- 27 Ocak 2011
- 1.989
- 1.672
- 358
- 34
Canim akıntı yumurtlamadan sonra hemen mi başladı
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Ben bu aksam gitcem doktora bakalim. Ne durumdayiz
Inşallah guzel haberler alırsın canım. Bende hiç akıntı yok. Adete bir hafta var. Akıntı olması şart mi yaa
kızlar benim bat 9haziran. Hiç hamilelik belirtimde yok. Hemde hiç. Ya bu ayda olmadı galiba. Eşim çok üzülüyor yaTabe ben de
kızlar benim bat 9haziran. Hiç hamilelik belirtimde yok. Hemde hiç. Ya bu ayda olmadı galiba. Eşim çok üzülüyor yaTabe ben de
Adete yakin azaldi canim zaten sinra dwvam etti beyaz akinti islakligi hissediyodum adet oldum sanim tuvalete kosuyodum
Dün akşam bende öyle yaptım canım :) testim akşam acayip koyulaşmıştı değerlendirdik inşallah tutar ikimizinki de. Bu sabah ta çok koyuydu test bakalım akşama nasıl olacak
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
mogamı sonunda tutturdunmu kız akıntıyı farklı degılmı normal akıntından ınsallah ıyı haber alırız hadı bakalım
Desene senle aynı akşamda yolladık yumurtayı döllensin diye
ya o kadar belliydi ki yumurtlama akıntısı olduğu :) bundan öncekiler ya pütürlü oluyordu ya da uzamadan kopuyordu ama dünkü akıntı tam anlamıyla yumurtlama akıntısıydı ve tamda ovulasyon günlerime denk geldi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?