- 2 Eylül 2013
- 151
- 2
- 118
aramızda 1 hafta var nerdeyse ama benim değerim senden çok yüksek neden ki acaba
valla canım bak benımkı adet gunune gore 22 nısan 6 haftalık ama dun keseye baktı doktor 4+6 bugun 5 oldu 1 hafta gerıde ama normal heralde hersey ıyı dedı 2 hafta sonra gel bebısı gorelım dedı yanı kese gorunmeden hıc bıse anlasılmıyor kese gorunmeden hıc bır sey soylenemez dedı
sen akhisarlımısn ? :)
kızlar bat 9haziran benim. Biraz önce aile hekimine gittim. Kasıklarım çok ağrıyordu. Bayılacak gibi oldum ağrıdan. Idrar istedi. Idrar yollarm iltihaplanmış. Ayrıca hamilelik şüphesindn dolayı idrartesti de yaptı. 2.çizgi gözle rahat görülebiliyor. Ebe erken döllenMe olmuştur ondan gecikmen olmadan bu kadar çıkmıştır dedi. Adetin gecikince hemen gel çıkar dedi. Kızlar inş vardır ya. İnş test yanlış değildir :) :) :)
Canimm hado hayirlisikızlar bat 9haziran benim. Biraz önce aile hekimine gittim. Kasıklarım çok ağrıyordu. Bayılacak gibi oldum ağrıdan. Idrar istedi. Idrar yollarm iltihaplanmış. Ayrıca hamilelik şüphesindn dolayı idrartesti de yaptı. 2.çizgi gözle rahat görülebiliyor. Ebe erken döllenMe olmuştur ondan gecikmen olmadan bu kadar çıkmıştır dedi. Adetin gecikince hemen gel çıkar dedi. Kızlar inş vardır ya. İnş test yanlış değildir :) :) :)
canım gayet ıyı gıdıyo hadı bakalım hayırlısı ınsallah
kızlar bat 9haziran benim. Biraz önce aile hekimine gittim. Kasıklarım çok ağrıyordu. Bayılacak gibi oldum ağrıdan. Idrar istedi. Idrar yollarm iltihaplanmış. Ayrıca hamilelik şüphesindn dolayı idrartesti de yaptı. 2.çizgi gözle rahat görülebiliyor. Ebe erken döllenMe olmuştur ondan gecikmen olmadan bu kadar çıkmıştır dedi. Adetin gecikince hemen gel çıkar dedi. Kızlar inş vardır ya. İnş test yanlış değildir :) :) :)
Hcgb degerin kac
Benim sat 3 mayisti
Beklendn 31iydi
2 haziranda yaptirdm kan testini
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Markasi ne idi testin? Bi de hafif pembe cizgi de mi cikmadi karabiberim yaa
Benim sat 3 mayis bat 2 hazirandi dun geldi kirmizilar of off :/ yumurtlama gunlerimi tutturamadim galiba bu ay ben.
Bi öğrencim bide arkadaşım beni rüyalarında hamile görmüşler hayırdır inşallah hey:)
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Ruyalar gerçek olur ınşallah :)
Ruyalar gerçek olur ınşallah :)
Kızlar ben bu geç ve erken döllenme olayını anlamadim. Yumurtlama zamanına mi bağlı. Mesela ben 13 mayista adet oldum. 24 mayıs yumurtaladim. Buna mi bağlı. Eğer o gün tutmussa benim ilişki. Erken döllenme mi olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?