2014 mayis,haziran,temmuz,agustos,eylul veya ekimde hamile kalmak isteyenler

zaman geçmiyorsa al bi test, ben bile umudum yokken regli için karın ağrılarım başlamışken alsammı diye düşünüyor ve sonra hemen işe veriyorum kendimi, bat yarınmıydı
bugunler calisma gunlerim ondan sonra unutacam herseyi evde temizlik gunduz calisiyorum hafta sonu gezmeye gitcem taki regli olana kadar yada gunum gecene kadar aklimda sadece erken gebelik testi unutmam lazim sonra husrana ugruyorum

oooo kapak olmaz ooo baba oluyor bu durumda ki Yüce Rabbim belkide susturmak için kocayı, bebiki göndermiş olabilir :)
Insallah oyledir. Eger varsa ona nasil soylicem bilmiyorum. Ben sevinc patlamasi yasayacagim ama ona belli etsem mi etmesem mi bilmiyoru. Soyleyice yuzu duser morali bozulur diye korkuyorum. Oyle bi durumda afayi yerim heralde ben

Oyle mi bilmiyordum. Bencede kesinlikle stres bi de enfeksiyondan supheleniyorum.kasinti falan yok ama koku var.en son gittigimde yok demisti bu sefer biraz da usteluycem de ilac yazsin.
Him insallah hamis olursunda dr a gerek kalmaz canim

Ya yemin ederim onun oldu diye uzulmekten fesatliktan fln degil icim aciyo benim neden olmuyo diyorum. Basliyorum aglamaya ... rabbim sevinc gozyasi doktursun insallah
hiç fesatlık olurmu yaaaa, yanından bile geçmez, hatta o kadar çok seviniyorumki ohh diyorum ne güzel beklemedi benim gibi oluverdi hemen diyorum ama sonra düşüne düşüne bi bakmışım sular seller olmuş, elticim mesela maşallah çok iyidir 1 ay korunmadı sadece belki tek ilişki bile olabilir hamiş,5 haftalık, nasıl sevindim anlatamammm, birde sadece eşi ve ben biliyoruz o da çok güzel, beni kendinden bilmiş söylemiş sağolsun, ama sonrası işte değişik bir ruh hali, insanın sabrı tükeniyor bazen çok ince bir çizgi bu,Allah affetsin beni ne diyim isyan ediyosamda bazen

bugunler calisma gunlerim ondan sonra unutacam herseyi evde temizlik gunduz calisiyorum hafta sonu gezmeye gitcem taki regli olana kadar yada gunum gecene kadar aklimda sadece erken gebelik testi unutmam lazim sonra husrana ugruyorum
ahhh bir unutsak unutsakkk şu anda ben kendimle savaşıyorum bir yanım git al diğer yanım saçmalama oturrrr, işine gücüne bak diyor..

Rabbim icimizi biliyr canim isyan etmek de degil bizimkisi sadece isteklerimizi dile getiriyoruz. Eltim geldiiiiiiiiiiii ay yine negatif yazmak istemiyorum buraya yaaaa dua edin.

Insallah oyledir. Eger varsa ona nasil soylicem bilmiyorum. Ben sevinc patlamasi yasayacagim ama ona belli etsem mi etmesem mi bilmiyoru. Soyleyice yuzu duser morali bozulur diye korkuyorum. Oyle bi durumda afayi yerim heralde ben
yokkiz o senden daha cok sevinir cokda sevi
ahhh bir unutsak unutsakkk şu anda ben kendimle savaşıyorum bir yanım git al diğer yanım saçmalama oturrrr, işine gücüne bak diyor..
bekleye bildigin kadar bekle ben test yaptim yok cikti ogece oldum kirmixilar...

delirecek varya seni bile şaşırtacakkk, senden çok taşkınlık yapacak eminimmm :) korkma sen Rabbim göndermiş surat asılırmı hiç :) gelmiştir seninki belkide, hayırlısıııı

İnsallah hamilelikten gidersin az once esimin halasi aradi bemi ruyasinda gormus bebegim olmus sevdim varmi bisey dedi yok dedim
sorma vuslatım cumartesi en yakın arkadaşım aradı üniversiteden bu dr. işlerinden bebek işlerinden haberi yok, düşünmüyoruz diyorum sorduğunda falan ne diyim üzülmelerini istemiyorum olmuyor diye beni çok bunaltırlar çünkü bunun önüne geçmek için, neyse aradı rüyasında 5 aylık hamileymişim :) hemde 5 aylık ve ona yeni söylüyormuşum bu kadar beklediğim için kızıyormuş ama çokta seviniyormuş içinemi doğdu acaba olmadığını söylemediğim diye düşündüm sonra

Oyle mi bilmiyordum. Bencede kesinlikle stres bi de enfeksiyondan supheleniyorum.kasinti falan yok ama koku var.en son gittigimde yok demisti bu sefer biraz da usteluycem de ilac yazsin.
Kokulu akıntıda enfeksiyon habercisidir canım.. ihmal etmeyin..
bende vajinal mantarlanma vardı.. 3 -4 ay çektim.. hala da arada bir kaşıntım olur hemen krem kullanıyorum..sen kendin de doktora gidip muayene oldun mu?

hayirdir insallah canim belkide bebisin gobusundedir bende dusunmuyoruz diyorum halbuki 7 aydir calisiyorum yumurta cilk bende strese sokmasinlar diye dusunmedigimi soyluyorum ama sokan sokuyor iste insallah hepimiz hamis kalacagiz hayirlisiyla bizim bebisler biraz nazli ciktilar gelecekler gobusumuze

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…