2014 mayis,haziran,temmuz,agustos,eylul veya ekimde hamile kalmak isteyenler

Aynen bende beklemedeyim canim catladi teste gore canim yinede devam ediyorum calusmalara gun asiri basladik oyle devam ediyoruz bakalim sende birakma canim benimde hic bi degisiklik yok bende hsg cekilecegim
Birakmiyorum canim.ben bi doktora gidiyim bakalim yaptirmami istiycek mi.yarimyamalak almancamla anlaticam iste.burdakiler cok gamsizlar pek umursamiyolar.adam sadece stres yapma esinle romantik seyler yap diyor

Evet canim engeller ikinizin de ilac kullanmasi lazim.o mikroplar spermleri olduruyor.sana bulasma ihtimali de var.hamis olmazsan insallah olursun adetinle ilaca da baslarsiniz.

Hım anladım canım dıkkat edecegım ınsallah hamıs kalırdımda gerek kalmaz

Birakmiyorum canim.ben bi doktora gidiyim bakalim yaptirmami istiycek mi.yarimyamalak almancamla anlaticam iste.burdakiler cok gamsizlar pek umursamiyolar.adam sadece stres yapma esinle romantik seyler yap diyor
Senin yaptirmana gerek yok canim kimyasalda olsa hamilelik gecirmissin seninki sadece stres

Ay zaman gecmiyor fistiklar yaaaa acaba test alsammi diyprum
zaman geçmiyorsa al bi test, ben bile umudum yokken regli için karın ağrılarım başlamışken alsammı diye düşünüyor ve sonra hemen işe veriyorum kendimi, bat yarınmıydı

hım anladım canım ama benım hıc sıkayetım yok bırde mantar penısınde degıl altında yınede bana bulasırmıkı
mantar dokunmakla bile bulaşabiliyor.sen yinece dikkat et.eşinin çamaşırlarına yıkarken mutlaka çamaşır suyu damlat.

cok haklisin canim benim 4 .deneme heray baskalarini duyuyorum hamis oldugunu ben oyle kaliveriyorum birde esime soyledigimde zor oluyo doktorda sorun yok dedi esimde umutlaniyo ama birgun rabbimiz bizede nasip edecek insallah hamile oldugumuz haberi vermeyi hamilelerin allah kucagina almayi nasip etsin bu gece ruyamda hamis diye yazildi adim arkadaslara nasipmis bu ikidir ayni ruyam oda olur goruruz allahin iznihle

Sende dr dinle romantik takilin gecelikler falan giyin oyle daha heyecanli oluyor

zaman geçmiyorsa al bi test, ben bile umudum yokken regli için karın ağrılarım başlamışken alsammı diye düşünüyor ve sonra hemen işe veriyorum kendimi, bat yarınmıydı
Evet canim bat yarin da bu ay korunmasiz tek iliski var dun umutsuz ve mutluydum. Bugun birden ya tuttuysa dedim irden akinti falan da artinca ama bu seferde korku ve mutsuzluk basgosterdi. Eltim disardaydi ona soyledim gelirken alicak

Senin yaptirmana gerek yok canim kimyasalda olsa hamilelik gecirmissin seninki sadece stres
Oyle mi bilmiyordum. Bencede kesinlikle stres bi de enfeksiyondan supheleniyorum.kasinti falan yok ama koku var.en son gittigimde yok demisti bu sefer biraz da usteluycem de ilac yazsin.

Evet canim bat yarin da bu ay korunmasiz tek iliski var dun umutsuz ve mutluydum. Bugun birden ya tuttuysa dedim irden akinti falan da artinca ama bu seferde korku ve mutsuzluk basgosterdi. Eltim disardaydi ona soyledim gelirken alicak
herkes ne diyor tutacak olduktan sonraaa o bir defa ile birden tutar,Allahım ol desin yeterki :) hadi bakalım hayırlısı o zaman :) şimdi eltini bekliyoruz galiba :)

Gecen bende bi yakinimin hamile haberini aldim acayipnsevindim cok da sevdigim birisi ama sonra oturdum agladim

Kızlarr bu alttan elle muayeneyle ilgili bilginiz var mıı

Canım parmagını sokuyorsun elıne bırsey gelıyorsa rahım asagı ınmıs adet olacaksın ama gelmezse hamıleısn anlamına gelıyormus ama burda ıkı arakadas bu muayeneyı yaptıklarnı ama ellerıne bırsey geldıgını adet olacaklarını söyledıler ama hamıle cıktılar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…