ayy tesekkür ederim canım benım inşallah oyleyımdır bu test salaklastırdı benı sabahtan berı
aminnnnnRAbbim karşımıza iyi niyetli insanlar çıkarsın.. nispet yapanları da ırak tutsun bizden...
ayy tesekkür ederim canım benım inşallah oyleyımdır bu test salaklastırdı benı sabahtan berı
bizim devletın acılının yapacagını hıc sanmıyorum canım bızım acıle ulaşmak için 5 kişiye tek tek derdını anlatıyosun sonra acıle varıyosun yatalak hasta degılsen polıklınıge gonderıyo oyle saçma bir acil bizimkısı ozel hastaneye gidiim diyorum yaparlar heralde yokkksaa ben kafayı yerımCanim tebrik ederim hamilesin kan testini devletin acili yapiyor canim 1 saate cikiyor gunum gecti dersin ben oyle yapmistim ilac kullaniyorum hamileysem birakmak zorundayim dedim dr a hemen yaptilar testi
oyyy çok geçmiş olsun yaaa, Rabbim sabır versinKızlar merhaba nasılsınız yogunum gıremıyorum @Kaygılımpozıtıfımıgordun yoksa sen :) bende dun calısmalara basladım esımde dedım yarın bos ondan sonra ful dıye yarın nıye bos dıyor :) dınlenelım dedım :) bu calısmanın sonunda ınsallah bebıs haberı gelır ama kızlar dun uzucu bır haber aldım esımın kuzenın esı hamıleydı hanı facede paylasmıstı dıye anlatıyordum bebegın gelısımı yavasmıs 11 haftalık olması gerekırken 9 haftalık gıbıymıs ve kalbı durmus dun kurtaj olmus lutfen hamıle arkadaslarım anne adayları lutfen stres yapmayın cunku stres hamılelıgı bebegımıızı daha karnımıza dustugu andan ıtıbaren olumsuz etkılıyor
Geçmiş olsun.. RAbbim sabır versin.. Çok üzüldüm..Kızlar merhaba nasılsınız yogunum gıremıyorum @Kaygılımpozıtıfımıgordun yoksa sen :) bende dun calısmalara basladım esımde dedım yarın bos ondan sonra ful dıye yarın nıye bos dıyor :) dınlenelım dedım :) bu calısmanın sonunda ınsallah bebıs haberı gelır ama kızlar dun uzucu bır haber aldım esımın kuzenın esı hamıleydı hanı facede paylasmıstı dıye anlatıyordum bebegın gelısımı yavasmıs 11 haftalık olması gerekırken 9 haftalık gıbıymıs ve kalbı durmus dun kurtaj olmus lutfen hamıle arkadaslarım anne adayları lutfen stres yapmayın cunku stres hamılelıgı bebegımıızı daha karnımıza dustugu andan ıtıbaren olumsuz etkılıyor
canım benım hesaplara gore yum gunu 6 ekımdı bayrama denk geldı o zamanlar çalısma oldu dıye hatırlıyorum 3 ekım 5 ekım veya 6 sı olabılır sonra kocıs yoktu galıba 2 3 gun ondan sonra falan ıste heyecandan unuttum kı olduysa o zamnlar oldu heralde :)Canım ben testı gormedım ama arkadaslar pozıtıf dıyorsa pozıtıfdır :) guven canım guzel dusun guzel olsun canım ee neler yaptın sen bu ay ılıskı gunlerın nasıldı bakalım
benimki çok fitne çok, benim düğünümde hamileymiş zaten düğünden bir hafta sonra aradı bebek istiyorum olmuyor 8 aydır uğraşıyorum olmuyo delircem falan dedi bende takma kafana stres yapma ondandır dedim anaaa üç gün sonra aradı hamileyim dedi çok sevindim oturdum yasin okudum sonra ağzından kaçırdı bebek vardı diye oynayamadım rahat rahat düğünde diye şimdi herkese sürpriz oldu diye anlatıyo bende bön bön bakıyorum yüzüneHadıya bırde senın gercegı bıldıgın halde enteresan bende bunu anlamıyorum öyle söylemenın ne anlamı varkı
sabah
oyyy çok geçmiş olsun yaaa, Rabbim sabır versinişte bu nedenlede hamiş haberini hemen etrafa söylemek niyetinde değilim sen zaten umutlusun eee etrafında umutlanıyor sorup duruyor üzücü bir haber bu...
