2014 mayis,haziran,temmuz,agustos,eylul veya ekimde hamile kalmak isteyenler

İki gün alt karında ağrı vardı ve kasıklarm agrıdı bugün pek bişeym yok.bogaz agrım dışında
Him dikkat et kendine tatlim yumurtlama zamanlarinda kasik agrisi normaldir benimde hafif alt karin bolgem agriyor usuttum sanirim sogan bogazada iyi geliyormus sifa olsun insallah

Hadi ya cok mu agriyor canim belki bebis yapiyordur bu belirtimi oluyor canim insallah bebisin gobusundedir tatlim
Cok asiri degil ama rahatsiz ediyor.belirti olabilir ama bugune kadar neler neler oldu mide bulantisi bas donmesi hepsi fossss.inanmiyorum artik.cift cizgiyi gorucem o zaman.

Him dikkat et kendine tatlim yumurtlama zamanlarinda kasik agrisi normaldir benimde hafif alt karin bolgem agriyor usuttum sanirim sogan bogazada iyi geliyormus sifa olsun insallah
Canim ayagini sicak tut ve bol bol ilik su ic.hatta limonlu su da icebilirsin iyi gelir.

Cok asiri degil ama rahatsiz ediyor.belirti olabilir ama bugune kadar neler neler oldu mide bulantisi bas donmesi hepsi fossss.inanmiyorum artik.cift cizgiyi gorucem o zaman.
Him haklisin canim benimde tum belirtiler neredeyse vardi 3 ay once falan ama fos cikti psikolojikmis gecen ayda goguslerim dolgunlasti damar damar oldu vucudumuzda dalga geciyor bizle ben pozitifi gorsemde inanamam herhalde

Sağol cnm.allahım her isteyene annelik duygusunu tattırsın inşallah.izne gittik her gören bebek varmı diye sordu soramayanda yanımdakine işaretle sordu kimiside imayla sordu anlıycagn var demek isterdim ama içimde kaldı ovulasyon testimide götürmüştüm Tr ye oda ordaki evde kaldı şimdi ezbere çalışıyorum bakalım ne çıkıcak. ya civciv yada cılk şansımıza artık

Canim ayagini sicak tut ve bol bol ilik su ic.hatta limonlu su da icebilirsin iyi gelir.
Ayagimi surekli sicak tutmaya calisiyorum su cok icemiyorum ama icecegim sagol tatlim simdi su kaynattim ilimasini bekliyorum limonda sikarim

Aynen tatlim kafamizi goren bebek varmi diye soruyor yok deyince dr gidin sanki bizim aklumiz yok bilmiyoruz sanki bisey insallah hayirlisiyla kasimda hamis olursun gun asiri calisirsan yumu kacirmazsin

İyiyim tatlim sen nasilsin

Agrım var bebegım poların altına gırdım oylece sızle sohbet etmeye geldım özellıkle yururken agrıyor bu kadar agrım yokru aksam 5 gıbı basladı yemek yaparken bende anlamadım

Agrım var bebegım poların altına gırdım oylece sızle sohbet etmeye geldım özellıkle yururken agrıyor bu kadar agrım yokru aksam 5 gıbı basladı yemek yaparken bende anlamadım
Hayirdir insallah canim insallah bebis yapiyordur calisma yaptiniz mi biz sabaha karsi kocis uyandirdi beni calistik uykulu uykulu

Ayagimi surekli sicak tutmaya calisiyorum su cok icemiyorum ama icecegim sagol tatlim simdi su kaynattim ilimasini bekliyorum limonda sikarim
Ben cok cektim lise yillarimda hep etek giymekten usuturdum.tuvaletimi bile yapamazdim agridan.hep sicak su icerek atlattim.hemde zayiflatir

Hayirdir insallah canim insallah bebis yapiyordur calisma yaptiniz mi biz sabaha karsi kocis uyandirdi beni calistik uykulu uykulu

Ohhhh ne guzel canım ıyı yapmıssınız :) ınsallah bebıs yapıyordur canım SirriEyvan nı gorsem soracagım yok canım bız en son 15 gun calısma yaptık bır dahada yapmadık bundan sonra canımız ne zaman ısterse o zaman olur :)

Aynen tatlim kafamizi goren bebek varmi diye soruyor yok deyince dr gidin sanki bizim aklumiz yok bilmiyoruz sanki bisey insallah hayirlisiyla kasimda hamis olursun gun asiri calisirsan yumu kacirmazsin
Aynen sanki biz bilmiyoruzda doktora gitmeyi öyle diyende başladı artık benim çevremdede.Geçen ay hergünü dolu geçirdim boş çıktı.bu ayda şansıma artık.

Ben cok cektim lise yillarimda hep etek giymekten usuturdum.tuvaletimi bile yapamazdim agridan.hep sicak su icerek atlattim.hemde zayiflatir
Ben evlenince basladi usutme surekli bebek yapacagiz diye calisip dururken usutuyoruz sanirim hemen anliyorum ilerlemeden evde kendimce tedavi ediyorum kendimi

Yum gunlerini degerlendirdin ya oda yeter canim insallah icerde ask yasiyorlardir tatlim

Canim sende yurtdisindamisin nerdesin

Yum gunlerini degerlendirdin ya oda yeter canim insallah icerde ask yasiyorlardir tatlim

Evet canım cok sukur o gunlerı degerldırebıldım ınsallah kuzum benım ınsallah senınkılerde askın doruguna cıkmıslardır :)
canım rahım bolgemızın tam ustunde dımı benım bolgemın ust kısmı agrıyor sankı gaz dolu gıbı kramp seklınde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…