Inşallah tutmuştur canım. Hiç sabah degerlendirmedik ya. Kahvalti falan yapmam lazım benim :) ya ben ovuluasyon testi pozitif çıkmıştı ama akıntı senin dediğin gibi uzaniyordu. Neden acaba
kızlar ben 2 gün önce ovulasyon testi siparişi vermiştim ama 2 gün içinde hem akıntım hem ateşim yumurtlama haberi verdi zaten :) ov. testi de şimdi geldi daha yarım saat önce tuvalet işimi halletmiştim yine de yapayım dedim gerçi ayıptır söylemesi çişimde yoktu güç bele çıktı bişeyler yaptım testi ve orta koyulukta çizgim çıktı demek ki su içmeden bekleyerek yapsam tam çıkacakmış bugün akşama doğru tekrar yapıcam
Her bayanda akıntı olmayabiliyormuş canım çok araştırdığım için söylüyorum :) Bende şimdi yaptım ov. testi orta koyulukta çıktı ama yapılması gerekenlere uymadan yaptım yani öyle su içmemezlik ya da idrarı 4 saat yapmamazlık olmadı ona rağmen de bu koyulukta çıktıayrıca o akıntıyı gördüğün an tanırsın çok belli ediyor bağırıyor resmen ben yumurtlama akıntısıyım diye
Mayıstaki olumsuzlardan biri de benim ama kendi olumsuzluğuma bakmak beni üzmüyo aksine şükrediyorum demek ki Allahın bir bildiği varmış diye :) Orda ki hamile arkadaşları görmek beni çok mutlu ettiğinden paylaşıyorum hala, tavsiyen için teşekkürler kuzum temmuz batlarını bekliyorum temmuza başlayınca mayısı sileceğim deneme sayılarını bu sayede kolayca yazıyorum çünkü
ayyy benmde su regl bıtsede bende baslasam calısmalara bugun ates olcmeye basladım 4.gun 36.2 akıntıyıda takıp edıcem parmagımı sokamıyordum ama bu ay yapıcam :) haydiii kızlar haberler gelsin cogalalım nşallah :)
Eskiden oluyordu canım hatta sinir oluyordum aman ya bu ne böyle diye. Meğerse nimetmis nerden bilelim :)Ama bu ay olmadı o şekilde akıntı. Sen de değerlendirmeye devam et bu haftayi :)
Gözün aydın canım benim Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin ayyyyyyyyyyyyyy çooook sevindim yaaaaaaa
Hayirli olsum canim kac cikti degerin
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
tebrik ederim
kızlar ya 1saattir falan kasıklarıma ağrı giriyor. Ve sanki alttan birşey oluyor gibi hissediyorum. Ya sanki tuvalet hissi gibi ya
Yaaaa cok Tebrikler canim darisi bize ins degerin baya iyi cikmis erken dollenme mi yoksa ikiz mi kiz yoksa :) kac gunde bir adet oluyordun ve yumurtlaman ne zamandi ki evde test yaptin mi kendinİnsallah cumlemizinki hayirli olsun
Masallah yuksek cikti 533 degerim
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Amin canim sagolYaaaa cok Tebrikler canim darisi bize ins degerin baya iyi cikmis erken dollenme mi yoksa ikiz mi kiz yoksa :) kac gunde bir adet oluyordun ve yumurtlaman ne zamandi ki evde test yaptin mi kendin
bat a kaldı 2 gün kızlarr:18:
var mı belirti canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?