Geç yumurtlamis olabilirsin calisma yap :)
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Canim negatif derken hic mi cizgi belirmedi hafif pembe
Kizlar gecen gece ruyamda karinca gormustum tabirlere baktim. Cocuk sayinizin artacagina ailenizin cogalacagina delalet yaxiyoooooooo
bu sabah battan 1 gün önce (gerçi bugün de gelebilir) yaptığım test negatif arkadaşlar. Hazır tuvaletimi yapmışken karbonat da döktüm azcık direk dibe çöktülerheralde hamile falan değilim, adet olucam
oysa dün öyle şeyler yaşamıştım ki tamam dedim geliyo bizimkiiayakta bulaşık zor yıkadım belim nasıl ağrıdı tatlı tatlı. kasığımdaki sızlamaları hareketi görseydiniz siz de bebiş sanardınız.
yaw yoksa ben yumurtlaya yumurtlaya dün mü yumurtladımadetten bikaç gün önce....e yuuuuuuuuuuuuh artık sahi olur mu böyle saçmalık dicem ama ayyy belim gene sızlıyo gıcık kırmızı mı gelecek neeeeee
İnsallah cumlemizinki hayirli olsun
Masallah yuksek cikti 533 degerim
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
kızlar günaydın. Kızlar benim bat 9haziran. Ateş ölçümüne Dün sabah başladım. Dün 36.7 çıktı. Bugün de 36.8 çıktı. Adet öncesi normal mi ateşin yüksek çıkması[/QUO
ben de meraktan ölçtüm 36.8 çıktı dün de bugün de bat 9 haziran :) aynı gidiyoruz senle . ama daha önceden başlamak gerek sanırım. vücut ısısını bilmek lazım canım.
mrb. bu değeriniz adetinizden önce mi yoksa snra mı kaç gün geçmişken çıktı öğrenebilirmiyim.?
benim 30 nisandı adetim başlangıçı 5 mayısta bitti.
14mayıs en yüksek doğurganlık günüydü ama o gün bişi yapamadık biz.
16 sında oldu bizim çalışma ama bnm adet döngüm 28 mı 30 mu oluyor sabit değildir.
16 mayısta hatta göz doktru dmla verdi gebelik varsa sakıncalı dedi içimize kurt düşürdü die kan testi yapmıştık değerim 2.0 çıkmıştı negatifti o gün çalışma oldu işte. 28inde adet olmadım 30unu bekledm kızlar sabah ilk idrarımla test yaptım çift çizgi çıktı koyuydu silikte değildi.
2 haziranda kan testi yaptırdım değerm kızlar 2890 çıktı. Adetimi ya 3 - ya 5 gün geçmiş oluyor bu değer yüksek çoğul gebelik mi die soran arkadaşlar oldu forumda da sizlerde de çoğul gebelik olup hngi gün ne kadr değeri çıkmıştı bana bilgi verecek durumda arkadaşlar var mı kızlar.
16 haziranda gitcem tekrar doktora ultrasyonda bakacak. dAha kan testi yaptık başka hiç bişi yapmadı doktor bide folik asit başladı okadr.
değer yüksek ise çoğul gebelik diye biliyorum ben de ama emind eğilim canım. darısı başımıza bizim de. :)
Ateş tabloma devam
21.05 -- 36.1 (adetin ilk günü)
22.05 -- 36.3
23.05 -- 36.1
24.05 -- 36.1
25.05 -- 36.1
26.05 -- 36.1 (adetin bittiği gün)
27.05 -- 36.2
28.05 -- 36.1
29.05 -- 36.2
30.05 -- 36.2
31.05 -- 36.2
01.06 -- 36.0
02.06 -- 36.2
03.06 -- 36.3
04.06 -- 36.3
valla canım bak benımkı adet gunune gore 22 nısan 6 haftalık ama dun keseye baktı doktor 4+6 bugun 5 oldu 1 hafta gerıde ama normal heralde hersey ıyı dedı 2 hafta sonra gel bebısı gorelım dedı yanı kese gorunmeden hıc bıse anlasılmıyor kese gorunmeden hıc bır sey soylenemez dedı
benim 14 mm di cuma günübenim 9 nisan adet ama 2 hafta geç döllenme var şu an 6+2 benim 25-30 arası doğum senin şubat başı olur o zaman
benim 14 mm di cuma günübenim 9 nisan adet ama 2 hafta geç döllenme var şu an 6+2 benim 25-30 arası doğum senin şubat başı olur o zaman
ne yaptın canım
Kan değerin kaç senin
valla bıse demedı canım hele bı bebısı gorelım dedı ondan sonra soylerım dedı bende pıkı dedım ayın 21 degıtcem ozaman bellı olcak herseyı ne tarafındaymıs bebek onuda solememdı bana
Benimki senden sonra ortaya ciktigina gore 3 haftalık falan peki değerin kac
Benim sol tarafta nokta gördü 2 doktor birden :)
kan degerıne bakmadık canım tekrar en son 356 ıdı ıste benımkıde bır hafta kadar gerıden gıdıyor ama normal dedı 6 haftalıga gore olması gerekıyodu kese 5 haftalık cıktı ıste normal gelısımını tamamlar dedı bakalım
kan degerıne bakmadık canım tekrar en son 356 ıdı ıste benımkıde bır hafta kadar gerıden gıdıyor ama normal dedı 6 haftalıga gore olması gerekıyodu kese 5 haftalık cıktı ıste normal gelısımını tamamlar dedı bakalım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?