yapma yaaKızlar merhaba nasılsınız yogunum gıremıyorum @Kaygılımpozıtıfımıgordun yoksa sen :) bende dun calısmalara basladım esımde dedım yarın bos ondan sonra ful dıye yarın nıye bos dıyor :) dınlenelım dedım :) bu calısmanın sonunda ınsallah bebıs haberı gelır ama kızlar dun uzucu bır haber aldım esımın kuzenın esı hamıleydı hanı facede paylasmıstı dıye anlatıyordum bebegın gelısımı yavasmıs 11 haftalık olması gerekırken 9 haftalık gıbıymıs ve kalbı durmus dun kurtaj olmus lutfen hamıle arkadaslarım anne adayları lutfen stres yapmayın cunku stres hamılelıgı bebegımıızı daha karnımıza dustugu andan ıtıbaren olumsuz etkılıyor
kötüdür tabii kıyamam insan böyle işte yedi kat yabancına bile nasıl üzülüyorsun, nasıl onuda kendi derdinmiş gibi görüyorsunAmın canım senı kotu gelıyordu tamda alısmıstım dıyor bende aksam esıme öyle söyledım bak ben sana ıste bunun ıcın hemen söylemeyelım dıyorum dedım sımdı anladı benı Allah'ım kımseye yasatmasın hayırlıs saglıklı bebıs saglıklı hamılelık nasıp etsın hepımıze
ayy cok gecmıs olsu rabbim tekrar yasatmasın ınşallah canım cok uzuldum yaa bende bıtaktım stresı dusunmuyorum artık korktum bende sımdı yaa ayy bu internetınde kotu yanlarıda baya yıpratıyo yanı sabah okudıum bı kaç bısey sınır oldum stres cabası neyysee unuttum gitti onları
kavusmusturlar diye dusunmek ıstıyorum canım eslisam :) benı uzmezler ınşallahHım anladım canım ohh sukur kavusmus sızın ymurta ve spremler :)
ay cok guzellll anne anne anne bende artık anneyımdır ve oyle kalırım ınşallahAmın canım sagol Allah kımseye yasatmasın evet unut butun kotu dusuncelerı olumsuzlukları sıl aklından ve yer verme sen sadece bebegını dusun sen annesın artık
yapma yaaherşeyin hayırlısı diyelim inşallah yeniden hamiş olur en kısa sürede
eşine ve sana da çalışmalarınızda başarılar diliyorum Allah muaffak etsin
aaaa tatlım özür dilerim görmedim valla, yenimahallede çalışıyorum ben akköprü migrosun karşısında varlık mah. var. oradayım ben :)Canim ben sana isyerini sormustum ama ya ben goremedim ya sen atladin ☺ ayni civardaymisiz ya ne guzel ☺
yok canım iğne yapıyor bayılıyorsun beş dakika sonra tekrar iğne yapıyorlar kendine geliyorsun işlemde 5-10 dakika aslında çok basit bir işlem de tüplerin durumu ne diye heyecanlıyım ben
kötüdür tabii kıyamam insan böyle işte yedi kat yabancına bile nasıl üzülüyorsun, nasıl onuda kendi derdinmiş gibi görüyorsunen mantıklı hareket bencede beklemek en azından 12 haftalık olup riskli denilen ilk çeyreği hayırlısıyla atlatıp sonra müjde vermek
kavusmusturlar diye dusunmek ıstıyorum canım eslisam :) benı uzmezler ınşallah
Kızlar merhaba nasılsınız yogunum gıremıyorum @Kaygılımpozıtıfımıgordun yoksa sen :) bende dun calısmalara basladım esımde dedım yarın bos ondan sonra ful dıye yarın nıye bos dıyor :) dınlenelım dedım :) bu calısmanın sonunda ınsallah bebıs haberı gelır ama kızlar dun uzucu bır haber aldım esımın kuzenın esı hamıleydı hanı facede paylasmıstı dıye anlatıyordum bebegın gelısımı yavasmıs 11 haftalık olması gerekırken 9 haftalık gıbıymıs ve kalbı durmus dun kurtaj olmus lutfen hamıle arkadaslarım anne adayları lutfen stres yapmayın cunku stres hamılelıgı bebegımıızı daha karnımıza dustugu andan ıtıbaren olumsuz etkılıyor
aminnn Rabbim kimseye göstermesin Tüm hamişleri ve yavrularını korusun, bizede anneliği nasip etsin inşallahAynen canım kesınlıkle oyle olmalı bızde bebek hasretı cekıyoruz gelsın mınnoslarımız dıyor heyecanı bıle ıcımızı urpertırken karnında bebgını hıssedıp kaybeden anne ne halde olmalıdır neler dusunur Allah'ım kımseye yasatmasın
ay cok guzellll anne anne anne bende artık anneyımdır ve oyle kalırım ınşallah
yumoşun olhunlaştıysa çatlamak üzere der doktorun...çatladıysa da sanırım sarı cismi gördüklerinden ya da yumurtalığın boş olmasından dolayı çatlamış diyorlar... ama yumoş tüpteyken göremezler...sen iyisi mi o tarihlerde gitçatlamakta olduğunu gfalan ultrasonla mı anlıyor tatlım :)
canım öncelikle bebeğini kaybeden kişiye allah sabır versin çabucak toparlanma gücü versinben pozitifi göremedim 18.günümdeyim hala çatlamadı yum ov testi yaptım az önce yine silik çalışmalara devam :)
alıştık artık her ay sınav zaten bi okunmuş pirinç yutmadık o da olsun tam olsun :)Insallah canım ınsallah dr 2 ay sonra demıs ama kendısı yenıden hazır hıssetmıyorum dıyor suankı psıkolojısıyle
tesekkurler canım sınava gırecek ogrencıer gıbı hıssettım kendımı amın ınsallah bu aykı sınavıda basarıyla atlatabılırız :)
benimki çok fitne çok, benim düğünümde hamileymiş zaten düğünden bir hafta sonra aradı bebek istiyorum olmuyor 8 aydır uğraşıyorum olmuyo delircem falan dedi bende takma kafana stres yapma ondandır dedim anaaa üç gün sonra aradı hamileyim dedi çok sevindim oturdum yasin okudum sonra ağzından kaçırdı bebek vardı diye oynayamadım rahat rahat düğünde diye şimdi herkese sürpriz oldu diye anlatıyo bende bön bön bakıyorum yüzüne
aminnn Rabbim kimseye göstermesin Tüm hamişleri ve yavrularını korusun, bizede anneliği nasip etsin inşallah
Amın canım amın Hım calısmadan bahsedınce bende pozıtıfı gordun sandım ama yakın olması lazım canım sen calısmalara devam et bosver
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?