ne bilim mogamicim yaa, pek yok gibişöyle söyleyeyim bu gece alt karnım ağrıdı bi süre adet olcakmış gibi sonra geçti. bikaç gündür arada sol yumurtalığımın olduğu yer sızlıyor bir de yine aynı taraftan belim böbrek tarafım. Bugün yenice göğüslerim şişmiş ağrıyor. Akıntım pek yok da arada beyaz-sarı bişey geliyor. Bi de bugün karnım şişti. Heeepsi bu bunlara da belirti denmez zaten
Canım bunlardan bi kısmını ben geçen ay yaşadım mesela kasıkta sızlama göğüste şişme hafif bel ağrsı açık sarı akıntı ama tırt çıktı adet oldum dilerim sendeki gebeliktendr
İnsallah cumlemizinki hayirli olsun
Masallah yuksek cikti 533 degerim
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
bat a kaldı 2 gün kızlarr:18:
Canım ınşallah guzel haberler aliriz senden :)
Desene senle aynı akşamda yolladık yumurtayı döllensin diye
evet bende sabah hamile kaldımo zaman daha çok seviyorum zati
bendeki de tırt olabilir. çünkü benim rahim ağzı yaram var o bazen böyle ağrılar yapabiliyor
ayyy benmde su regl bıtsede bende baslasam calısmalara bugun ates olcmeye basladım 4.gun 36.2 akıntıyıda takıp edıcem parmagımı sokamıyordum ama bu ay yapıcam :) haydiii kızlar haberler gelsin cogalalım nşallah :)
Canım biliyorum elde değil ama üzülme, daha kötüsü olabilirdi bebeğini daha büyük kaybedebilirdin. Allah hepimize hayırlısını versin
iPad 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Canim cok uzuldum
Hayirlisini dilemek lazim
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Canım benim ya. Çok üzüldüm. Inşallah hayırlısi ile bebek sahibi olursun. Allah.tan ümit kesilmez. Dua etmekten başka çaremiz yok. Uzgunum
Üzme kendini sakın demek ki sağlıklı değilmiş Allah sağlıklı hayırlı bir evlat elbet nasip edecek bunu düşün ve psikolojini bozma yoksa bu hamile kalmanı da zorlaştırır
Petty iki gundur cok grip yazdiklarini okudum ama cevap atamadim inan insan uzuluyor ben de cok uzuldum ama yine biz Rabbimizden gelene razi olaalim O herseyin en dogrusunu biliyor Rabbim ins en kisa zamanda sana da bizlere de HAYIRLI VE SAGLIKLI bebisler versin
hakkınızda hayırlısı olsun canım benim dualarım seninle
kızlar ben bugün tekrar gittim doktora ve tabiki başka doktora :) suan gebeliği sonlandırmadılar beklicez dediler betası böle giden bi bebek düşükle sonuçlanabılır kendisinin düşmesini beklicez ve beta bakmaya devam edicez bizi yanıltıyorda olabilir dedi doktor perşembe tekrar gidicem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?