2014 mayis,haziran,temmuz,agustos,eylul veya ekimde hamile kalmak isteyenler

öf yaa akrabalardan birinin kızı hamileymiş....varın gerisini siz düşünün
Canim...oyle hissediyor insan...inan anlıyorum seni ama sende zamani gelince hamis kalacaksin tatlim benim... Bu topicteki kızlar olsun isteyen herkes olsun zamani geldiğinde hamis kalacak inşaAllah... Üzülme kuzum...hele Hamile kalmadan istemeden kalanlari duyunca daha bi üzülüyor insan ama ne yapalım Nasip kısmet...

Sağolun yorumlarınız için. Bu lekelenme düşündürüyor işte acaba adet mi olacağım endişesi var bi yandan da hafif de olsa bi çizgi gördüm. Yarın testi tekrarlayacağım. Adet olmazsam da pazartesi kan tahlili yaptıracağım.

Canım bende gördüm çizgiyi bence sabah bi test daha yap yine pozitif olursa kan ver bekleme bence düşük tehliken flan olur anlamazsın..

İNŞAALLAH hamilesindir canım benim

W wuslt tatlim genetik değildir bu bi ters harekette oluyor canim benim şınav çekerken olmuştu senin düsşmemiş o zaman :)

inşallah canım ya pufff

Canimsin yaa ne kadar tatlisin.. küçük bi ilcedeydin galiba degil mi sen de gez canim bunalma evde bebis de hava alsin ☺

Ilk test bozuk bence ikinci de gayet de cift cizgi var hayirli.olsun hamilesin ☺

Canimsin yaa ne kadar tatlisin.. küçük bi ilcedeydin galiba degil mi sen de gez canim bunalma evde bebis de hava alsin ☺
Evet küçük bir ilçe kuzum...cafe yok burda...çay bahçesi var... E yağmur yağıyor bizde evdeyiz... Merkeze yarım saat... Geçen gittik aman Allahım.bir bel ağrısı bir bacak ağrısı... Tövbe dedim zorunlu olmadıkça gitmem :):) siz gezin kuzucum...:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…