- 23 Ekim 2014
- 9.338
- 15.667
- 248
bekleme gunlerimiz aynıymış :) ya bn goğus ağrısından duramıyorum resmn bişeyler oluoda neye keramet bu anlamadm..benim son beş gün bende de dün geceden beri bel ağrısı çok hissedilio bide kasığımda sanki gaz gibi pıt pıt bişey atıo bakalım mecbur beklicez
inşallah tatlımmm sana kolay gelsin dikkat et kendine hayırlı haberler alman dileğiyle ...iyi yapmen ıssın canım bende ısten cıktktan sonra eve gıdıp temızlık yapacagım sıze ıyı gezmeelr canım ınsallah hayırlı sonuclar alırız
evet birlikte gün saycaz :) inşallah bebişe keramettir şu günler çabuk geçse de öğrensek biran öncebekleme gunlerimiz aynıymış :) ya bn goğus ağrısından duramıyorum resmn bişeyler oluoda neye keramet bu anlamadm..
inşallah tatlımmm sana kolay gelsin dikkat et kendine hayırlı haberler alman dileğiyle ...
selam şekerim.olmadı mı daha?12. kezyeni bat söylemicem mogami, ben bıraktım artık takip işlerini...sizlerin yolu açık olsun arkadaşım...
Bende de agriyordu oralar hala ağrıyor canim...:) umarım bebisin gelmiştir...:)cnm senin tecrubnden faydalanabilir miyim :) bnim goğuslerimin koltuk altına yakın yetleri,aşşırı ağırıyo.adetime dort gun var. Sende byle bişi oldu mu acaba
Tatlim ben denedim sanki bisey atiyor gibiydi gobegimin ust tarafinda hissettim galiba dusmemis sende daha once oluyormuydu ablamla kiz kardesimde olunca acaba bende de varmi diye dusundumtatlım bende de göbek düşmesi oluyordu ve yarın bi bakayım yerin de mi aklıma gelmişken bende hamişliğe engel diye duydum ama düşüp düşmediğinii anlayabilirsin. aç karına göbek deliğine bastır kalp gibi atar orası atmazsa düşmüştür demektir :) yoksaboşa gitme :)
İyiyim tatlim sen nasilsin evet hilal hamile bende bati bekliyorum 1 hafta kaldikızlar nasılsınız ben yanlış görmedim herhaldehilal1653 hamiş mi çok sevindim tebrık ediyorum diğer anne adaylarınıda tabiki allah tamamına erdirsin inş..
cnm bende ıyıyım hamd olsun . hilalin hamiş olmasına cok sevındım onunla benım batlarım aynıydı beraber gün sayıyorduk . inş cnm sende en yakın zamanda melegıne kavuşursun...İyiyim tatlim sen nasilsin evet hilal hamile bende bati bekliyorum 1 hafta kaldi
İyi olmana sevindim tatlim amin insallah vaktigelmistirde kavusurum melegime hayirlisiylacnm bende ıyıyım hamd olsun . hilalin hamiş olmasına cok sevındım onunla benım batlarım aynıydı beraber gün sayıyorduk . inş cnm sende en yakın zamanda melegıne kavuşursun...
