2014 mayis,haziran,temmuz,agustos,eylul veya ekimde hamile kalmak isteyenler

Kizlar nasilsiniz nasıl gidiyo yeni hamisler katildi mi aramiza ben bugün 4.haftami bitirdim gaz, sık idrara cikma, uyku, bacağa vuran bel agrisi, iştah, goguslerde hassasiyet bekledigim belirtiler yavaş yavaş geliyor zor ama bu belirtilerin oluşması hoşuma gidiyor bi yandan da griple ugrasiyorum bu ara ama kendimi garip şekilde çok iyi hissediyorum inşallah bbebeğin bana tutunur

çok şükür tutunmuş bile 4.hafta bitmiş grip mi geçmiş olsun çok önemli lütfen çok dinlen bol vitamin al hadi bakalım annesi doyur besle büyüt :)

çok günah o yaptığı söylemeyebilir ama yok demeyecekmişsin sorarlarsa allahın verdiği canı yok saymak ne demek yazıkk allah bebeğine acısın fesatlığından zarar göstermesin
çok şükür sağlıkla kucakladı minnoş bi prensesimiz var yengesi kurban olsun ona :) beni görünce bi heyecanlanıyor hahaha yerimmmmm yerimmm onu ben :) :)

Amin canım.. Rabbim korusun annişlerle bebişlerini..

Çok sukur canım ıyıyız senın yoluna gelebılmek ıcın bol bol calısıyoruz :) masallah belırtıler zamanında kendını gostermıs demekkı hersey yolunda cok sukur gecmıs olsun grıbını hemen gecırmeye calıs tatlım

anladim canim kan sulandirmsk icin galiba bu ilac pihtilasma olmasin diye

Elisa arkadasina cok uzuldum rabbim bidaha yasatmasin insallah iste bu yuzdende bende kimseye soylemek istemiyorum belli bi sure

Elisa arkadasina cok uzuldum rabbim bidaha yasatmasin insallah iste bu yuzdende bende kimseye soylemek istemiyorum belli bi sure

Sagol canım amın Allah'ım bızı eslerımızı bebeklerımızı korusun esımde benım bu dusunceme karsı cıkıyordu smdı benı anladı eger olursa bızde bır sure soylemeyecegız

İnşallah canım benım ınsallah öyle olacak sonra bebısın buyuyecek 1 yasına geelcek yenı konusma hevesıyle arkadna donecek sana durmadan annneeeeeeeeeeee annnnneeeeeeeeeeeeee dıyecek :)
ayyyyy cok guzellll inşallah o gunlerı gorurum sekerımm gogus uclarım sızı yapmaya basladı ya

ayyyyy cok guzellll inşallah o gunlerı gorurum sekerımm gogus uclarım sızı yapmaya basladı ya

İnşallah canım göreceksın bak ne guzel hamılelıgın en onemlı belırtılerını yasamaya basladın battan oncemı ogrendın canım

Sagol canım amın Allah'ım bızı eslerımızı bebeklerımızı korusun esımde benım bu dusunceme karsı cıkıyordu smdı benı anladı eger olursa bızde bır sure soylemeyecegız
Calismalar nasil gidiyor canim ben bu ay dogy pozisyonunda calistik ama cok yatmadim 10 dk falan

Alitu canim calismalarin nasildi anlatabilirmisin bide pozisyon nasildi kusura bakma acik acik sordum ozel bisey yaptinmi

Canlar yine bi test hatasiyla karsi karsiyayiz ☺ gayet tek cizgi cikti hayir hadi biri bozuk ikinciye ne olsu salak sey hepimizi de heyecanlandirdi bosa ☺

Kuzum sende mi bu testler niye böyle yahu...bir de ilk 10 dk da bak yoksa aradan bikaç saat geçince buharlaşma çizgisiydi sanırım öyle bi çizgi çıkıyor benimde başıma gelmişti

Kizlar hastaneye gidiyorum insaAllah cekerler kurtulurum

Bacım geçmiş olsun umarım icabına bakarlar

kızlaarrr bu sabah test yaptım 2. çizgi silik sizce ??

Gözün aydın canım Rabbim sağlıkla kucağına almayı da nasip etsin

iyi günler kızlar uzun süredir uzaktan takip ediyorum sizi. nasılsınız? bu hafta tüp bebek için randevu aldık cumartesi sürece başlıyoruz bakalım dualarınızı eksik etmeyin lütfen

kuzum hadi hayırlısı bebiş için ilk adımı attın... ben inanıyorum tek seferde turnayı gözünden vuracaksın...ayıptır sorması kaç kuruşa mal olacak peki

kuşum çakşır otunu bende okudum ama kk da bi hatun erkeklere kullandırtmayın östrojen yüklersiniz heriflere yazıyordu...kadınlar için şahaneymiş yumurta sayısını arttırıyormuş ama erkeklere çok zararlıymış bilgin olsun

Öncelikle akraban için çok geçmiş olsun çok üzüldüm gerçekten Rabbim bi daha yaşatmasın...Strese hayır diye kampanya mı başlatsak ne...Çalışmalarınızda başarılar diliyorum bacım

Calismalar nasil gidiyor canim ben bu ay dogy pozisyonunda calistik ama cok yatmadim 10 dk falan

Bıtanem dun basladık calısmalara bu ay gece calısıyoruz mısyoner pozısyonunda basladık valla yataktan hıc kalkmadım canım bır sure kımıldamadan durdum sonra yuzustu dondum yattım uykum vardı cunku sabah yaptım banyomu ama yarın dogy posızyonunu dusunuyorum karısık yapacgaız canım zaten 10 dk gıden gıtmıstır canım ınsallah guzel sonuclar alacagız calısmayı bırakma ama

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…