2014 mayis,haziran,temmuz,agustos,eylul veya ekimde hamile kalmak isteyenler

SirriEyvan canim ne diyorsun bu duruma?

Aynen sanki biz bilmiyoruzda doktora gitmeyi öyle diyende başladı artık benim çevremdede.Geçen ay hergünü dolu geçirdim boş çıktı.bu ayda şansıma artık.
Evet cok sinir oluyorum boyle insanlara sizene soruyorsunuz olursa zaten duyarsiniz dun kv annelik cok zor meslek dedi bende neden benden bebek istiyorsun o zaman dedim bisey demedi hayirlisiolsun canim insallah isteyen herkes tadar annelik duygusunu

Özlemez olurmuyuz kuzum nasılsın canım sgalık olsun kısmet dıger aya ınsallah
bu ay boş gececek benm canm kistten dolayı koruncam bir ay hapla nasipse aralıkta :)

Hadi gözün aydın sonunda gelmiş canim... Sevindim senin için...:)
evet canm nihayet ama cok yoğun ilk günden önceden ilk gün lekelenme olurdu kistten heralde artık acımıyor da şu soğan kürünü ben de yapsam mı diyorum..

Hım hayırlısı canım ınsallah aralıkta hemenceık gelır bebısın gecmıs olsun kuzum

Testim yok canım pazartesi günü yaparım bi daha bisey gelmezse..inşallah yerleşmedir canim

İnşallah canım benım ama eger sabaha kadar gelmezse bence yerlesmedır hadı bakalım senın guzel haberınle haftaya guzel baslayalm

Galiba canim dr gostermisti ama heyecandan tam goremedim yanlis bilmiyorsam tam ustunde

Galiba canim dr gostermisti ama heyecandan tam goremedim yanlis bilmiyorsam tam ustunde

Benım ıste tam orası agrıyor canım sancı kramp gaz gıbı seyler orada sankı sag yada sol kasıgım degıl anlamadım canım ya hayırlısı bakalım

İnşallah canım benım ama eger sabaha kadar gelmezse bence yerlesmedır hadı bakalım senın guzel haberınle haftaya guzel baslayalm

Canımm iyice umutlandım bak bugün 5 dk arayla kontrol ettim durdum merakından ama kırmızıya dönmedi..gogsumde sisti bugün ara ara sızlıyo şimdide kasıgımdam sol bacagıma bi ağrı giriyo gazımda var bakalım sonumuz hayr olsun inşallah..

Senı umutlandırmak ıstemem ama senden guzel haberler alacak gıbı hıssedıyorum ınsallahta öyle olur canım :)

Canim bende senin yasadigin gibi oldum 2 ay once bata yakin iliskiye girdik pembe akintim geldi peceteye esim adet oluyorsun dedi 3 gun sonra oldum insallah seninki hamileliktendir

Bakalım canım inş.gebeliktendir..sende başka belirti olmuş muydu peki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…