2014 mayis,haziran,temmuz,agustos,eylul veya ekimde hamile kalmak isteyenler

yapma yaa herşeyin hayırlısı diyelim inşallah yeniden hamiş olur en kısa sürede
eşine ve sana da çalışmalarınızda başarılar diliyorum Allah muaffak etsin

kötüdür tabii kıyamam insan böyle işte yedi kat yabancına bile nasıl üzülüyorsun, nasıl onuda kendi derdinmiş gibi görüyorsun en mantıklı hareket bencede beklemek en azından 12 haftalık olup riskli denilen ilk çeyreği hayırlısıyla atlatıp sonra müjde vermek

Amın canım sagol Allah kımseye yasatmasın evet unut butun kotu dusuncelerı olumsuzlukları sıl aklından ve yer verme sen sadece bebegını dusun sen annesın artık

yapma yaa herşeyin hayırlısı diyelim inşallah yeniden hamiş olur en kısa sürede
eşine ve sana da çalışmalarınızda başarılar diliyorum Allah muaffak etsin

Insallah canım ınsallah dr 2 ay sonra demıs ama kendısı yenıden hazır hıssetmıyorum dıyor suankı psıkolojısıyle
tesekkurler canım sınava gırecek ogrencıer gıbı hıssettım kendımı amın ınsallah bu aykı sınavıda basarıyla atlatabılırız :)

Canim ben sana isyerini sormustum ama ya ben goremedim ya sen atladin ☺ ayni civardaymisiz ya ne guzel ☺
aaaa tatlım özür dilerim görmedim valla, yenimahallede çalışıyorum ben akköprü migrosun karşısında varlık mah. var. oradayım ben :)

yok canım iğne yapıyor bayılıyorsun beş dakika sonra tekrar iğne yapıyorlar kendine geliyorsun işlemde 5-10 dakika aslında çok basit bir işlem de tüplerin durumu ne diye heyecanlıyım ben

hadi bakalım inşallah iyidir selaleler gibi akar gider sıvılar :)

Aynen canım kesınlıkle oyle olmalı bızde bebek hasretı cekıyoruz gelsın mınnoslarımız dıyor heyecanı bıle ıcımızı urpertırken karnında bebgını hıssedıp kaybeden anne ne halde olmalıdır neler dusunur Allah'ım kımseye yasatmasın

canım öncelikle bebeğini kaybeden kişiye allah sabır versin çabucak toparlanma gücü versin ben pozitifi göremedim 18.günümdeyim hala çatlamadı yum ov testi yaptım az önce yine silik çalışmalara devam :)

aminnn Rabbim kimseye göstermesin Tüm hamişleri ve yavrularını korusun, bizede anneliği nasip etsin inşallah

ay cok guzellll anne anne anne bende artık anneyımdır ve oyle kalırım ınşallah

İnşallah canım benım ınsallah öyle olacak sonra bebısın buyuyecek 1 yasına geelcek yenı konusma hevesıyle arkadna donecek sana durmadan annneeeeeeeeeeee annnnneeeeeeeeeeeeee dıyecek :)

çatlamakta olduğunu gfalan ultrasonla mı anlıyor tatlım :)
yumoşun olhunlaştıysa çatlamak üzere der doktorun...çatladıysa da sanırım sarı cismi gördüklerinden ya da yumurtalığın boş olmasından dolayı çatlamış diyorlar... ama yumoş tüpteyken göremezler...sen iyisi mi o tarihlerde git

Amın canım amın Hım calısmadan bahsedınce bende pozıtıfı gordun sandım ama yakın olması lazım canım sen calısmalara devam et bosver

alıştık artık her ay sınav zaten bi okunmuş pirinç yutmadık o da olsun tam olsun :)

çok günah o yaptığı söylemeyebilir ama yok demeyecekmişsin sorarlarsa allahın verdiği canı yok saymak ne demek yazıkk allah bebeğine acısın fesatlığından zarar göstermesin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…