2014 mayis,haziran,temmuz,agustos,eylul veya ekimde hamile kalmak isteyenler

Geç yumurtlamis olabilirsin calisma yap :)

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

bukadar da geç olur mu cicim yaaaa...öyleyse eğer yandık dün yumurtladıysam şayet gebeliği öğrenene dek ohoooooooooooooooo

ya benim garip bi bel ağrım var önden mideme de vuruyo sanki içimi kaldırıyo okadar garip ki :44: resmen içim bi hoş oluyo

dün de çalışma yaptık buarada hayırlısı artıkın demin ateş ölçeyim dedim bi koltuk altımda farklı çıkıyo öbüründe farklı ne iştir bu

Canim negatif derken hic mi cizgi belirmedi hafif pembe

yooooooooook be gülüm. bu arada bebe time dı kullandığım test, hiiiiiiç tavsiye etmiyorum gıcık bişe yaa idrar ilerlerken geçtiği yerde kırmızı leke bırakıyo sinir bozucu o leke arasından çizgi ara dur.

Kizlar gecen gece ruyamda karinca gormustum tabirlere baktim. Cocuk sayinizin artacagina ailenizin cogalacagina delalet yaxiyoooooooo

Hayr olsun insallah

Gorelim Mevla neyler, neylerse guzel eyler...

Bir arkadas yazmisti adet gununden bir gun once nasil olsa yarin adet olucam deyip korunmasiz iliskiye girmis.
Ve sonuc suanda hamile:)

Yani diyecegim olur mu olur

Gorelim Mevla neyler, neylerse guzel eyler...

İnsallah cumlemizinki hayirli olsun
Masallah yuksek cikti 533 degerim

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

mrb. bu değeriniz adetinizden önce mi yoksa snra mı kaç gün geçmişken çıktı öğrenebilirmiyim.?

benim 30 nisandı adetim başlangıçı 5 mayısta bitti.

14mayıs en yüksek doğurganlık günüydü ama o gün bişi yapamadık biz.
16 sında oldu bizim çalışma ama bnm adet döngüm 28 mı 30 mu oluyor sabit değildir.
16 mayısta hatta göz doktru dmla verdi gebelik varsa sakıncalı dedi içimize kurt düşürdü die kan testi yapmıştık değerim 2.0 çıkmıştı negatifti o gün çalışma oldu işte. 28inde adet olmadım 30unu bekledm kızlar sabah ilk idrarımla test yaptım çift çizgi çıktı koyuydu silikte değildi.

2 haziranda kan testi yaptırdım değerm kızlar 2890 çıktı. Adetimi ya 3 - ya 5 gün geçmiş oluyor bu değer yüksek çoğul gebelik mi die soran arkadaşlar oldu forumda da sizlerde de çoğul gebelik olup hngi gün ne kadr değeri çıkmıştı bana bilgi verecek durumda arkadaşlar var mı kızlar.
16 haziranda gitcem tekrar doktora ultrasyonda bakacak. dAha kan testi yaptık başka hiç bişi yapmadı doktor bide folik asit başladı okadr.

Son düzenleme:

Ateş tabloma devam

21.05 -- 36.1 (adetin ilk günü)
22.05 -- 36.3
23.05 -- 36.1
24.05 -- 36.1
25.05 -- 36.1
26.05 -- 36.1 (adetin bittiği gün)
27.05 -- 36.2
28.05 -- 36.1
29.05 -- 36.2
30.05 -- 36.2
31.05 -- 36.2
01.06 -- 36.0
02.06 -- 36.2
03.06 -- 36.3
04.06 -- 36.3

değer yüksek ise çoğul gebelik diye biliyorum ben de ama emind eğilim canım. darısı başımıza bizim de. :)

değer yüksek ise çoğul gebelik diye biliyorum ben de ama emind eğilim canım. darısı başımıza bizim de. :)

canım forumda değerimi gören arkadaşlar başkalarıda öle dedi yüksek ihtimalle olabilir dedi.
kese görünce emin olunur tabi ama 16 hazirana çok var içim kıpır kıpır çatlıcam meraktn heyecandan :)

benim ailemde ikizlik yok ama eşimin ablaları var ikiz olur mu cidden ikiz bebiş hiç bilmiyorum.
değerin yüksekliğinden ziyade sanırım artış oranının 2 kattan fazla olması biraz daha yakın oluyor ikiz olup olmama ihtimaline.
2 haziranda 2890 çıktı.
5 haziranda yarın yine kan testi yapsam mı ki bilemedim şimdi :)
RAbbim isteyen herkese ikiz yada tek sağlıkla doğacak evlat nasip etsin önemli olan o.

canım gayet ıyı gıdıyo hadı bakalım hayırlısı ınsallah

Benimki senden sonra ortaya ciktigina gore 3 haftalık falan peki değerin kac

benim 14 mm di cuma günü benim 9 nisan adet ama 2 hafta geç döllenme var şu an 6+2 benim 25-30 arası doğum senin şubat başı olur o zaman

Kan değerin kaç senin

benim 14 mm di cuma günü benim 9 nisan adet ama 2 hafta geç döllenme var şu an 6+2 benim 25-30 arası doğum senin şubat başı olur o zaman

Kan değerin kaç senin

valla bıse demedı canım hele bı bebısı gorelım dedı ondan sonra soylerım dedı bende pıkı dedım ayın 21 degıtcem ozaman bellı olcak herseyı ne tarafındaymıs bebek onuda solememdı bana

Benim sol tarafta nokta gördü 2 doktor birden :)

Benimki senden sonra ortaya ciktigina gore 3 haftalık falan peki değerin kac

kan degerıne bakmadık canım tekrar en son 356 ıdı ıste benımkıde bır hafta kadar gerıden gıdıyor ama normal dedı 6 haftalıga gore olması gerekıyodu kese 5 haftalık cıktı ıste normal gelısımını tamamlar dedı bakalım

Benim sol tarafta nokta gördü 2 doktor birden :)

ayyy hadı ınsallah canım benımkıde cok kucuk kız zaten alttan baktıda gordu ıcındekı yokl kesesı bıle gorunmedı 2 hafta sonra gorunur gayet ıyı rahımın dedı guzel tarafa tutunmus dedı ama tarafını soylemedı ıste

İnş benimde yükselir yahu

aramızda 1 hafta var nerdeyse ama benim değerim senden çok yüksek neden ki acaba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…