Arkadaşlar listemiz başlığımızda aktif olarak sohbet edenlere açıktır...Bekleriz
9661 -----------------------> 30 Eylül -------> 4. deneme -------> HAMİŞ
EKİM BAT
Bebek isdeyen biri ------> 1 Ekim --------> 36. deneme -------->
Wuslt ---------------------> 2 Ekim -------> 6. deneme ---------->
Nenu ----------------------> 2 Ekim -------> 49. deneme --------->
Galina ---------------------> 2 Ekim -------> 7. deneme ---------->
Mogami -------------------> 3 Ekim --------> 6. deneme --------->
Sirrieyvan ----------------> 4 Ekim --------> 2. deneme ----------> HAMİŞ
Meemure -----------------> 5 Ekim --------> 3. deneme ----------> HAMİŞ
Tospaa --------------------> 7 Ekim --------> 4. deneme ---------->
Ecrin87 -------------------> 8 Ekim --------> 36. deneme --------->
Golyayla ------------------> 8 Ekim --------> 20. deneme --------->
Donence5838 ------------> 8 Ekim --------> 4. deneme ---------->
Zzzzynpppp --------------> 9 Ekim --------> 6. deneme ---------->
Ayseygt1453 --------------> 10 Ekim -------> 3. deneme ---------->
Elisa -----------------------> 11 Ekim --------> 4. deneme ---------->
Sebebiumut --------------> 13 Ekim --------> 1. deneme ---------->
Yfrks ----------------------> 13 Ekim --------> 9. deneme ---------->
Meleğim66 ---------------> 14 Ekim --------> 4. deneme ----------> HAMİŞ
Afrodit26 -----------------> 15 Ekim --------> 3. deneme ---------->
Hanife55 ------------------> 16 Ekim -------> 10. deneme --------->
Burcunaz1 ----------------> 17 Ekim -------> 5. deneme ----------->
Deminos ------------------> 17 Ekim --------> 7. deneme ---------->
Sfkaydın ------------------> 17 Ekim --------> 1. deneme -----------> HAMİŞ
Tubaomur01 -------------> 18 Ekim --------> 3. deneme ---------->
FatmaSA -----------------> 19 Ekim ---------> 3. deneme ----------> HAMİŞ
Kocamlaben -------------> 20 Ekim --------> 4. deneme ---------->
Hilal1653 -----------------> 21 Ekim --------> 4. deneme -----------> HAMİŞ
Mgul ----------------------> 22 Ekim --------> 2. deneme ----------->
Missladybird ------------> 22 Ekim --------> 4. deneme
Betiboop -----------------> 23 Ekim --------> 5. deneme
Gulbıke -------------------> 24 Ekim --------> 4. deneme
Şekerpancari ------------> 24 Ekim --------> 6. deneme ----------->
Hanfendi25 --------------> 25 Ekim --------> 4. deneme
Eseslamazi26 -----------> 25 Ekim --------> 3. deneme
Abcdefcd ----------------> 25 Ekim --------> 10. deneme ----------->
Arsinli -------------------> 26 Ekim ---------> 6. deneme ------------>
Lovely35 -----------------> 28 Ekim ---------> 4. deneme
Mogami ------------------> 29 Ekim ---------> 7. deneme
Neslli ---------------------> 30 Ekim ---------> 5. deneme
Kaygılı --------------------> 31 Ekim ---------> 3. deneme
KASIM BAT
Bebek isdeyen biri ------> 1 Kasım ------> 37. deneme
Adrenalin85 -------------> 1 Kasım ------> 10. deneme
Wuslt ---------------------> 1 Kasım ------> 7. deneme
Okosale -------------------> 1 Kasım ------> 7. deneme
Elifbade06 ---------------> 3 Kasım -----> 8. deneme
Berlinberlin -------------> 3 Kasım ------> 1. deneme
Sebebiumut -------------> 4 Kasım ------> 2. deneme
Ayseygt1453 -------------> 5 Kasım ------> 4. deneme
Elisa ----------------------> 6 Kasım ------> 5. deneme
