2014 mayis,haziran,temmuz,agustos,eylul veya ekimde hamile kalmak isteyenler

Kizlar butun gun bebek baktim simdi uyuyor.annesi uyutmayin demisti gece uyumuyor diye.ahh ahh ben kiyamadim.esim altini falan temizledi.allahim ne guzel bseymis.rabbim bizede nasib eder insallah.
Batdasim nasilsin benim hafif hafif adet sancilarim basladi bu ayda yok yumurtam cilk cikacak sende varmi belirti insallah rabbim bizede nasip eder bebis

Him anladim canim ben cok agir kaldiririm koltuk cekerim belki dusmustur diye dusunmustum
Canim agir koltuk kaldrma ben gecen sene uclu bir koltugu kaldrdm kadrdgm an icimden bisey tik dedi resmen ondan sonra sag kasigimin usru agrimaya basladi doktora gittim mide filmi cektiler ve mide kaslarim felc gecirmis ve midem asagi saga dogru sarkmisti baya gulmustum midem yer degistrdigini gordugumde doktor mekik cekmemi soyledi 1 2 gun cektim sonra biraktim

Him hadi ya bazen mecbur kalip cekiyordum benim oturdugum odanin koltugu L koltuk zor oluyor cekmesi esimden gizli cekiyorum esime cek diyorum daha alti kirlenmedi durmadan niye cekelim diyor o cekmeyince ben cekiyorum ilk defa duydum migde felcini agir kaldirinca oldugunu peki duzeldimi tatlim disin nasil oldu canim

Elif geçmiş olsun canım dişin nasıl oldu

Canim cekmeyle degil bildigin yukari kaldrmstim..canim agzmdaki sislik iyice buyudu suyu bile korka korka iciyorum p.tesiyi iple cekiyorumm

Hayırlısı böyleymiş canım dilerim 6. deneme son olur ekliyorum

öf yaa akrabalardan birinin kızı hamileymiş....varın gerisini siz düşünün
kuşum yaa tepinme boşver bende bugün öğrendim ki dayımın karısı hamileymiş 6 haftalık...üstelik hatırlarsan ağustosta köye gitmiştim bunların düğününe...valla çatır çatır yaptılar bebeği...kızda bende 3 yaş küçük....helal olsun dedim...

Deli yaaa

İyi akşamlar kızlar benım agrı seklım degıstı bugun arttı bolgemın ust kısmı agrıyor tam ortası yururken falan agrıyor boyle usutmus gıbı bazen hafıflıyor bazen artıyor neden olabılırkı dollenme yerlesme asamasında böyle agrı olurmu hanı böyle gaz var gıbı degısık bırsey

Son düzenleme:
Daha berbat cnm agriyi bile artk takmiyorum acliktan olecem sut iciyorum onu bile zor yutkunuyrm
Canım benim ya geçmiş olsun diş Ağrısı kabir azabı gibi derler çok zor olur Allah yardimcin olsun canım ya

Döllenme sırasında bende ağrı olmadı Elisa ama çok farklı şeyler olmadı bende hatta günüm geçene kadar anlamadım her belirti herkeste olmuyor belirti yok diye üzülme yani

Batdasim nasilsin benim hafif hafif adet sancilarim basladi bu ayda yok yumurtam cilk cikacak sende varmi belirti insallah rabbim bizede nasip eder bebis
Adet belirtileri basladi ama kasik agrim biraz fazla normalde 3-4 gun kala baslardi.akintimda kasik agrisiyla hafiften var.umudum yok hic bse hissetmiyorum.bu ay belirtilere aldanmiycam.kandırıkçı hepsi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…