alıştık artık her ay sınav zaten bi okunmuş pirinç yutmadık o da olsun tam olsun :)
öyle yapıcam boşverdim daha ov da koyuyu görürsem hamiş gibi sevinicem bu gidişle
Oleyyyyyyyyyyy oleyyyyyyyyyyyy sonunda yumurtladım dıyeeeeeeeeeeeee :)
Kizlar nasilsiniz nasıl gidiyo yeni hamisler katildi mi aramiza ben bugün 4.haftami bitirdim gaz, sık idrara cikma, uyku, bacağa vuran bel agrisi, iştah, goguslerde hassasiyet bekledigim belirtiler yavaş yavaş geliyor zor ama bu belirtilerin oluşması hoşuma gidiyor bi yandan da griple ugrasiyorum bu ara ama kendimi garip şekilde çok iyi hissediyorum inşallah bbebeğin bana tutunur
çok şükür sağlıkla kucakladı minnoş bi prensesimiz var yengesi kurban olsun ona :) beni görünce bi heyecanlanıyor hahaha yerimmmmm yerimmm onu ben :) :)çok günah o yaptığı söylemeyebilir ama yok demeyecekmişsin sorarlarsa allahın verdiği canı yok saymak ne demek yazıkk allah bebeğine acısın fesatlığından zarar göstermesin
Amin canım.. Rabbim korusun annişlerle bebişlerini..Aynen canım kesınlıkle oyle olmalı bızde bebek hasretı cekıyoruz gelsın mınnoslarımız dıyor heyecanı bıle ıcımızı urpertırken karnında bebgını hıssedıp kaybeden anne ne halde olmalıdır neler dusunur Allah'ım kımseye yasatmasın
Kizlar nasilsiniz nasıl gidiyo yeni hamisler katildi mi aramiza ben bugün 4.haftami bitirdim gaz, sık idrara cikma, uyku, bacağa vuran bel agrisi, iştah, goguslerde hassasiyet bekledigim belirtiler yavaş yavaş geliyor zor ama bu belirtilerin oluşması hoşuma gidiyor bi yandan da griple ugrasiyorum bu ara ama kendimi garip şekilde çok iyi hissediyorum inşallah bbebeğin bana tutunur
Bende gulen yuzu gordugumde hamileymisim gbi sevinmistim insalkah o gunkeri de goruruzöyle yapıcam boşverdim daha ov da koyuyu görürsem hamiş gibi sevinicem bu gidişle
anladim canim kan sulandirmsk icin galiba bu ilac pihtilasma olmasin diyeCANIM DÜŞÜK OLURKEN GİTTİĞİM DOKTOR BANA CORASPİN VE FOLİC ASİT KULLAN DEDİ SONRA BEN KENDİ DOKTORUMA GİTTİM DEDİKİ CORASPİN KULLANMAN A GEREK YOK EĞER İKİNCİ DÜŞÜK OLURSA TESTLER YAPILIR ONA GÖRE CORASPİN KULLANACAKSIN DEDİ . İLK DOKTOR KV MİN DOKTORU KV ONUN Bİ BİLDİĞİ VARDIR SEN ONU DİNLE DİYOR BENDE KENDİ DOKTORUMU DİNLİYORUM AMA ASLINDA İÇİMDE DE KUŞKU VAR.
Elisa arkadasina cok uzuldum rabbim bidaha yasatmasin insallah iste bu yuzdende bende kimseye soylemek istemiyorum belli bi sureInsallah canım ınsallah dr 2 ay sonra demıs ama kendısı yenıden hazır hıssetmıyorum dıyor suankı psıkolojısıyle
tesekkurler canım sınava gırecek ogrencıer gıbı hıssettım kendımı amın ınsallah bu aykı sınavıda basarıyla atlatabılırız :)
Elisa arkadasina cok uzuldum rabbim bidaha yasatmasin insallah iste bu yuzdende bende kimseye soylemek istemiyorum belli bi sure
ayyyyy cok guzellll inşallah o gunlerı gorurum sekerımm gogus uclarım sızı yapmaya basladı yaİnşallah canım benım ınsallah öyle olacak sonra bebısın buyuyecek 1 yasına geelcek yenı konusma hevesıyle arkadna donecek sana durmadan annneeeeeeeeeeee annnnneeeeeeeeeeeeee dıyecek :)
ayyyyy cok guzellll inşallah o gunlerı gorurum sekerımm gogus uclarım sızı yapmaya basladı ya
Calismalar nasil gidiyor canim ben bu ay dogy pozisyonunda calistik ama cok yatmadim 10 dk falanSagol canım amın Allah'ım bızı eslerımızı bebeklerımızı korusun esımde benım bu dusunceme karsı cıkıyordu smdı benı anladı eger olursa bızde bır sure soylemeyecegız
battan 1 gün sonra canım yani öğrendiğim sey dogrudur ınşallahİnşallah canım göreceksın bak ne guzel hamılelıgın en onemlı belırtılerını yasamaya basladın battan oncemı ogrendın canım
Alitu canim calismalarin nasildi anlatabilirmisin bide pozisyon nasildi kusura bakma acik acik sordum ozel bisey yaptinmiayyyyy cok guzellll inşallah o gunlerı gorurum sekerımm gogus uclarım sızı yapmaya basladı ya
Mogami.naber kuzum ben sabah 7 de test yaptim ciktim.evden aksam.geldigimde.hayalet cizgi vardi nasil.olur dedim tekrar yaptım tekrar cikti ama testin bozuk oldugunu düşünüyorum ya da gozlerimin ☺esime de gösterdim var gibi dedi sabah tekrarlicam bakalim
Canlar yine bi test hatasiyla karsi karsiyayiz ☺ gayet tek cizgi cikti hayir hadi biri bozuk ikinciye ne olsu salak sey hepimizi de heyecanlandirdi bosa ☺
Kizlar hastaneye gidiyorum insaAllah cekerler kurtulurum
kızlaarrr bu sabah test yaptım 2. çizgi silik sizce ??
iyi günler kızlar uzun süredir uzaktan takip ediyorum sizi. nasılsınız? bu hafta tüp bebek için randevu aldık cumartesi sürece başlıyoruz bakalım dualarınızı eksik etmeyin lütfen
Caksir otunun tozu varnis canim balla karistirip yenilebiliyormus yada denlenip suyu iciliyormus gercekten kullananlarda cok faydalarini gormusler sperm sayisini hareketliligini arttiriyormus balla karistirinca kotu olmaz herhalde tadi kadinlarda yumurta sayisini arttiriyormus canim istersen internetten arastir esim kullanacak bakalim
Kızlar merhaba nasılsınız yogunum gıremıyorum @Kaygılımpozıtıfımıgordun yoksa sen :) bende dun calısmalara basladım esımde dedım yarın bos ondan sonra ful dıye yarın nıye bos dıyor :) dınlenelım dedım :) bu calısmanın sonunda ınsallah bebıs haberı gelır ama kızlar dun uzucu bır haber aldım esımın kuzenın esı hamıleydı hanı facede paylasmıstı dıye anlatıyordum bebegın gelısımı yavasmıs 11 haftalık olması gerekırken 9 haftalık gıbıymıs ve kalbı durmus dun kurtaj olmus lutfen hamıle arkadaslarım anne adayları lutfen stres yapmayın cunku stres hamılelıgı bebegımıızı daha karnımıza dustugu andan ıtıbaren olumsuz etkılıyor
Calismalar nasil gidiyor canim ben bu ay dogy pozisyonunda calistik ama cok yatmadim 10 dk falan
battan 1 gün sonra canım yani öğrendiğim sey dogrudur ınşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?