- 12 Ağustos 2014
- 5.223
- 9.015
- 248
- 43
hayirdir insallah canim belkide bebisin gobusundedir bende dusunmuyoruz diyorum halbuki 7 aydir calisiyorum yumurta cilk bende strese sokmasinlar diye dusunmedigimi soyluyorum ama sokan sokuyor iste insallah hepimiz hamis kalacagiz hayirlisiyla bizim bebisler biraz nazli ciktilar gelecekler gobusumuze
kısmet bebik, geleceği varsa gelse keşke saçımı boyatıcam onun yüzünden bekliyorum valla, kestiricimde anneyi değiştiricem, gelirse değişik bir anne görsün, tabii her daim o toto ısırılacakkk,ondan kaçış yokBenden umut yok canim insallah sen verirsin guzel haberler kutumda bisey hissetmiyorum
Kızlar sıze bırsey soracagım benım esımde mantar var alt kısmında esım dun dedıkı bu mantar kanada karısabılıyormus bu hamılelege engel olur mu canlar bende esıme dedım eger öyle bırsey varsa bu ay hamıs kalmazsam kan tahlılı yaptır dedım ılacı kullandıgı zaman gecıyor bıraktıgında yenılıyor ozellıkle yazın oluyor
Evet gittim bse yok dedi doktor.kasintim falan yok.akintida yok vajinada varher zaman olmuyor arada.Kokulu akıntıda enfeksiyon habercisidir canım.. ihmal etmeyin..
bende vajinal mantarlanma vardı.. 3 -4 ay çektim.. hala da arada bir kaşıntım olur hemen krem kullanıyorum..sen kendin de doktora gidip muayene oldun mu?
Evet gelsin totolarindan isiralim nazli bebisleri nende sacimi kestirecegim adet olayimda duxlestirici mahfetti saclarimi uclari kirildi hepkısmet bebik, geleceği varsa gelse keşke saçımı boyatıcam onun yüzünden bekliyorum valla, kestiricimde anneyi değiştiricem, gelirse değişik bir anne görsün, tabii her daim o toto ısırılacakkk,ondan kaçış yok
Bende de bse yok canim hissediyorum olsa anlardim.yine bana husran yine bana hasret varBenden umut yok canim insallah sen verirsin guzel haberler kutumda bisey hissetmiyorum
öyle şeylerden bende çok etkileniyorum bu aralararkadaşımın bebek mevlüdüne gitmiştik..
Hoca duları okur okumaz benim musluklar hemen açılmıştı..
Rabbim kucakları yavrusuz bırakmasın.. Şimdi düşününce bile gözlerim doluyor..
CANIM DOKTORA SORSAN SANA DA BULAŞIRSA İKİNİZİN İLAÇ KULLANMASI GEREK SENDE ACİLEN BİR SMEAR VERSEN İYİ OLUR
kestir bebbeğim kestir güzelleşelim kafa dağılsın ya da toparlansın :)Evet gelsin totolarindan isiralim nazli bebisleri nende sacimi kestirecegim adet olayimda duxlestirici mahfetti saclarimi uclari kirildi hep
Merhaba hos geldin canim insallah hamilesindir yerlesme kanamasi olabilir yumurtladigin tarihi biliyormusun yumurtlamadan 12 gun sonra varsa cikarherkese meraba
burası olmasa nasıl rahatlarım bilmiorum :) ben de ekim annesi olmak istiorum umarım doğru yere yazıorumdur:)
simdi söyleki benim adetim 30 ekim ama ben dün ve öncesi günü kaverengi lekelenme yaşadım adet olcakmışım gibi arada sancı girio acaba diorum bu yerleşme kanaması gibi bisey olabilir mi kafam çok karısıo düşüncelerinizi yazarsanız çok rahatlıcam çok erken belirti için ama bu olay da kafa karıştırıcı durup dururken nie leke gelsin diorum ama off işte bilmiorum...
Yerlesme kanamasi olabilir.hayirlisi insallah hamissindirherkese meraba
burası olmasa nasıl rahatlarım bilmiorum :) ben de ekim annesi olmak istiorum umarım doğru yere yazıorumdur:)
simdi söyleki benim adetim 30 ekim ama ben dün ve öncesi günü kaverengi lekelenme yaşadım adet olcakmışım gibi arada sancı girio acaba diorum bu yerleşme kanaması gibi bisey olabilir mi kafam çok karısıo düşüncelerinizi yazarsanız çok rahatlıcam çok erken belirti için ama bu olay da kafa karıştırıcı durup dururken nie leke gelsin diorum ama off işte bilmiorum...
regline 9 gün var yani, şu erken gebelik testleri varsa, yumutlamadan 10 gün sonra bakıldığında gebeliği belli ediyor sanırım, daha önce hiç böyle bişey olmadıysa evet yerleşme kanaması da olabilir W wuslt ın dediği gibi. merhaba bu arada :)herkese meraba
intiresanmış.. bilemedim şimdiEvet gittim bse yok dedi doktor.kasintim falan yok.akintida yok vajinada varher zaman olmuyor arada.
Merhaba hos geldin canim insallah hamilesindir yerlesme kanamasi olabilir yumurtladigin tarihi biliyormusun yumurtlamadan 12 gun sonra varsa cikar
Kirmizilari gormeden uzulmek yok canim hayirlisi olmadi diger aya olur insallah onumuzdeki maclara bakacagiz olana kadar calisacagiz ben eminim hepimix hamis kalacagiz hayirlisiyla sadece naz yapiyor bizim bebislerBende de bse yok canim hissediyorum olsa anlardim.yine bana husran yine bana hasret var
kıyamam kuzum.. Rabbim sabır versin.. İnşaAllah seninde o günlerin gelecek canım :)öyle şeylerden bende çok etkileniyorum bu aralarmusluklar her daim akmaya hazırrrrrr, ufacık bir dürtü yeterli, ofisteki yan masadaki arkadaş bebeğinin 2. yaş doom gününe hazırlık yapıyor şeker süslemeli pastalar gelenlere bebişin fotosu olan hediyeler, az kaldı az sonra tuvalete gidip makyajıma bakmaksızın ağlıcam....
Merhaba canım..hoşbulduk canım 16sında yumurtladım die biliorum nisandan bu yana çalışıoruz ama olmadı işte bugün annemle de konustum hamile olabilirsin bende de öle oldu dio hatta öle kahverengiyse erkek pembeyse kız ddi ama herkeste aynı olmaz tabi ve beklemek çok zooor
Yerlesme kanamasi olabilir.hayirlisi insallah hamissindir
Himm insallah yerlesmedir canim genelde anne kiz hamilelikler benzermis benim annem ablam 6. Aylarinda hamile kalmislar onlarinki benziyordu benimde 7. Ayim canim evet beklemek zor beklemekten baska caremizde yokhoşbulduk canım 16sında yumurtladım die biliorum nisandan bu yana çalışıoruz ama olmadı işte bugün annemle de konustum hamile olabilirsin bende de öle oldu dio hatta öle kahverengiyse erkek pembeyse kız ddi ama herkeste aynı olmaz tabi ve beklemek çok zooor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?