey yayıyorlarmış bu bilgi tamamen bilimsel, tabelaya gerek kalmadı bu durumda

Canim benim diş yada kimyasal gebelik yarin belirlenip tedavi başlanacak

Canım biliyorum elde değil ama üzülme, daha kötüsü olabilirdi bebeğini daha büyük kaybedebilirdin. Allah hepimize hayırlısını versin

iPad 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Ahahahahahahaha çok hoşsun Eşime dedim bak benimki üstüne düşeni yaptı sıra seninkilerde diye Artık bi zahmet doğru yolu bulsunlar

Ben her seferinde hadi yavrularım yarışın diyorum :) artık manyağa bağladım sanırım

Canım yan yatmak nasıl olacak ki hangi taraftan yumurtlama olduğunu anlayamıyorum ben :/

hamısler bıse sorcam kasıklarınızda sızlamalar varmı adet sancısı gıbı

Uzum bende sizlama falan yok ama kokulara karsi hassaslasmaya basladim galiba
Bugün çamaşır suyu kokusuna kustum ki cok severdim temizlik kokusu diye
Daha gitmedim kalp atislari için
6+4 olduk ama korkuyorum

Hadi bakalim canım gelsin bebisler:)

Durum.ya diş gebelik yada kimyasal yarin belirlenip tedavi baslanacak

Canim cok uzuldum
Hayirlisini dilemek lazim

Maalesef kotu canim.ama allahtan hayirlisini diliyorum

Canım benim ya. Çok üzüldüm. Inşallah hayırlısi ile bebek sahibi olursun. Allah.tan ümit kesilmez. Dua etmekten başka çaremiz yok. Uzgunum

Petty arkadasim hakkinizda hayirlisi olsun. Allah kuluna cekemeyecegi derdi vermezmis.

Mogami Allah seni ne yapmasin. Guldurdun beni

Gorelim Mevla neyler, neylerse guzel eyler...

Canım yan yatmak nasıl olacak ki hangi taraftan yumurtlama olduğunu anlayamıyorum ben :/

aynı fikirdeyim senle o yüzden bi sola yattım bi sağa

Mogami biraz beklemede yapiyor musun:) ay biraz degisik bir soru oldu da:)
Hani durmak gerekmis ya biraz iliski sonrasi?

Gorelim Mevla neyler, neylerse guzel eyler...

Durum.ya diş gebelik yada kimyasal yarin belirlenip tedavi baslanacak

Üzme kendini sakın demek ki sağlıklı değilmiş Allah sağlıklı hayırlı bir evlat elbet nasip edecek bunu düşün ve psikolojini bozma yoksa bu hamile kalmanı da zorlaştırır

Kizlar bugun ilk kez kadin dogum uzmanina gittim ve ilk kez catala ciktim. Doktorumu da cok sevdim gorur gormez rahatlatti beni bu cok onemliydi.

Cok gerildim catala cikarken su zamana kadar hic sorunum olmadigi icin kadin dogum uzmanina hic gitmemistim. Ama abartiliyomus resmen eger doktorunuz guleryuzluyse ve eli hafifse hic bi sey hissetmiyosunuz cok rahat bir muayeneydi.

Yumurtaliklarima rahime falan bakti her sey super dedi cok kolay hamile kalabilirmisim, yumurtlama gunlerimi de hesapladi gun verdi o gunlerde calisma yapin dedi :)) bu aralar ben de ilk denemelerimi yapicam hadi bakalim dua edin kizlar :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…