Birakmiyorum canim.ben bi doktora gidiyim bakalim yaptirmami istiycek mi.yarimyamalak almancamla anlaticam iste.burdakiler cok gamsizlar pek umursamiyolar.adam sadece stres yapma esinle romantik seyler yap diyorAynen bende beklemedeyim canim catladi teste gore canim yinede devam ediyorum calusmalara gun asiri basladik oyle devam ediyoruz bakalim sende birakma canim benimde hic bi degisiklik yok bende hsg cekilecegim
Evet canim engeller ikinizin de ilac kullanmasi lazim.o mikroplar spermleri olduruyor.sana bulasma ihtimali de var.hamis olmazsan insallah olursun adetinle ilaca da baslarsiniz.
İnsallah canimEvet canım yapptırsın bakalım ınsallah temız ckıkar
Senin yaptirmana gerek yok canim kimyasalda olsa hamilelik gecirmissin seninki sadece stresBirakmiyorum canim.ben bi doktora gidiyim bakalim yaptirmami istiycek mi.yarimyamalak almancamla anlaticam iste.burdakiler cok gamsizlar pek umursamiyolar.adam sadece stres yapma esinle romantik seyler yap diyor
Varya aslında dr. çokta haksız değil haniBirakmiyorum canim.ben bi doktora gidiyim bakalim yaptirmami istiycek mi.yarimyamalak almancamla anlaticam iste.burdakiler cok gamsizlar pek umursamiyolar.adam sadece stres yapma esinle romantik seyler yap diyor
zaman geçmiyorsa al bi test, ben bile umudum yokken regli için karın ağrılarım başlamışken alsammı diye düşünüyor ve sonra hemen işe veriyorum kendimi, bat yarınmıydıAy zaman gecmiyor fistiklar yaaaa acaba test alsammi diyprum
mantar dokunmakla bile bulaşabiliyor.sen yinece dikkat et.eşinin çamaşırlarına yıkarken mutlaka çamaşır suyu damlat.hım anladım canım ama benım hıc sıkayetım yok bırde mantar penısınde degıl altında yınede bana bulasırmıkı
cok haklisin canim benim 4 .deneme heray baskalarini duyuyorum hamis oldugunu ben oyle kaliveriyorum birde esime soyledigimde zor oluyo doktorda sorun yok dedi esimde umutlaniyo ama birgun rabbimiz bizede nasip edecek insallah hamile oldugumuz haberi vermeyi hamilelerin allah kucagina almayi nasip etsin bu gece ruyamda hamis diye yazildi adim arkadaslara nasipmis bu ikidir ayni ruyam oda olur goruruz allahin iznihlekızlar iş yerimde çocuksuz bi ben kaldımdün tedavi gören arkadaşım hamiş oldğunu söyledidoktorda sorun yaa çok sevindim ama böyle kala kaldım tam da adetimin ilk günü sonumuz hayrolsun canlar.. nasısa yeniyiz takmıyorum ama insan karar verince hemen olsun istiyor :) günaydın herkese
Sende dr dinle romantik takilin gecelikler falan giyin oyle daha heyecanli oluyorBirakmiyorum canim.ben bi doktora gidiyim bakalim yaptirmami istiycek mi.yarimyamalak almancamla anlaticam iste.burdakiler cok gamsizlar pek umursamiyolar.adam sadece stres yapma esinle romantik seyler yap diyor
Insallah kalmaz canimHım anladım canım dıkkat edecegım ınsallah hamıs kalırdımda gerek kalmaz
mantar dokunmakla bile bulaşabiliyor.sen yinece dikkat et.eşinin çamaşırlarına yıkarken mutlaka çamaşır suyu damlat.
Evet canim bat yarin da bu ay korunmasiz tek iliski var dun umutsuz ve mutluydum. Bugun birden ya tuttuysa dedim irden akinti falan da artinca ama bu seferde korku ve mutsuzluk basgosterdi. Eltim disardaydi ona soyledim gelirken alicakzaman geçmiyorsa al bi test, ben bile umudum yokken regli için karın ağrılarım başlamışken alsammı diye düşünüyor ve sonra hemen işe veriyorum kendimi, bat yarınmıydı
Oyle mi bilmiyordum. Bencede kesinlikle stres bi de enfeksiyondan supheleniyorum.kasinti falan yok ama koku var.en son gittigimde yok demisti bu sefer biraz da usteluycem de ilac yazsin.Senin yaptirmana gerek yok canim kimyasalda olsa hamilelik gecirmissin seninki sadece stres
herkes ne diyor tutacak olduktan sonraaa o bir defa ile birden tutar,Allahım ol desin yeterki :) hadi bakalım hayırlısı o zaman :) şimdi eltini bekliyoruz galiba :)Evet canim bat yarin da bu ay korunmasiz tek iliski var dun umutsuz ve mutluydum. Bugun birden ya tuttuysa dedim irden akinti falan da artinca ama bu seferde korku ve mutsuzluk basgosterdi. Eltim disardaydi ona soyledim gelirken alicak
Gecen bende bi yakinimin hamile haberini aldim acayipnsevindim cok da sevdigim birisi ama sonra oturdum agladimcok haklisin canim benim 4 .deneme heray baskalarini duyuyorum hamis oldugunu ben oyle kaliveriyorum birde esime soyledigimde zor oluyo doktorda sorun yok dedi esimde umutlaniyo ama birgun rabbimiz bizede nasip edecek insallah hamile oldugumuz haberi vermeyi hamilelerin allah kucagina almayi nasip etsin bu gece ruyamda hamis diye yazildi adim arkadaslara nasipmis bu ikidir ayni ruyam oda olur goruruz allahin iznihle
Aynen canim insallah olmustr benim kocaya da kapak olurherkes ne diyor tutacak olduktan sonraaa o bir defa ile birden tutar,Allahım ol desin yeterki :) hadi bakalım hayırlısı o zaman :) şimdi eltini bekliyoruz galiba :)
aynıymışızGecen bende bi yakinimin hamile haberini aldim acayipnsevindim cok da sevdigim birisi ama sonra oturdum agladim
Kızlarr bu alttan elle muayeneyle ilgili bilginiz var mıı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?