2014 mayis,haziran,temmuz,agustos,eylul veya ekimde hamile kalmak isteyenler

Hım anladım canım dıger hamılelgınde nasıldı belırtılerın
son bi hfta kala aşıırı goğus ağrım ve kasık ağrım vardı. Bide cnm çok ekşi şyler çekiodu.zaten dşkten sonra her ay o beliryileri piskolojk olarak yaşadm:)

son bi hfta kala aşıırı goğus ağrım ve kasık ağrım vardı. Bide cnm çok ekşi şyler çekiodu.zaten dşkten sonra her ay o beliryileri piskolojk olarak yaşadm:)

Hım anladım canım benım ınsallah hamıssındır ve bebegını sag salım kucagına almayı nasıp etsın Rabbım

Hemen iyilesip yemek yemek istiyorum peynir ekmek yemeyi ozledim

Oyyy kuzum benım bak ben kucukken annem ana ekmek ıcını kaseye koyar ıcıne beyaz peynır bal koyar cayın demı ıle suyundan koyar ondan yedırırmıs o zamanlar mama yokmus tabı :) ıstersen yapabılırsın guzel oluyor :)

Onuda yapip yemeye calisiyim canim:)

valla kuzum heyecanla batı beklıyorum artık :) ısyerındede sıkıldım oyle takılıyorum sende ne var ne yok

aynı ben de beklemedeim yavrucum biz de birazdan dışarı çıkıcaz sıkıldık eşimle çıkmadan bi size yazim ddim

son 4 gun cnm çook heycnlıym. Dun goğus ağrılarm çok arttı.styn bile takamıyorum. Beklemedeyim yani :)
sende durum ne

benim son beş gün bende de dün geceden beri bel ağrısı çok hissedilio bide kasığımda sanki gaz gibi pıt pıt bişey atıo bakalım mecbur beklicez

aynı ben de beklemedeim yavrucum biz de birazdan dışarı çıkıcaz sıkıldık eşimle çıkmadan bi size yazim ddim

iyi yapmen ıssın canım bende ısten cıktktan sonra eve gıdıp temızlık yapacagım sıze ıyı gezmeelr canım ınsallah hayırlı sonuclar alırız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…