Canim cok sevindim haberden sonra ilac gibi geldi valla guzel haberler getirirsin insallah bize hep ☺bizim devletın acılının yapacagını hıc sanmıyorum canım bızım acıle ulaşmak için 5 kişiye tek tek derdını anlatıyosun sonra acıle varıyosun yatalak hasta degılsen polıklınıge gonderıyo oyle saçma bir acil bizimkısı ozel hastaneye gidiim diyorum yaparlar heralde yokkksaa ben kafayı yerım
Geçmiş olsun.. RAbbim sabır versin.. Çok üzüldüm..
Canim ben sana isyerini sormustum ama ya ben goremedim ya sen atladin ☺ ayni civardaymisiz ya ne guzel ☺sabahSirriEyvan ı görür gibi oldum ben sanki, meemure nin şu borçlanmalar yüzünden işleri çok yoğundu, belki ondan gelemiyordur
ayy cok gecmıs olsu rabbim tekrar yasatmasın ınşallah canım cok uzuldum yaa bende bıtaktım stresı dusunmuyorum artık korktum bende sımdı yaa ayy bu internetınde kotu yanlarıda baya yıpratıyo yanı sabah okudıum bı kaç bısey sınır oldum stres cabası neyysee unuttum gitti onlarıKızlar merhaba nasılsınız yogunum gıremıyorum @Kaygılımpozıtıfımıgordun yoksa sen :) bende dun calısmalara basladım esımde dedım yarın bos ondan sonra ful dıye yarın nıye bos dıyor :) dınlenelım dedım :) bu calısmanın sonunda ınsallah bebıs haberı gelır ama kızlar dun uzucu bır haber aldım esımın kuzenın esı hamıleydı hanı facede paylasmıstı dıye anlatıyordum bebegın gelısımı yavasmıs 11 haftalık olması gerekırken 9 haftalık gıbıymıs ve kalbı durmus dun kurtaj olmus lutfen hamıle arkadaslarım anne adayları lutfen stres yapmayın cunku stres hamılelıgı bebegımıızı daha karnımıza dustugu andan ıtıbaren olumsuz etkılıyor
canım benım hesaplara gore yum gunu 6 ekımdı bayrama denk geldı o zamanlar çalısma oldu dıye hatırlıyorum 3 ekım 5 ekım veya 6 sı olabılır sonra kocıs yoktu galıba 2 3 gun ondan sonra falan ıste heyecandan unuttum kı olduysa o zamnlar oldu heralde :)
takılma onuda bırak kendi haline ne yapsın bazısıda egosunu böyle tatmin ediyor, sen sinirlenme boş yere, bırak o da kandırdığını zannetsin yazık, çok yazık içindekinin ne anlama geldiğini bildiğinden emin değilim ben öyle olsa bunu bu şekilde kullanmazdı hiççççbenimki çok fitne çok, benim düğünümde hamileymiş zaten düğünden bir hafta sonra aradı bebek istiyorum olmuyor 8 aydır uğraşıyorum olmuyo delircem falan dedi bende takma kafana stres yapma ondandır dedim anaaa üç gün sonra aradı hamileyim dedi çok sevindim oturdum yasin okudum sonra ağzından kaçırdı bebek vardı diye oynayamadım rahat rahat düğünde diye şimdi herkese sürpriz oldu diye anlatıyo bende bön bön bakıyorum yüzüne
Evet iki hamis yoklar
benimki çok fitne çok, benim düğünümde hamileymiş zaten düğünden bir hafta sonra aradı bebek istiyorum olmuyor 8 aydır uğraşıyorum olmuyo delircem falan dedi bende takma kafana stres yapma ondandır dedim anaaa üç gün sonra aradı hamileyim dedi çok sevindim oturdum yasin okudum sonra ağzından kaçırdı bebek vardı diye oynayamadım rahat rahat düğünde diye şimdi herkese sürpriz oldu diye anlatıyo bende bön bön bakıyorum yüzüne
inşALLAH tek dıleğim umudum duam kan testının olumlu cıkması canım test hakkında cok sacma kötu seyler yazmışlar ama ben 4 5 defa aldm ılk defa iki cızgı sılık cıktı ama yınede aklım karısık umıtlenıp uzulmekten korkuyorumCanim cok sevindim haberden sonra ilac gibi geldi valla guzel haberler getirirsin insallah bize hep ☺
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?