amin inşallah dediğin gibidir canım rabbim sanada hayırlısıyla kucagına almayı nasıp etsın ınsallahhayirli olsun cnm bebisin ustlerinde silik bile olsa hamilelik vardir yaziyo testlerin insallah kucagina almak da nasip olur. darisi tum isteyenlere. masallah bu ay bereketli
Him onuda bi arastiracim iyice pirince giderken evdeki bulgurdan olmayalim degilmirica ederim balım yedireceksen bişey keçiboynuzu yedir yeter
bugun ince ince sızı var canım ama uçlarına elleyınce acıyo sadece 2 3 gündür oyle yanı benim eger test doğru göstermiş ve hamileysem eger en büyük belirtim adetten 7 9 gün once baslayan sık ıdrara cıkma yogun akıntı en buyuk belırtımCanim gogusler ne zaman basladi ben fena takmis durumdayim.bi kac gun oldu yumurtlama sadece hafif dolgunluk var baskada bse yok.
Inşallah dediği n gibi olur canim ayıptır söylemesi 7-8 i bulacak herhaldeKuzum sende mibu testler niye böyle yahu...bir de ilk 10 dk da bak yoksa aradan bikaç saat geçince buharlaşma çizgisiydi sanırım öyle bi çizgi çıkıyor benimde başıma gelmişti
Bacım geçmiş olsun umarım icabına bakarlar
Gözün aydın canım Rabbim sağlıkla kucağına almayı da nasip etsin
kuzum hadi hayırlısı bebiş için ilk adımı attın... ben inanıyorum tek seferde turnayı gözünden vuracaksın...ayıptır sorması kaç kuruşa mal olacak peki
kuşum çakşır otunu bende okudum ama kk da bi hatun erkeklere kullandırtmayın östrojen yüklersiniz heriflere yazıyordu...kadınlar için şahaneymiş yumurta sayısını arttırıyormuş ama erkeklere çok zararlıymış bilgin olsun
Öncelikle akraban için çok geçmiş olsun çok üzüldüm gerçekten Rabbim bi daha yaşatmasın...Strese hayır diye kampanya mı başlatsak ne...Çalışmalarınızda başarılar diliyorum bacım
Batdassim nasilsinCanim gogusler ne zaman basladi ben fena takmis durumdayim.bi kac gun oldu yumurtlama sadece hafif dolgunluk var baskada bse yok.
Canim benim esimde de var dr krem vrrmisti onu kullaniyor bende bilmiyorum engel mi kiKızlar sıze bırsey soracagım benım esımde mantar var alt kısmında esım dun dedıkı bu mantar kanada karısabılıyormus bu hamılelege engel olur mu canlar bende esıme dedım eger öyle bırsey varsa bu ay hamıs kalmazsam kan tahlılı yaptır dedım ılacı kullandıgı zaman gecıyor bıraktıgında yenılıyor ozellıkle yazın oluyor
Canim benim esimde de var dr krem vrrmisti onu kullaniyor bende bilmiyorum engel mi ki
Dogru soyluyor canim benim.o test daha da koyulasicak degerin yukselicek.cicegi burnunda hamissin canimbugun ince ince sızı var canım ama uçlarına elleyınce acıyo sadece 2 3 gündür oyle yanı benim eger test doğru göstermiş ve hamileysem eger en büyük belirtim adetten 7 9 gün once baslayan sık ıdrara cıkma yogun akıntı en buyuk belırtım
Canim insallah ilk denemende tutunur bebislerinInşallah dediği n gibi olur canim ayıptır söylemesi 7-8 i bulacak herhalde
amin canımmm darısı sızlereDogru soyluyor canim benim.o test daha da koyulasicak degerin yukselicek.cicegi burnunda hamissin canim
Him bilmiyorum ki sadece kremini kullaniyor esim dr sebamed sampuanida onermisti kullan diye ben dr gittigimde esimide uroloji gotureyim bakalim gereken testleri yaptirsinbenımkınınde kremı sampuanı var kullandıgıa gecıyor aksam bebıs ıcın konusurken esım soyledı kana karısıyormus dıye hanı ıltıhap nasıl engelse acaba odamı engel dedım
Ahh ahhh nasil oliyim beklemedeyim hic degisiklik de yok daha erken ama benim simdiden umudum yok.bi dahaki ay doktora gidicem.sen nasilsin calismalar nasil yumos catladimiBatdassim nasilsin
Evet canim engeller ikinizin de ilac kullanmasi lazim.o mikroplar spermleri olduruyor.sana bulasma ihtimali de var.hamis olmazsan insallah olursun adetinle ilaca da baslarsiniz.Kızlar sıze bırsey soracagım benım esımde mantar var alt kısmında esım dun dedıkı bu mantar kanada karısabılıyormus bu hamılelege engel olur mu canlar bende esıme dedım eger öyle bırsey varsa bu ay hamıs kalmazsam kan tahlılı yaptır dedım ılacı kullandıgı zaman gecıyor bıraktıgında yenılıyor ozellıkle yazın oluyor
Aynen bende beklemedeyim canim catladi teste gore canim yinede devam ediyorum calusmalara gun asiri basladik oyle devam ediyoruz bakalim sende birakma canim benimde hic bi degisiklik yok bende hsg cekilecegimAhh ahhh nasil oliyim beklemedeyim hic degisiklik de yok daha erken ama benim simdiden umudum yok.bi dahaki ay doktora gidicem.sen nasilsin calismalar nasil yumos catladimi
MATAR TEDAVİSİNDE GENELDE KARI KOCA BİRLİKTE İLAÇ KULLANIYO.MUTLAKA BULAŞIYO BİRBİRİNE.ÖZELLİKLE ERKEKLER KADINLARA ÇOK BULAŞTIRIYO.AYNI MANTAR VİRÜSÜ SEND DE VARSA HAMİLELİGİ GECİKTİRİYO OLABİLİR.MALUM BULUTTAN NEM KAPIYO BU GEBELİKLERKızlar sıze bırsey soracagım benım esımde mantar var alt kısmında esım dun dedıkı bu mantar kanada karısabılıyormus bu hamılelege engel olur mu canlar bende esıme dedım eger öyle bırsey varsa bu ay hamıs kalmazsam kan tahlılı yaptır dedım ılacı kullandıgı zaman gecıyor bıraktıgında yenılıyor ozellıkle yazın oluyor
MATAR TEDAVİSİNDE GENELDE KARI KOCA BİRLİKTE İLAÇ KULLANIYO.MUTLAKA BULAŞIYO BİRBİRİNE.ÖZELLİKLE ERKEKLER KADINLARA ÇOK BULAŞTIRIYO.AYNI MANTAR VİRÜSÜ SEND DE VARSA HAMİLELİGİ GECİKTİRİYO OLABİLİR.MALUM BULUTTAN NEM KAPIYO BU GEBELİKLERDOKTORUNA GİDİNCE MUTLAKA SÖYLE BUNU.
Him bilmiyorum ki sadece kremini kullaniyor esim dr sebamed sampuanida onermisti kullan diye ben dr gittigimde esimide uroloji gotureyim bakalim gereken testleri yaptirsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?