2014 mayis,haziran,temmuz,agustos,eylul veya ekimde hamile kalmak isteyenler

benim son beş gün bende de dün geceden beri bel ağrısı çok hissedilio bide kasığımda sanki gaz gibi pıt pıt bişey atıo bakalım mecbur beklicez
bekleme gunlerimiz aynıymış :) ya bn goğus ağrısından duramıyorum resmn bişeyler oluoda neye keramet bu anlamadm..

iyi yapmen ıssın canım bende ısten cıktktan sonra eve gıdıp temızlık yapacagım sıze ıyı gezmeelr canım ınsallah hayırlı sonuclar alırız
inşallah tatlımmm sana kolay gelsin dikkat et kendine hayırlı haberler alman dileğiyle ...

bekleme gunlerimiz aynıymış :) ya bn goğus ağrısından duramıyorum resmn bişeyler oluoda neye keramet bu anlamadm..
evet birlikte gün saycaz :) inşallah bebişe keramettir şu günler çabuk geçse de öğrensek biran önce

şimdi çıkıorum ben eşimle dışarı çıkcaz sora yine yazışalım görüşürüz kuzucum...

Tatlim ben denedim sanki bisey atiyor gibiydi gobegimin ust tarafinda hissettim galiba dusmemis sende daha once oluyormuydu ablamla kiz kardesimde olunca acaba bende de varmi diye dusundum

İyiyim tatlim sen nasilsin evet hilal hamile bende bati bekliyorum 1 hafta kaldi
cnm bende ıyıyım hamd olsun . hilalin hamiş olmasına cok sevındım onunla benım batlarım aynıydı beraber gün sayıyorduk . inş cnm sende en yakın zamanda melegıne kavuşursun...

cnm bende ıyıyım hamd olsun . hilalin hamiş olmasına cok sevındım onunla benım batlarım aynıydı beraber gün sayıyorduk . inş cnm sende en yakın zamanda melegıne kavuşursun...
İyi olmana sevindim tatlim amin insallah vaktigelmistirde kavusurum melegime hayirlisiyla

mogamicim cnm kusura bakma sonuc yazamadım sonucum yine olumsuz.. 1 ay sakin kalıp denemek istedim ve malesef yine sonuc değişmedi.. burasıda hep aklımda buradan da ayrılmıyorum bu ay aranızda olacagım inş. :) yeni BAT 16 Kasımm 6. deneme olacak kuzum.. dilerim olumlu sonuclarımız olurr hepimizin :)

Haftasonu olunca pek bi sessiz oluyor burası :)
Eglenin kocislerinizleee... Hava yağmurlu burda ama yine de çıkın dışarıya gidin bir cafeye pastalar yiyin, sahlepler için... ( caktirmayin benim de canim çekiyor ) olmadı evde film izleyin, sarilin, sevin çünkü hayat çok kısa :) seviliyorsunuuuz :)

kızlar bugün anneannem annemi aramış rüyamda bebek gördüm bana bakıyodu falan Arzunu bebeği olacak heralde demiş bebek istediğimizi bilmiyorlar da. dünde kuzenim falıma baktı doğru söyle bebek mi istiyosunuz burda anne karnında göbek kordonu bile gözüken bi bebk var dedi :) bu aydan umutsuzum ama önümüzdeki aylarda gelir inşallah bebeğim

Merhaba kızlar test sonucuma bakabilir misiniz ?? Üstteki dün yapılmıştı.Kuruyunca öyle bi iz çıktı o yüzden güvenmedim ona.Bugün yine bi test yaptım.Çizgi görünüyor mu size de ??? 27 Eylül-2 Ekim adet gördüğüm zaman. Adet döngüm 36 gün. Dün kahve lekelenme oldu. Adet mi oluyorum dedim ama daha 1 hafta var. Yerleşme kanaması olabilir mi sizce bu ? Bugün de kahve leke vardı yine.Artış yok miktarında. Sadece bi sızı var gibi karnımda. Yorum yaparsanız çok sevinirim arkadaşlar.Sizce bu test pozitif mi ??

Eklentiler

• 20141025_165144.webp
    98 KB · Görüntüleme: 83
Canm orda bişey gözüküyo ama kan vermeye gitsen

Merhaba canım.. Hayaletimsi bir çizik var.. Bir Test yaptırsan..

İkinci test pozitif duruyor... Benim de buna benzer çıkmıştı , yarın tekrarla... Sonra kan vermeye inşaAllah :)

öf yaa akrabalardan birinin kızı hamileymiş....varın gerisini siz düşünün

Hadi hayirlisi benimde bole.cikmisti adetime 3 gun kala. Hatta benimki cok zor gozukuyordu insallah bebegn tutunurrr. Dikkat et...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…