Petyy sabahta dedim ben ihtimal vermiyorum emin ol gizelnolacak bak gor bigunde baktilarmi su degerlarini yazda sorayim aksam olurmu
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
kızlar ben bugün tekrar gittim doktora ve tabiki başka doktora :) suan gebeliği sonlandırmadılar beklicez dediler betası böle giden bi bebek düşükle sonuçlanabılır kendisinin düşmesini beklicez ve beta bakmaya devam edicez bizi yanıltıyorda olabilir dedi doktor perşembe tekrar gidicem
ALLAH yardımcın olsun canım hakkında hayırlısını nasp etsın ınsallah.senı takıp edıyorum dualarım senınle
Canım tebrikler :) adet tarihinden iki gün gecmisti sanırım değil mi. Darısı başımıza :)
rahim ağzı yaran varsa hemen lütfen dr git belki gitmişsindir ama bilmiyorum ne zamandır çocuk istiyorsunuz ben sana kısaca kendi yara hikayemi anlatayım lütfen ihmal etme...
ben evlendiğimden beri hep acı çekiyordum malüm günde dr dr gezdik en ünlü dr gittim neden bukadar acıyor diye yara var dediler sürekli ilaç verip yolladırlar hiç bi çare olması bi ara rahatım sonra gene aynı şikayetler sonra biz bebiş istemeye karar verdik dedilerki 1 yıl olmaması gayet normal bekledim sabır ettim gelen giden yok o izmirin en ünlü dr sürekli antibiyotik dayadı bana tık yok daha sonrasında pratisyen bi hekim prof tavsiye etti ilk muhayinede dedi yaran var görünen bi sorun var spermeleri aşşağıda boğar zaten bi enfeksiyon ilk bunu halledelim ve inanırmısın ağustosta dondurdu yarayı eyll regli oldum ve 4 ekim hamileydim ve şuan oğlum 7 yaşında lütfen ihmal etme benim gibi boşunada bekleme...
Canım bendede yara var bana doktor bebek düşünüyorsun doldurmayalım dedi. Doğumda tekrar olabilir doğum sonrası dondururuz dedi. Sanırım iltihap olmasına göre karar veriyorlar
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
rahim ağzı yaran varsa hemen lütfen dr git belki gitmişsindir ama bilmiyorum ne zamandır çocuk istiyorsunuz ben sana kısaca kendi yara hikayemi anlatayım lütfen ihmal etme...
ben evlendiğimden beri hep acı çekiyordum malüm günde dr dr gezdik en ünlü dr gittim neden bukadar acıyor diye yara var dediler sürekli ilaç verip yolladırlar hiç bi çare olması bi ara rahatım sonra gene aynı şikayetler sonra biz bebiş istemeye karar verdik dedilerki 1 yıl olmaması gayet normal bekledim sabır ettim gelen giden yok o izmirin en ünlü dr sürekli antibiyotik dayadı bana tık yok daha sonrasında pratisyen bi hekim prof tavsiye etti ilk muhayinede dedi yaran var görünen bi sorun var spermeleri aşşağıda boğar zaten bi enfeksiyon ilk bunu halledelim ve inanırmısın ağustosta dondurdu yarayı eyll regli oldum ve 4 ekim hamileydim ve şuan oğlum 7 yaşında lütfen ihmal etme benim gibi boşunada bekleme...
yok canım bugün bakmadılar daha perşembe bakılcak..
26 mayıs=20
29 mayıs=78
31 mayıs =96
1 haziran=140
3 haziran=151
değerlerim bunlar canım
kızlar buarada kaç boyunuzu ve kaç kilo hamile kaldığınızı yazarmısnız? bana doktor zayıflaman gerekli dedi boyum 1.63 kilom 66.5 :44:
ohooooo senin zayıflaman gerekiyosa ben öleyim 85 kiloum boy 1.65
cok moralim bozuldu ya doktor birde ben sana zayıfla demiştim iki ay önce dedi. ama napayım veremiyorum işte. Bu kiloda hamile kalmak hem sana hem bebege zarar dedizaten moralim bozuk iyice bozuldu kan verdim geldim.
kızlar buarada kaç boyunuzu ve kaç kilo hamile kaldığınızı yazarmısnız? bana doktor zayıflaman gerekli dedi boyum 1.63 kilom 66.5 :44:
Gebelik testini illa sabah mı yapmam lazım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?