2014 mayis,haziran,temmuz,agustos,eylul veya ekimde hamile kalmak isteyenler

Benden umut yok canim insallah sen verirsin guzel haberler kutumda bisey hissetmiyorum
kısmet bebik, geleceği varsa gelse keşke saçımı boyatıcam onun yüzünden bekliyorum valla, kestiricimde anneyi değiştiricem, gelirse değişik bir anne görsün, tabii her daim o toto ısırılacakkk,ondan kaçış yok

CANIM DOKTORA SORSAN SANA DA BULAŞIRSA İKİNİZİN İLAÇ KULLANMASI GEREK SENDE ACİLEN BİR SMEAR VERSEN İYİ OLUR

Kokulu akıntıda enfeksiyon habercisidir canım.. ihmal etmeyin..
bende vajinal mantarlanma vardı.. 3 -4 ay çektim.. hala da arada bir kaşıntım olur hemen krem kullanıyorum..sen kendin de doktora gidip muayene oldun mu?
Evet gittim bse yok dedi doktor.kasintim falan yok.akintida yok vajinada varher zaman olmuyor arada.

herkese meraba

burası olmasa nasıl rahatlarım bilmiorum :) ben de ekim annesi olmak istiorum umarım doğru yere yazıorumdur:)

simdi söyleki benim adetim 30 ekim ama ben dün ve öncesi günü kaverengi lekelenme yaşadım adet olcakmışım gibi arada sancı girio acaba diorum bu yerleşme kanaması gibi bisey olabilir mi kafam çok karısıo düşüncelerinizi yazarsanız çok rahatlıcam çok erken belirti için ama bu olay da kafa karıştırıcı durup dururken nie leke gelsin diorum ama off işte bilmiorum...

Evet gelsin totolarindan isiralim nazli bebisleri nende sacimi kestirecegim adet olayimda duxlestirici mahfetti saclarimi uclari kirildi hep

arkadaşımın bebek mevlüdüne gitmiştik..
Hoca duları okur okumaz benim musluklar hemen açılmıştı..
Rabbim kucakları yavrusuz bırakmasın.. Şimdi düşününce bile gözlerim doluyor..
öyle şeylerden bende çok etkileniyorum bu aralar musluklar her daim akmaya hazırrrrrr, ufacık bir dürtü yeterli, ofisteki yan masadaki arkadaş bebeğinin 2. yaş doom gününe hazırlık yapıyor şeker süslemeli pastalar gelenlere bebişin fotosu olan hediyeler, az kaldı az sonra tuvalete gidip makyajıma bakmaksızın ağlıcam....

CANIM DOKTORA SORSAN SANA DA BULAŞIRSA İKİNİZİN İLAÇ KULLANMASI GEREK SENDE ACİLEN BİR SMEAR VERSEN İYİ OLUR

Hım bak sımdı korkkuttun benı canım ama benm hıc sıkayetım yok canı ne kuruluk ne kasıntı ne baska bırsey

Merhaba hos geldin canim insallah hamilesindir yerlesme kanamasi olabilir yumurtladigin tarihi biliyormusun yumurtlamadan 12 gun sonra varsa cikar

Yerlesme kanamasi olabilir.hayirlisi insallah hamissindir

regline 9 gün var yani, şu erken gebelik testleri varsa, yumutlamadan 10 gün sonra bakıldığında gebeliği belli ediyor sanırım, daha önce hiç böyle bişey olmadıysa evet yerleşme kanaması da olabilir W wuslt ın dediği gibi. merhaba bu arada :)

Evet gittim bse yok dedi doktor.kasintim falan yok.akintida yok vajinada varher zaman olmuyor arada.
intiresanmış.. bilemedim şimdi
ama şunu söylemişti bana doktor, mantar insanda hep olurmuş, sadece sen temizliine vs.dikkat etmen gerekiyor..
bende o yüzden kendimi daha temiz tutman amaçlı karbonatlı su ile taharet alırım iyi bir dezenfektan :)

Merhaba hos geldin canim insallah hamilesindir yerlesme kanamasi olabilir yumurtladigin tarihi biliyormusun yumurtlamadan 12 gun sonra varsa cikar

hoşbulduk canım 16sında yumurtladım die biliorum nisandan bu yana çalışıoruz ama olmadı işte bugün annemle de konustum hamile olabilirsin bende de öle oldu dio hatta öle kahverengiyse erkek pembeyse kız ddi ama herkeste aynı olmaz tabi ve beklemek çok zooor

Bende de bse yok canim hissediyorum olsa anlardim.yine bana husran yine bana hasret var
Kirmizilari gormeden uzulmek yok canim hayirlisi olmadi diger aya olur insallah onumuzdeki maclara bakacagiz olana kadar calisacagiz ben eminim hepimix hamis kalacagiz hayirlisiyla sadece naz yapiyor bizim bebisler

ayyy inşallah canım eşim de bence bu ay hamilesin dio sürekli rüya görüorum herşeyi buna yoruorum taktım yani :)

kıyamam kuzum.. Rabbim sabır versin.. İnşaAllah seninde o günlerin gelecek canım :)

Merhaba canım..
akıntının rengine göre cinsiyet belirlemeyi ilk defa senden duyuyorum..
neler neler öğrendim ben buralardan yauvv..

Himm insallah yerlesmedir canim genelde anne kiz hamilelikler benzermis benim annem ablam 6. Aylarinda hamile kalmislar onlarinki benziyordu benimde 7. Ayim canim evet beklemek zor beklemekten baska caremizde yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…