Kızlar bişey sorucam benim bat dündü bu sabah iliski oldu aslında dikkat ediyodum bebis vardır zararı olur diye..neyse sonra kırmızıya yakın pembe akıntım oldu ama sonrası gelmedi normalde adetim başlasa devamı gelirdi neden böyle oldu acaba? Basına böyle bisey gelen var mı?
Evet cok sinir oluyorum boyle insanlara sizene soruyorsunuz olursa zaten duyarsiniz dun kv annelik cok zor meslek dedi bende neden benden bebek istiyorsun o zaman dedim bisey demedi hayirlisiolsun canim insallah isteyen herkes tadar annelik duygusunuAynen sanki biz bilmiyoruzda doktora gitmeyi öyle diyende başladı artık benim çevremdede.Geçen ay hergünü dolu geçirdim boş çıktı.bu ayda şansıma artık.
SirriEyvan canim ne diyorsun bu duruma?
Almanya cnmCanim sende yurtdisindamisin nerdesin
27 yasindayim canim 17 ay oldu evleneli 7 aydir deniyoruz canim
bu ay boş gececek benm canm kistten dolayı koruncam bir ay hapla nasipse aralıkta :)Özlemez olurmuyuz kuzum nasılsın canım sgalık olsun kısmet dıger aya ınsallah
evet canm nihayet ama cok yoğun ilk günden önceden ilk gün lekelenme olurdu kistten heralde artık acımıyor da şu soğan kürünü ben de yapsam mı diyorum..Hadi gözün aydın sonunda gelmiş canim... Sevindim senin için...:)
yerlesme kanamsı olabılırmı canım test yaptınmı
bu ay boş gececek benm canm kistten dolayı koruncam bir ay hapla nasipse aralıkta :)
evet canm nihayet ama cok yoğun ilk günden önceden ilk gün lekelenme olurdu kistten heralde artık acımıyor da şu soğan kürünü ben de yapsam mı diyorum..
Bende avusturyadayimAlmanya cnm
Testim yok canım pazartesi günü yaparım bi daha bisey gelmezse..inşallah yerleşmedir canim
Galiba canim dr gostermisti ama heyecandan tam goremedim yanlis bilmiyorsam tam ustundeEvet canım cok sukur o gunlerı degerldırebıldım ınsallah kuzum benım ınsallah senınkılerde askın doruguna cıkmıslardır :)
canım rahım bolgemızın tam ustunde dımı benım bolgemın ust kısmı agrıyor sankı gaz dolu gıbı kramp seklınde
sağol canm benm :)Hım hayırlısı canım ınsallah aralıkta hemenceık gelır bebısın gecmıs olsun kuzum
Galiba canim dr gostermisti ama heyecandan tam goremedim yanlis bilmiyorsam tam ustunde
Gençsin olur daha ben 37 yaşındayım biraz oyüzden acele ediyorum yoksa 1 yılık evliyim ve 3 aydır eşimle düzenli biraradayız27 yasindayim canim 17 ay oldu evleneli 7 aydir deniyoruz canim
İnşallah canım benım ama eger sabaha kadar gelmezse bence yerlesmedır hadı bakalım senın guzel haberınle haftaya guzel baslayalm
Canim bende senin yasadigin gibi oldum 2 ay once bata yakin iliskiye girdik pembe akintim geldi peceteye esim adet oluyorsun dedi 3 gun sonra oldum insallah seninki hamileliktendirSirriEyvan canim ne diyorsun bu duruma?
Canımm iyice umutlandım bakbugün 5 dk arayla kontrol ettim durdum merakından ama kırmızıya dönmedi..gogsumde sisti bugün ara ara sızlıyo şimdide kasıgımdam sol bacagıma bi ağrı giriyo gazımda var bakalım sonumuz hayr olsun inşallah..
Sonuçta anavatanımızdan uzaklardayızBende avusturyadayim
Canim bende senin yasadigin gibi oldum 2 ay once bata yakin iliskiye girdik pembe akintim geldi peceteye esim adet oluyorsun dedi 3 gun sonra oldum insallah seninki hamileliktendir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?