ay benım bebıs streslı dogar zaten bendekı stres kafaya takma kımsede yoktur heraldetatlım kana koş yoksa susmaz içindeki o sesler bence var bebiş canım ohh ne ggüzel :) rahatla biraz stres yapma bebişe :)
Bence yumurtluyosunn
canım hııcc ovu testıne takılma akısına bırak daha ıyı oluyo ben bu ay kendımı dınlemedm ınşallah onun meyvesıdır buBAKICAZ BAKALIM OV TESTİNE :))
ay benım bebıs streslı dogar zaten bendekı stres kafaya takma kımsede yoktur heralde
o zamn ,huzur dolsun için tatlım.. mutlu şeyler düşün.. bebikini streslendirmebende zor duruyorum canım aksam nasıl olacak bılmıyrum burdan ızın almak zor ve problem mecburen aksamı beklıcem
Canim tebrik ederim hamilesin kan testini devletin acili yapiyor canim 1 saate cikiyor gunum gecti dersin ben oyle yapmistim ilac kullaniyorum hamileysem birakmak zorundayim dedim dr a hemen yaptilar testiöylemi diyosun canım silik çıkınca benım aklım karıstıda moralım sıfır
devam ederse git zaten, geciktiricileri herkes kullanıyor kist yaptığını sanmıyorum öyle olsa kullanımına izin verirlermiydi bilmiyorum, geçecek ve gerek kalmayacak benim tahminim :)
Canım kahve rengi akıntı olduğunda düşük habercisi olabiliyor o yüzden ihmal etmede git doktora tahlilini 2 gün sonra yeniden yap 2 katı veya daha fazlaysa hgb hormonu yükselişi kesinlikle hamilesin inşallahyanma ve kanama falan yok canım bende ama eyvah adet oldum dıye kosuyodum bazen wc ye akıntı oluyodu
ben acilde gebelik testi yaptıklarını bilmiodum.. Acemilik işte..Canim tebrik ederim hamilesin kan testini devletin acili yapiyor canim 1 saate cikiyor gunum gecti dersin ben oyle yapmistim ilac kullaniyorum hamileysem birakmak zorundayim dedim dr a hemen yaptilar testi
canım hııcc ovu testıne takılma akısına bırak daha ıyı oluyo ben bu ay kendımı dınlemedm ınşallah onun meyvesıdır bu
ah canım o hemen hamileler var ya yalan benim eltim 8 ay kendini paraladı sonunda hamile kaldı şimdide anlatırken hemen oldu sürpriz oldu diyo hemde yüzümüze baka baka
RAbbim karşımıza iyi niyetli insanlar çıkarsın.. nispet yapanları da ırak tutsun bizden...Hadıya bırde senın gercegı bıldıgın halde enteresan bende bunu anlamıyorum öyle söylemenın ne anlamı varkı
AminnnRAbbim karşımıza iyi niyetli insanlar çıkarsın.. nispet yapanları da ırak tutsun bizden...
yok canım iğne yapıyor bayılıyorsun beş dakika sonra tekrar iğne yapıyorlar kendine geliyorsun işlemde 5-10 dakika aslında çok basit bir işlem de tüplerin durumu ne diye heyecanlıyım benepidural olmuyo mu tüm vücut mu anestezi alacak
RAbbim karşımıza iyi niyetli insanlar çıkarsın.. nispet yapanları da ırak tutsun bizden...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?