canım forumda değerimi gören arkadaşlar başkalarıda öle dedi yüksek ihtimalle olabilir dedi.
kese görünce emin olunur tabi ama 16 hazirana çok var içim kıpır kıpır çatlıcam meraktn heyecandan :)
benim ailemde ikizlik yok ama eşimin ablaları var ikiz olur mu cidden ikiz bebiş hiç bilmiyorum.
değerin yüksekliğinden ziyade sanırım artış oranının 2 kattan fazla olması biraz daha yakın oluyor ikiz olup olmama ihtimaline.
2 haziranda 2890 çıktı.
5 haziranda yarın yine kan testi yapsam mı ki bilemedim şimdi :)
RAbbim isteyen herkese ikiz yada tek sağlıkla doğacak evlat nasip etsin önemli olan o.
Valla gönderdik içeri bi kaç milyon sıpa biricik yumurtamı bulsunlar yahu
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
aramızda 1 hafta var nerdeyse ama benim değerim senden çok yüksek neden ki acaba
sırt ağrılarım çok canım bi de uykum çabuk geliyor. bilmiyorum ki bakalım belki yine fostursen hamişsin dimi
İnş benimde yükselir yahu
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
amin canım. Allah herkese sağlıklı hayırlı çocuk versin. ikiz çok isterim ben de inşallah olur :)ikiz genelde kadından geçer derler ama hiç belli olmaz. bizim arkadaşın ailesinde yok ama ikizi var. bize de haber ver canım gelişmelerden. bu arada ne zamandır bebek istiyordun neler yaptın :)
Dün batımdı test yaptım negatif bugünde gelen giden yok napsam
canım ayın 26 de degerım 356 dı sımdık cıkmıstır deger yukarı aramızda senınle 1 hafta var gebelık kesesınde normalde aynı gıdecektık ama benımkıde bıraz gec gıdıyor ama duzelır dedı doktor sen kalp atısını duydun demı ıkı hafta sobnrada ben duyarım ınsallah
cnm ne zaman yaptın test bu sabah mı
Bi o kadrınıda yapıversinler gari zaten tutarsa (inş tutaar)9ay sen uğraşcan durcan 😃
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
mrb. bu değeriniz adetinizden önce mi yoksa snra mı kaç gün geçmişken çıktı öğrenebilirmiyim.?
benim 30 nisandı adetim başlangıçı 5 mayısta bitti.
14mayıs en yüksek doğurganlık günüydü ama o gün bişi yapamadık biz.
16 sında oldu bizim çalışma ama bnm adet döngüm 28 mı 30 mu oluyor sabit değildir.
16 mayısta hatta göz doktru dmla verdi gebelik varsa sakıncalı dedi içimize kurt düşürdü die kan testi yapmıştık değerim 2.0 çıkmıştı negatifti o gün çalışma oldu işte. 28inde adet olmadım 30unu bekledm kızlar sabah ilk idrarımla test yaptım çift çizgi çıktı koyuydu silikte değildi.
2 haziranda kan testi yaptırdım değerm kızlar 2890 çıktı. Adetimi ya 3 - ya 5 gün geçmiş oluyor bu değer yüksek çoğul gebelik mi die soran arkadaşlar oldu forumda da sizlerde de çoğul gebelik olup hngi gün ne kadr değeri çıkmıştı bana bilgi verecek durumda arkadaşlar var mı kızlar.
16 haziranda gitcem tekrar doktora ultrasyonda bakacak. dAha kan testi yaptık başka hiç bişi yapmadı doktor bide folik asit başladı okadr.
Markasi ne idi testin? Bi de hafif pembe cizgi de mi cikmadi karabiberim yaaSabah yapmadm cnm 1 sat önce yaptm
canım forumda değerimi gören arkadaşlar başkalarıda öle dedi yüksek ihtimalle olabilir dedi.
kese görünce emin olunur tabi ama 16 hazirana çok var içim kıpır kıpır çatlıcam meraktn heyecandan :)
benim ailemde ikizlik yok ama eşimin ablaları var ikiz olur mu cidden ikiz bebiş hiç bilmiyorum.
değerin yüksekliğinden ziyade sanırım artış oranının 2 kattan fazla olması biraz daha yakın oluyor ikiz olup olmama ihtimaline.
2 haziranda 2890 çıktı.
5 haziranda yarın yine kan testi yapsam mı ki bilemedim şimdi :)
RAbbim isteyen herkese ikiz yada tek sağlıkla doğacak evlat nasip etsin önemli olan o.
Akıntı varmıydi peki
Ben aile hekimine gittin beni eczane te yolladı dedi git test al biz kan testine güvenmiyoruz faln bende boşver dedim özele gittim gerizekalılar ya hayır yani ben onu evdede yaparım ne fark var ki 😃
saçmalamış olur mu ilk önce kanda belli oluyor. ben söyleyince hemen kan aldırdı. öğleden sonra öğrendim.
Aile hekiminde de sonuc 1 saat sonra cikiyor mu ki? Benim derslerim hep 4 te bitiyor ve o saate aile Hekimleri kapaniyor c.tesi pazar da acik degil
Hcgb degerin kacBen gene doktor degisyim.şuan beklemedeyim 2 günde bir beta bakilyo diş gebelik olup.olmadigi anlasilmadi henuZ
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?