Batdasim nasilsin benim hafif hafif adet sancilarim basladi bu ayda yok yumurtam cilk cikacak sende varmi belirti insallah rabbim bizede nasip eder bebisKizlar butun gun bebek baktim simdi uyuyor.annesi uyutmayin demisti gece uyumuyor diye.ahh ahh ben kiyamadim.esim altini falan temizledi.allahim ne guzel bseymis.rabbim bizede nasib eder insallah.
Canim agir koltuk kaldrma ben gecen sene uclu bir koltugu kaldrdm kadrdgm an icimden bisey tik dedi resmen ondan sonra sag kasigimin usru agrimaya basladi doktora gittim mide filmi cektiler ve mide kaslarim felc gecirmis ve midem asagi saga dogru sarkmisti baya gulmustum midem yer degistrdigini gordugumde doktor mekik cekmemi soyledi 1 2 gun cektim sonra biraktimHim anladim canim ben cok agir kaldiririm koltuk cekerim belki dusmustur diye dusunmustum
Canim bisey sorucam bu haftalarda gogus hassasiyeti azalmasi normal miİyi akşamlar kızlar nasılsınız varmı bugün güzel haberler
Him hadi ya bazen mecbur kalip cekiyordum benim oturdugum odanin koltugu L koltuk zor oluyor cekmesi esimden gizli cekiyorum esime cek diyorum daha alti kirlenmedi durmadan niye cekelim diyor o cekmeyince ben cekiyorum ilk defa duydum migde felcini agir kaldirinca oldugunu peki duzeldimi tatlim disin nasil oldu canimCanim agir koltuk kaldrma ben gecen sene uclu bir koltugu kaldrdm kadrdgm an icimden bisey tik dedi resmen ondan sonra sag kasigimin usru agrimaya basladi doktora gittim mide filmi cektiler ve mide kaslarim felc gecirmis ve midem asagi saga dogru sarkmisti baya gulmustum midem yer degistrdigini gordugumde doktor mekik cekmemi soyledi 1 2 gun cektim sonra biraktim
Elif geçmiş olsun canım dişin nasıl olduCanim agir koltuk kaldrma ben gecen sene uclu bir koltugu kaldrdm kadrdgm an icimden bisey tik dedi resmen ondan sonra sag kasigimin usru agrimaya basladi doktora gittim mide filmi cektiler ve mide kaslarim felc gecirmis ve midem asagi saga dogru sarkmisti baya gulmustum midem yer degistrdigini gordugumde doktor mekik cekmemi soyledi 1 2 gun cektim sonra biraktim
Canim cekmeyle degil bildigin yukari kaldrmstim..canim agzmdaki sislik iyice buyudu suyu bile korka korka iciyorum p.tesiyi iple cekiyorummHim hadi ya bazen mecbur kalip cekiyordum benim oturdugum odanin koltugu L koltuk zor oluyor cekmesi esimden gizli cekiyorum esime cek diyorum daha alti kirlenmedi durmadan niye cekelim diyor o cekmeyince ben cekiyorum ilk defa duydum migde felcini agir kaldirinca oldugunu peki duzeldimi tatlim disin nasil oldu canim
Hamilesinnnmogami cnm doktora gitmedim bilmiyorum kan degerim 1980
Daha berbat cnm agriyi bile artk takmiyorum acliktan olecem sut iciyorum onu bile zor yutkunuyrmElif geçmiş olsun canım dişin nasıl oldu
Hayırlısı böyleymiş canım dilerim 6. deneme son olur ekliyorummogamicim cnm kusura bakma sonuc yazamadım sonucum yine olumsuz.. 1 ay sakin kalıp denemek istedim ve malesef yine sonuc değişmedi.. burasıda hep aklımda buradan da ayrılmıyorum bu ay aranızda olacagım inş. :) yeni BAT 16 Kasımm 6. deneme olacak kuzum.. dilerim olumlu sonuclarımız olurr hepimizin :)
Canim ya kiyamam sana insallah su disinden cabuk kurtulursunCanim cekmeyle degil bildigin yukari kaldrmstim..canim agzmdaki sislik iyice buyudu suyu bile korka korka iciyorum p.tesiyi iple cekiyorumm
Aminnn insaAllahh canimin iciiiCanim ya kiyamam sana insallah su disinden cabuk kurtulursun
öf yaa akrabalardan birinin kızı hamileymiş....varın gerisini siz düşünün
Deli yaaakuşum yaa tepinme boşver bende bugün öğrendim ki dayımın karısı hamileymiş 6 haftalık...üstelik hatırlarsan ağustosta köye gitmiştim bunların düğününe...valla çatır çatır yaptılar bebeği...kızda bende 3 yaş küçük....helal olsun dedim...
Canım benim ya geçmiş olsun diş Ağrısı kabir azabı gibi derler çok zor olur Allah yardimcin olsun canım yaDaha berbat cnm agriyi bile artk takmiyorum acliktan olecem sut iciyorum onu bile zor yutkunuyrm
bacım olur mu yaa...git bi görün doktora olmaz öyle sadece kan ilemogami cnm doktora gitmedim bilmiyorum kan degerim 1980
Döllenme sırasında bende ağrı olmadı Elisa ama çok farklı şeyler olmadı bende hatta günüm geçene kadar anlamadım her belirti herkeste olmuyor belirti yok diye üzülme yaniİyi akşamlar kızlar benım agrı seklım degıstı bugun arttı bolgemın ust kısmı agrıyor tam ortası yururken falan agrıyor boyle usutmus gıbı bazen hafıflıyor bazen artıyor neden olabılırkı dollenme yerlesme asamasında böyle agrı olurmu
Adet belirtileri basladi ama kasik agrim biraz fazla normalde 3-4 gun kala baslardi.akintimda kasik agrisiyla hafiften var.umudum yok hic bse hissetmiyorum.bu ay belirtilere aldanmiycam.kandırıkçı hepsiBatdasim nasilsin benim hafif hafif adet sancilarim basladi bu ayda yok yumurtam cilk cikacak sende varmi belirti insallah rabbim bizede nasip eder bebis
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?