2014 mayis,haziran,temmuz,agustos,eylul veya ekimde hamile kalmak isteyenler

Him insallah hamileliktendir agrilarin canim benimde alt karin bolgem agriyor usuttum galiba akintimda var cok degil herzamanki gibi insallah seninde bebisin olacak tatlim bende bugun bebek gordum gunumuz vardi cok tatliydi bebek bakip durdum bebege
Insallah canim ikimizde hamis kaliriz.insan isteyince daha da bi cekici geliyor bebekler hamileler.onceden hic takmazdim simdi her sey ustume geliyor.en iyisi kociside alip issiz adaya gitmek.bol bol hindistan cevizi spermlere iyi gelir temiz hava romantik etrafta kimse yok.olmazsa ciddi ciddi dusunucem.

İstemeye baslayinca hep bebek hamile gormeye basladim insallah en kisa zamanda hayirlisiyla hamis kaliriz valla oyle bi imkanim olsa bende esimle giderdim issiz adaya bol bol ramantizm yasardik burda strese sokuyorlar bizi biryerde okumustum bebekli ortama girince insan dahada stres oluyormus hani bebek istedigimiz icin su kazara hamile kalanlarada cok sasiriyorum nasil oluyor diye

Zaten gunumuzde bu problemleri yadamamizin nedeni bu.her sey planli programli olsun istiyoruz ama kismetimiz neyse onu yasiycaz gercek bu.allah insalla bizede bi emanet yollar.

Zaten gunumuzde bu problemleri yadamamizin nedeni bu.her sey planli programli olsun istiyoruz ama kismetimiz neyse onu yasiycaz gercek bu.allah insalla bizede bi emanet yollar.
Amin canim vakti gelince bizimde olacaktir hayirlisiyla insallah o vakit yakindir

Selam canim iyiyim sen nasilsin insallah faydasi olur sogan kurunun ben faydasini gordum kist vardi eritti enfeksiyonada iyi geliyormus
Enfeksiyon çıktı biraz idrar testimde.börektende olabilir idrar yollarındanda tek kullanımlık toz verdi kullandım.soğan kürü aklıma yattı ona başladım bende enfeksiyona iyi geliyomuş kist falan varsa temizliyomuş.en azından yan etkisi yok.deniycem bakalım bu ay

Bendede hafif enfeksiyon cikmisti sogan kurunu yaptim kistte kayboldu enfeksiyonda gecti evet bi yan etkisi yok insallah bebisin gelir bat ne zaman

Aminnn insallahhh bu arada kasikagrim gecmiyor ayagima vurdu hic boyle olmazdii.offff kandikciii belirtiiii biliyorummm.
Hadi ya cok mu agriyor canim belki bebis yapiyordur bu belirtimi oluyor canim insallah bebisin gobusundedir tatlim

Bendede hafif enfeksiyon cikmisti sogan kurunu yaptim kistte kayboldu enfeksiyonda gecti evet bi yan etkisi yok insallah bebisin gelir bat ne zaman
Yum dönemindeyim 16 ekimdi sat.11 kasımda bat galiba

Kızlar bişey sorucam benim bat dündü bu sabah iliski oldu aslında dikkat ediyodum bebis vardır zararı olur diye..neyse sonra kırmızıya yakın pembe akıntım oldu ama sonrası gelmedi normalde adetim başlasa devamı gelirdi neden böyle oldu acaba? Basına böyle bisey gelen var mı?

Him iyi degerlendir bu gunleri o zaman tatlim benimde 1 kasimda batim bende hsg cekilecegim adet olursam
İki gün alt karında ağrı vardı ve kasıklarm agrıdı bugün pek bişeym yok.bogaz agrım dışında

Canım benimde öyle olmuştu gecen ay bir kaç gün sonra gelmişti kırmızılar inşallah sen hamişsindir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…