2014 mayis,haziran,temmuz,agustos,eylul veya ekimde hamile kalmak isteyenler

tatlım kana koş yoksa susmaz içindeki o sesler bence var bebiş canım ohh ne ggüzel :) rahatla biraz stres yapma bebişe :)
ay benım bebıs streslı dogar zaten bendekı stres kafaya takma kımsede yoktur heralde

öylemi diyosun canım silik çıkınca benım aklım karıstıda moralım sıfır
Canim tebrik ederim hamilesin kan testini devletin acili yapiyor canim 1 saate cikiyor gunum gecti dersin ben oyle yapmistim ilac kullaniyorum hamileysem birakmak zorundayim dedim dr a hemen yaptilar testi

yanma ve kanama falan yok canım bende ama eyvah adet oldum dıye kosuyodum bazen wc ye akıntı oluyodu
Canım kahve rengi akıntı olduğunda düşük habercisi olabiliyor o yüzden ihmal etmede git doktora tahlilini 2 gün sonra yeniden yap 2 katı veya daha fazlaysa hgb hormonu yükselişi kesinlikle hamilesin inşallah

Canim tebrik ederim hamilesin kan testini devletin acili yapiyor canim 1 saate cikiyor gunum gecti dersin ben oyle yapmistim ilac kullaniyorum hamileysem birakmak zorundayim dedim dr a hemen yaptilar testi
ben acilde gebelik testi yaptıklarını bilmiodum.. Acemilik işte..
Ama güzek taktik miş hee :)

ah canım o hemen hamileler var ya yalan benim eltim 8 ay kendini paraladı sonunda hamile kaldı şimdide anlatırken hemen oldu sürpriz oldu diyo hemde yüzümüze baka baka

Hadıya bırde senın gercegı bıldıgın halde enteresan bende bunu anlamıyorum öyle söylemenın ne anlamı varkı

epidural olmuyo mu tüm vücut mu anestezi alacak
yok canım iğne yapıyor bayılıyorsun beş dakika sonra tekrar iğne yapıyorlar kendine geliyorsun işlemde 5-10 dakika aslında çok basit bir işlem de tüplerin durumu ne diye heyecanlıyım ben

Kızlar merhaba nasılsınız yogunum gıremıyorum @Kaygılımpozıtıfımıgordun yoksa sen :) bende dun calısmalara basladım esımde dedım yarın bos ondan sonra ful dıye yarın nıye bos dıyor :) dınlenelım dedım :) bu calısmanın sonunda ınsallah bebıs haberı gelır ama kızlar dun uzucu bır haber aldım esımın kuzenın esı hamıleydı hanı facede paylasmıstı dıye anlatıyordum bebegın gelısımı yavasmıs 11 haftalık olması gerekırken 9 haftalık gıbıymıs ve kalbı durmus dun kurtaj olmus lutfen hamıle arkadaslarım anne adayları lutfen stres yapmayın cunku stres hamılelıgı bebegımıızı daha karnımıza dustugu andan ıtıbaren olumsuz etkılıyor

@mgul bugun senın batın olmalı yanlıs hatırlamıyorsan naptın kuzm nedır durum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…