idrardaki hormonun en çok oldugu zaman sabah idrarı..eğer yeni gebelikse sabah yapman daha mantıklı.
Batım bugün napsam ki 😔
çok kararsızom senin bat ne zamanhadi test yapalım
çok kararsızom senin bat ne zaman
bir hafta beklemen kesinlik açısından daha doğru diye düşünüyorum..kimyasal flnsa önce öğrenip iki üç gün sonra adet olursan üzülürsün.(benim öyle olmuştu acele ettim sevindim sonra foss çıktı) ama benim gibi dayanamayacaksan eğer idrar testi için bari yarını bekle bence sabah yap canım
4 ya da 5 canım ben senden beterim
Simdik ciktim keseyi gorduk dis gebelik degil dedi 4+6 haftalik keseye gore gayet iyi dedi petyy seni sordum olabilir o sekilde dedi beklesin ilac almadin dedi yavas olerleyebilir duzenli kanda baktirsin dedi gec dollenmeyse olabilirmis camim moralini nozup sitreste yapmayacakmisin
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Çıkmazsa kesin yok mu demek negatif görmekten çok korkuyorum hastalansam bu kadar üzülmem ama testte nagatif beni üzer pufff
negatif olursa kesin değil cnm geç yumurtladıysan ilerleyen günlerde çıkabilir pozitif.. benim belirtiler çok arttı ondan dayanamıyorum karnımın sol tarafında hareket ve sızı var tatlı tatlı ne bileyim aslında sabretsek iyi de işte..
Elinde test varsa yap bence 😊madem belirtinde varmış benim belirtim pek ama ateşim yüksek bu bir belirtimi bilemicem 😊
ateşin kaç tatlım benim bikaç gün önce 35 lerdeydi dün 36 küsürdü
Gözün aydın kuzum büyüyo pıtırcık :)
Karabiberim ve bendimahi bence ikiniz de hamilesiniz ateslere bakilirsa :) hadi test yapsanizya ama oylesine yapin nasilsa cikmayacak diye cikarsa sevinirsiniz bizimle de paylasin sizden sonra sirada benim batim var ama umarım görmem kirmizilari :)Canım sabah 36.7 şimdi baktım 37
Canım sabah 36.7 şimdi baktım 37
Karabiberim ve bendimahi bence ikiniz de hamilesiniz ateslere bakilirsa :) hadi test yapsanizya ama oylesine yapin nasilsa cikmayacak diye cikarsa sevinirsiniz bizimle de paylasin sizden sonra sirada benim batim var ama umarım görmem kirmizilari :)
Karabiberim ve bendimahi bence ikiniz de hamilesiniz ateslere bakilirsa :) hadi test yapsanizya ama oylesine yapin nasilsa cikmayacak diye cikarsa sevinirsiniz bizimle de paylasin sizden sonra sirada benim batim var ama umarım görmem kirmizilari :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?