Him dikkat et kendine tatlim yumurtlama zamanlarinda kasik agrisi normaldir benimde hafif alt karin bolgem agriyor usuttum sanirim sogan bogazada iyi geliyormus sifa olsun insallahİki gün alt karında ağrı vardı ve kasıklarm agrıdı bugün pek bişeym yok.bogaz agrım dışında
Cok asiri degil ama rahatsiz ediyor.belirti olabilir ama bugune kadar neler neler oldu mide bulantisi bas donmesi hepsi fossss.inanmiyorum artik.cift cizgiyi gorucem o zaman.Hadi ya cok mu agriyor canim belki bebis yapiyordur bu belirtimi oluyor canim insallah bebisin gobusundedir tatlim
Benim yum gecti canim bati bekliyorum 1 kasimda herseyin hayirlisi olsun canimHayrlısı neyse o olsun inşallah senin bat yum ne zaman canım
Canım benimde öyle olmuştu gecen ay bir kaç gün sonra gelmişti kırmızılar inşallah sen hamişsindir
Canim ayagini sicak tut ve bol bol ilik su ic.hatta limonlu su da icebilirsin iyi gelir.Him dikkat et kendine tatlim yumurtlama zamanlarinda kasik agrisi normaldir benimde hafif alt karin bolgem agriyor usuttum sanirim sogan bogazada iyi geliyormus sifa olsun insallah
Him haklisin canim benimde tum belirtiler neredeyse vardi 3 ay once falan ama fos cikti psikolojikmis gecen ayda goguslerim dolgunlasti damar damar oldu vucudumuzda dalga geciyor bizle ben pozitifi gorsemde inanamam herhaldeCok asiri degil ama rahatsiz ediyor.belirti olabilir ama bugune kadar neler neler oldu mide bulantisi bas donmesi hepsi fossss.inanmiyorum artik.cift cizgiyi gorucem o zaman.
Sağol cnm.allahım her isteyene annelik duygusunu tattırsın inşallah.izne gittik her gören bebek varmı diye sordu soramayanda yanımdakine işaretle sordu kimiside imayla sordu anlıycagn var demek isterdim ama içimde kaldı ovulasyon testimide götürmüştüm Tr ye oda ordaki evde kaldı şimdi ezbere çalışıyorum bakalım ne çıkıcak. ya civciv yada cılk şansımıza artıkHim dikkat et kendine tatlim yumurtlama zamanlarinda kasik agrisi normaldir benimde hafif alt karin bolgem agriyor usuttum sanirim sogan bogazada iyi geliyormus sifa olsun insallah
Ayagimi surekli sicak tutmaya calisiyorum su cok icemiyorum ama icecegim sagol tatlim simdi su kaynattim ilimasini bekliyorum limonda sikarimCanim ayagini sicak tut ve bol bol ilik su ic.hatta limonlu su da icebilirsin iyi gelir.
Aynen tatlim kafamizi goren bebek varmi diye soruyor yok deyince dr gidin sanki bizim aklumiz yok bilmiyoruz sanki bisey insallah hayirlisiyla kasimda hamis olursun gun asiri calisirsan yumu kacirmazsinSağol cnm.allahım her isteyene annelik duygusunu tattırsın inşallah.izne gittik her gören bebek varmı diye sordu soramayanda yanımdakine işaretle sordu kimiside imayla sordu anlıycagn var demek isterdim ama içimde kaldı ovulasyon testimide götürmüştüm Tr ye oda ordaki evde kaldı şimdi ezbere çalışıyorum bakalım ne çıkıcak. ya civciv yada cılk şansımıza artık
İyiyim tatlim sen nasilsinKızlar ıyı geceler nasılsınız
İyiyim tatlim sen nasilsin
Hayirdir insallah canim insallah bebis yapiyordur calisma yaptiniz mi biz sabaha karsi kocis uyandirdi beni calistik uykulu uykuluAgrım var bebegım poların altına gırdım oylece sızle sohbet etmeye geldım özellıkle yururken agrıyor bu kadar agrım yokru aksam 5 gıbı basladı yemek yaparken bende anlamadım
Ben cok cektim lise yillarimda hep etek giymekten usuturdum.tuvaletimi bile yapamazdim agridan.hep sicak su icerek atlattim.hemde zayiflatirAyagimi surekli sicak tutmaya calisiyorum su cok icemiyorum ama icecegim sagol tatlim simdi su kaynattim ilimasini bekliyorum limonda sikarim
Hayirdir insallah canim insallah bebis yapiyordur calisma yaptiniz mi biz sabaha karsi kocis uyandirdi beni calistik uykulu uykulu
Aynen sanki biz bilmiyoruzda doktora gitmeyi öyle diyende başladı artık benim çevremdede.Geçen ay hergünü dolu geçirdim boş çıktı.bu ayda şansıma artık.Aynen tatlim kafamizi goren bebek varmi diye soruyor yok deyince dr gidin sanki bizim aklumiz yok bilmiyoruz sanki bisey insallah hayirlisiyla kasimda hamis olursun gun asiri calisirsan yumu kacirmazsin
Ben evlenince basladi usutme surekli bebek yapacagiz diye calisip dururken usutuyoruz sanirim hemen anliyorum ilerlemeden evde kendimce tedavi ediyorum kendimiBen cok cektim lise yillarimda hep etek giymekten usuturdum.tuvaletimi bile yapamazdim agridan.hep sicak su icerek atlattim.hemde zayiflatir
Yum gunlerini degerlendirdin ya oda yeter canim insallah icerde ask yasiyorlardir tatlimOhhhh ne guzel canım ıyı yapmıssınız :) ınsallah bebıs yapıyordur canımSirriEyvan nı gorsem soracagım yok canım bız en son 15 gun calısma yaptık bır dahada yapmadık bundan sonra canımız ne zaman ısterse o zaman olur :)
Canim sende yurtdisindamisin nerdesinSağol cnm.allahım her isteyene annelik duygusunu tattırsın inşallah.izne gittik her gören bebek varmı diye sordu soramayanda yanımdakine işaretle sordu kimiside imayla sordu anlıycagn var demek isterdim ama içimde kaldı ovulasyon testimide götürmüştüm Tr ye oda ordaki evde kaldı şimdi ezbere çalışıyorum bakalım ne çıkıcak. ya civciv yada cılk şansımıza artık
Yum gunlerini degerlendirdin ya oda yeter canim insallah icerde ask yasiyorlardir tatlim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?