2014 mayis,haziran,temmuz,agustos,eylul veya ekimde hamile kalmak isteyenler

Canım bunlardan bi kısmını ben geçen ay yaşadım mesela kasıkta sızlama göğüste şişme hafif bel ağrsı açık sarı akıntı ama tırt çıktı adet oldum dilerim sendeki gebeliktendr

Canım bunlardan bi kısmını ben geçen ay yaşadım mesela kasıkta sızlama göğüste şişme hafif bel ağrsı açık sarı akıntı ama tırt çıktı adet oldum dilerim sendeki gebeliktendr

bendeki de tırt olabilir. çünkü benim rahim ağzı yaram var o bazen böyle ağrılar yapabiliyor

göbek deliğimin hizasında ama bayağı solunda bi sızlama var şu an.. kasığımda değil de daha yukarıda yani, böyle olmamıştı daha önce :44:

İnsallah cumlemizinki hayirli olsun
Masallah yuksek cikti 533 degerim

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Canım tebrikler :) adet tarihinden iki gün gecmisti sanırım değil mi. Darısı başımıza :)

kızlarrr hamile olunca bata yakın ateş nasıl oluyordu, bileniniz var mı?

kızlar bende şimdi doktora gidiyourum adetliyken tüm hormon testlerini yaptıracam. Bakalım ne diyecek umarım pko teşhisi koymaz (

bendeki de tırt olabilir. çünkü benim rahim ağzı yaram var o bazen böyle ağrılar yapabiliyor

rahim ağzı yaran varsa hemen lütfen dr git belki gitmişsindir ama bilmiyorum ne zamandır çocuk istiyorsunuz ben sana kısaca kendi yara hikayemi anlatayım lütfen ihmal etme...
ben evlendiğimden beri hep acı çekiyordum malüm günde dr dr gezdik en ünlü dr gittim neden bukadar acıyor diye yara var dediler sürekli ilaç verip yolladırlar hiç bi çare olması bi ara rahatım sonra gene aynı şikayetler sonra biz bebiş istemeye karar verdik dedilerki 1 yıl olmaması gayet normal bekledim sabır ettim gelen giden yok o izmirin en ünlü dr sürekli antibiyotik dayadı bana tık yok daha sonrasında pratisyen bi hekim prof tavsiye etti ilk muhayinede dedi yaran var görünen bi sorun var spermeleri aşşağıda boğar zaten bi enfeksiyon ilk bunu halledelim ve inanırmısın ağustosta dondurdu yarayı eyll regli oldum ve 4 ekim hamileydim ve şuan oğlum 7 yaşında lütfen ihmal etme benim gibi boşunada bekleme...

Aamiin insallah :) ben de gun sayiyorum ama daha cok var benimkine 21 gunde olunca daha 15 gunum var ama basladik keciboynuzu ve mesir e :))

evet öle canım bugün gittim tekrar ilaç vermediler bana beklicez dediler düşük olursa bu değerde kendılıgınden düşer zaten dediler..dış gebelık böle seyretmez dedi doktor gene doktor değiştim bu arada :)

Canım benim ya. Çok üzüldüm. Inşallah hayırlısi ile bebek sahibi olursun. Allah.tan ümit kesilmez. Dua etmekten başka çaremiz yok. Uzgunum

evet öle canım gene bişiy yapmadılar 2 gun sonra tekrar beta için gidicem bekliyoruz suanda ne olacagını

Üzme kendini sakın demek ki sağlıklı değilmiş Allah sağlıklı hayırlı bir evlat elbet nasip edecek bunu düşün ve psikolojini bozma yoksa bu hamile kalmanı da zorlaştırır

sagol canım teşekkür ederim müdahale yok hala bekliyoruz bakalım nolcak

sagol canım amin..bakalım napacak bizim ufaklık beklıyoruz 2 gün sonra tekrar gıdıcez

kızlar ben bugün tekrar gittim doktora ve tabiki başka doktora :) suan gebeliği sonlandırmadılar beklicez dediler betası böle giden bi bebek düşükle sonuçlanabılır kendisinin düşmesini beklicez ve beta bakmaya devam edicez bizi yanıltıyorda olabilir dedi doktor perşembe tekrar gidicem

Petyy sabahta dedim ben ihtimal vermiyorum emin ol gizelnolacak bak gor bigunde baktilarmi su degerlarini yazda sorayim aksam olurmu

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…