2014 mayis,haziran,temmuz,agustos,eylul veya ekimde hamile kalmak isteyenler

amin canım. Allah herkese sağlıklı hayırlı çocuk versin. ikiz çok isterim ben de inşallah olur :)ikiz genelde kadından geçer derler ama hiç belli olmaz. bizim arkadaşın ailesinde yok ama ikizi var. bize de haber ver canım gelişmelerden. bu arada ne zamandır bebek istiyordun neler yaptın :)

Valla gönderdik içeri bi kaç milyon sıpa biricik yumurtamı bulsunlar yahu

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Bi o kadrınıda yapıversinler gari zaten tutarsa (inş tutaar)9ay sen uğraşcan durcan 😃

aramızda 1 hafta var nerdeyse ama benim değerim senden çok yüksek neden ki acaba

canım ayın 26 de degerım 356 dı sımdık cıkmıstır deger yukarı aramızda senınle 1 hafta var gebelık kesesınde normalde aynı gıdecektık ama benımkıde bıraz gec gıdıyor ama duzelır dedı doktor sen kalp atısını duydun demı ıkı hafta sobnrada ben duyarım ınsallah

Kızlar benim canım sarımsak çekiyor yahu bu ne iş aşeriyomuyım nee😃😃

Amin inşAllah canım RAbbim her isteyene versin sağlıklı bebişler.
Evet anne tarafından geçer dedikleri için bnm böle bi beklentim yoktu eşimin ablaları ikiz die o çok söz ediyordu nişanlıyken falan ikiz olsalar die ama bilemiyorum ben değerimi gördüğümde aklıma gelmedi forumdaki arkadaşlar dediler yüksek acaba öle bişimi die bakalım bilmiyorum hayırlısı sağlıklı olsunda herşey yolunda olsunda tek yada iki önemli olan sağlıklı olması.

Benim ilk bebeğim olacak zaten 1 buçuk aylık evliyim canım ilk denememizdi bizim.
Ben düğünden önce troidimin az çalıştığını öğrendim ilaç kullanmaya başladım doktor gebeliği zorlaştırıyor demişti troidimin normale düşmesi lazımmış gebelik için demişti.

19 nisanda evlendim 30 nisan regl başladı 5 mayısta bitti.
Eşim çok bebek istiyor o yüzden hiç korunmadık biz evlendiğimzden beri.
28-30 mayıs arası regl olmayı bekliyordum. Olmadı 30u sabahı ilk idrarımla test yaptım çift çizgi gördüm 2 haziranda kanda 2890 çıktı.

Neler yaptınız dersen çok aşırı bişi yapmadık gebe kalmak için sadece sık ilişkiye giriyorduk. Ben ayaklarımı biraz kaldırıyordum hemen kalkmıyordum.
Genelde dua edip besmele çekerek başlıyorduk bazen öncesinde namaz kılıp dua ediyordum. Aklımıza geldikçe eşime türk kahvesi yapıyordum zaten kahveyi sevdiği için kndi istiyordu içmeyi.

RAbbim nasip etti inşAllah hayırlısıyla keseyi görüp kalp atışınıda duyarsam rahatlıcam.

Belirti olarak kasık ağrılarım oluyordu. Gögüslerim her zmnkinden daha şiş gergindi uçları belirginleşmişti damarlarımın renkleri belirginleşmişti canım.

inşAllah en kısa zmnda Rabbim herkese nasip eder sağlıkla.

hangi marka testtler kullandınız hangilerini tavsiye eder hangilerini önermezsiniz?:44:

çok az ama duydum dedi

Benim sat 3 mayisti
Beklendn 31iydi
2 haziranda yaptirdm kan testini

hayırlı olsun
seninle benim tarihler çok benziyor. beni de korkuttular ikiz diye ama değil. 29 nisanda sat idi. 29 mayısta kan verdim 1000 çıktı. pazartesi 02 mayısta yine kan verdim 6000 çıktı ultrasonla baktı normal dedi bi şey demedi. erken döllenme sadece 5 haftalıkmış.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…