Golyayla ------------------> 7 Kasım ------> 21. deneme
Blummmm --------------> 7 Kasım ------> 5. deneme
Ecrin87 -------------------> 10 Kasım ----> 37. deneme
Donence5838 ------------> 11 Kasım -----> 5. deneme
Tospaa --------------------> 12 Kasım -----> 5. deneme
Nilgunuk -----------------> 12 Kasım ------> 3. deneme
Yfrks ----------------------> 13 Kasım -----> 10. deneme
Deminos -----------------> 14 Kasım ------> 8. deneme
Tubaomur01 ------------> 16 Kasım ------> 4. deneme
Mgul ----------------------> 17 Kasım ------> 3. deneme
Hanife55 -----------------> 18 Kasım ------> 11. deneme
Abcdefcd -----------------> 19 Kasım ------> 11. deneme
Arsinli --------------------> 24 Kasım -----> 7. deneme
Kızlar listeyi sürekli paylaşacağım eklenmek isterseniz alıntı yapabilirsiniz
Arkadaşlar sonuçlarınızı da yazmayı ihmal etmeyin lütfen
Canm orda bişey gözüküyo ama kan vermeye gitsenMerhaba kızlar test sonucuma bakabilir misiniz ?? Üstteki dün yapılmıştı.Kuruyunca öyle bi iz çıktı o yüzden güvenmedim ona.Bugün yine bi test yaptım.Çizgi görünüyor mu size de ??? 27 Eylül-2 Ekim adet gördüğüm zaman. Adet döngüm 36 gün. Dün kahve lekelenme oldu. Adet mi oluyorum dedim ama daha 1 hafta var. Yerleşme kanaması olabilir mi sizce bu ? Bugün de kahve leke vardı yine.Artış yok miktarında. Sadece bi sızı var gibi karnımda. Yorum yaparsanız çok sevinirim arkadaşlar.Sizce bu test pozitif mi ??
Merhaba canım.. Hayaletimsi bir çizik var.. Bir Test yaptırsan..Merhaba kızlar test sonucuma bakabilir misiniz ?? Üstteki dün yapılmıştı.Kuruyunca öyle bi iz çıktı o yüzden güvenmedim ona.Bugün yine bi test yaptım.Çizgi görünüyor mu size de ??? 27 Eylül-2 Ekim adet gördüğüm zaman. Adet döngüm 36 gün. Dün kahve lekelenme oldu. Adet mi oluyorum dedim ama daha 1 hafta var. Yerleşme kanaması olabilir mi sizce bu ? Bugün de kahve leke vardı yine.Artış yok miktarında. Sadece bi sızı var gibi karnımda. Yorum yaparsanız çok sevinirim arkadaşlar.Sizce bu test pozitif mi ??
İkinci test pozitif duruyor... Benim de buna benzer çıkmıştı , yarın tekrarla... Sonra kan vermeye inşaAllah :)Merhaba kızlar test sonucuma bakabilir misiniz ?? Üstteki dün yapılmıştı.Kuruyunca öyle bi iz çıktı o yüzden güvenmedim ona.Bugün yine bi test yaptım.Çizgi görünüyor mu size de ??? 27 Eylül-2 Ekim adet gördüğüm zaman. Adet döngüm 36 gün. Dün kahve lekelenme oldu. Adet mi oluyorum dedim ama daha 1 hafta var. Yerleşme kanaması olabilir mi sizce bu ? Bugün de kahve leke vardı yine.Artış yok miktarında. Sadece bi sızı var gibi karnımda. Yorum yaparsanız çok sevinirim arkadaşlar.Sizce bu test pozitif mi ??
Hadi hayirlisi benimde bole.cikmisti adetime 3 gun kala. Hatta benimki cok zor gozukuyordu insallah bebegn tutunurrr. Dikkat et...Merhaba kızlar test sonucuma bakabilir misiniz ?? Üstteki dün yapılmıştı.Kuruyunca öyle bi iz çıktı o yüzden güvenmedim ona.Bugün yine bi test yaptım.Çizgi görünüyor mu size de ??? 27 Eylül-2 Ekim adet gördüğüm zaman. Adet döngüm 36 gün. Dün kahve lekelenme oldu. Adet mi oluyorum dedim ama daha 1 hafta var. Yerleşme kanaması olabilir mi sizce bu ? Bugün de kahve leke vardı yine.Artış yok miktarında. Sadece bi sızı var gibi karnımda. Yorum yaparsanız çok sevinirim arkadaşlar.Sizce bu test pozitif mi ??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?