- 23 Ekim 2014
- 9.338
- 15.667
- 248
bi duşuğm oldu 4 ay once. O zmndandr beklioruz cnm.Bu 5 ayım canım senın ne kadar
InsaAllah guzel gozlum insaAllahKuzum ben sana kiyamam :) güzel annem beniim... Ben internette okudum... Çok zorunluysa tedavi olabiliyormussun, ona göre ilaç kullaniyorlarmis tatlim...:) inşaAllah oyle olur kuzum bir an evvel de kurtulursun disinden...:)
bi duşuğm oldu 4 ay once. O zmndandr beklioruz cnm.
son bi hfta kala aşıırı goğus ağrım ve kasık ağrım vardı. Bide cnm çok ekşi şyler çekiodu.zaten dşkten sonra her ay o beliryileri piskolojk olarak yaşadm:)Hım anladım canım dıger hamılelgınde nasıldı belırtılerın
son bi hfta kala aşıırı goğus ağrım ve kasık ağrım vardı. Bide cnm çok ekşi şyler çekiodu.zaten dşkten sonra her ay o beliryileri piskolojk olarak yaşadm:)
Hemen iyilesip yemek yemek istiyorum peynir ekmek yemeyi ozledimEvet sen hemen ıyıles ve bu fırsatı kacırma balım sundan sundan sundan bırde sundannnn dersın artık sıralansın elıfıme halıl ıbrahım sofrası :)
amin cnm isteyen herkese rabbim nasb etsinHım anladım canım benım ınsallah hamıssındır ve bebegını sag salım kucagına almayı nasıp etsın Rabbım
Hemen iyilesip yemek yemek istiyorum peynir ekmek yemeyi ozledim
Onuda yapip yemeye calisiyim canim:)Oyyy kuzum benım bak ben kucukken annem ana ekmek ıcını kaseye koyar ıcıne beyaz peynır bal koyar cayın demı ıle suyundan koyar ondan yedırırmıs o zamanlar mama yokmus tabı :) ıstersen yapabılırsın guzel oluyor :)
Onuda yapip yemeye calisiyim canim:)
mrb cnm. Hoşgeldinherkesee iyi hafta sonları :)
herkesee iyi hafta sonları :)
hoş bulduk canım ne var ne yok bakalımSagol canım ıyı hafta sonları tatlım hosgeldın
hoş bulduk canım nasılsın belirtin var mımrb cnm. Hoşgeldin
hoş bulduk canım ne var ne yok bakalım
son 4 gun cnm çook heycnlıym. Dun goğus ağrılarm çok arttı.styn bile takamıyorum. Beklemedeyim yani :)hoş bulduk canım nasılsın belirtin var mı
valla kuzum heyecanla batı beklıyorum artık :) ısyerındede sıkıldım oyle takılıyorum sende ne var ne yok
son 4 gun cnm çook heycnlıym. Dun goğus ağrılarm çok arttı.styn bile takamıyorum. Beklemedeyim yani :)
sende durum ne
aynı ben de beklemedeim yavrucum biz de birazdan dışarı çıkıcaz sıkıldık eşimle çıkmadan bi size yazim ddim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?