- 12 Haziran 2013
- 8.544
- 8.175
- 248
Canim...oyle hissediyor insan...inan anlıyorum seniöf yaa akrabalardan birinin kızı hamileymiş....varın gerisini siz düşünün
Sağolun yorumlarınız için. Bu lekelenme düşündürüyor işte acaba adet mi olacağım endişesi var bi yandan da hafif de olsa bi çizgi gördüm. Yarın testi tekrarlayacağım. Adet olmazsam da pazartesi kan tahlili yaptıracağım.
İNŞAALLAH hamilesindir canım benimSağolun yorumlarınız için. Bu lekelenme düşündürüyor işte acaba adet mi olacağım endişesi var bi yandan da hafif de olsa bi çizgi gördüm. Yarın testi tekrarlayacağım. Adet olmazsam da pazartesi kan tahlili yaptıracağım.
inşallah canım ya pufffCanim...oyle hissediyor insan...inan anlıyorum seniama sende zamani gelince hamis kalacaksin tatlim benim... Bu topicteki kızlar olsun isteyen herkes olsun zamani geldiğinde hamis kalacak inşaAllah... Üzülme kuzum...hele Hamile kalmadan istemeden kalanlari duyunca daha bi üzülüyor insan ama ne yapalım Nasip kısmet...
İNŞAALLAH hamilesindir canım benim
Canimsin yaa ne kadar tatlisin.. küçük bi ilcedeydin galiba degil mi sen de gez canim bunalma evde bebis de hava alsin ☺Haftasonu olunca pek bi sessiz oluyor burası :)
Eglenin kocislerinizleee... Hava yağmurlu burda ama yine de çıkın dışarıya gidin bir cafeye pastalar yiyin, sahlepler için... ( caktirmayin benim de canim çekiyor) olmadı evde film izleyin, sarilin, sevin çünkü hayat çok kısa :) seviliyorsunuuuz :)
Ilk test bozuk bence ikinci de gayet de cift cizgi var hayirli.olsun hamilesin ☺Merhaba kızlar test sonucuma bakabilir misiniz ?? Üstteki dün yapılmıştı.Kuruyunca öyle bi iz çıktı o yüzden güvenmedim ona.Bugün yine bi test yaptım.Çizgi görünüyor mu size de ??? 27 Eylül-2 Ekim adet gördüğüm zaman. Adet döngüm 36 gün. Dün kahve lekelenme oldu. Adet mi oluyorum dedim ama daha 1 hafta var. Yerleşme kanaması olabilir mi sizce bu ? Bugün de kahve leke vardı yine.Artış yok miktarında. Sadece bi sızı var gibi karnımda. Yorum yaparsanız çok sevinirim arkadaşlar.Sizce bu test pozitif mi ??
Yarın test yapacaktım ama az önce birkaç damla kan geldi. :SIlk test bozuk bence ikinci de gayet de cift cizgi var hayirli.olsun hamilesin ☺
Olsun yerleşmedir sabah haber ver bizlere de ☺Yarın test yapacaktım ama az önce birkaç damla kan geldi. :S
Evet küçük bir ilçe kuzum...cafe yok burda...çay bahçesi var... E yağmur yağıyor bizde evdeyiz... Merkeze yarım saat... Geçen gittik aman Allahım.bir bel ağrısı bir bacak ağrısı... Tövbe dedim zorunlu olmadıkça gitmem :):) siz gezin kuzucum...:)Canimsin yaa ne kadar tatlisin.. küçük bi ilcedeydin galiba degil mi sen de gez canim bunalma evde bebis de hava alsin ☺
Rengi nasil ?Yarın test yapacaktım ama az önce birkaç damla kan geldi. :S
Kırmızı. Birkaç damla geldi.Rengi nasil ?
Kırmızı demek...devami gelecek mi kontrol et canim...kendine dikkat et...Kırmızı. Birkaç damla geldi.
Teşekkürler ilgilendiğin içinKırmızı demek...devami gelecek mi kontrol et canim...kendine dikkat et...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?