2014 mayis,haziran,temmuz,agustos,eylul veya ekimde hamile kalmak isteyenler

Canim bende senin yasadigin gibi oldum 2 ay once bata yakin iliskiye girdik pembe akintim geldi peceteye esim adet oluyorsun dedi 3 gun sonra oldum insallah seninki hamileliktendir
Aynen bende öyle oldum bidefasında ilişki anında kahverengi leke geldi ogün başka bişey gelmedi ikinci gün regli oldum.açık pembe yada cart kırmızıysa üstüne görme oluyomuş

Gençsin olur daha ben 37 yaşındayım biraz oyüzden acele ediyorum yoksa 1 yılık evliyim ve 3 aydır eşimle düzenli biraradayız
Canim ben aslinda acele etmiyordum etrafin baskisi beni bu hale getirdi strese sokuyorlar zorla daha sende gencsin tatlim 3 aydir berabermissiniz hepimizin olacak insallah

Aynen bende öyle oldum bidefasında ilişki anında kahverengi leke geldi ogün başka bişey gelmedi ikinci gün regli oldum.açık pembe yada cart kırmızıysa üstüne görme oluyomuş

İlk çok acık pembeydi sonra daha koyu oldu dahada bisey gelmedi...

Rabbim nasip etmiştir inşallah bu ay..

İnşallah bu ay agrım degısık her zaman kasık agrırdı sureklı ama bu defa once kasık agrıdı bugunde rahmım agrıyo orda bır hareket akıs var gıbı hıssedıyorum sankı belı erken ama bılemıyorum

Canim ben aslinda acele etmiyordum etrafin baskisi beni bu hale getirdi strese sokuyorlar zorla daha sende gencsin tatlim 3 aydir berabermissiniz hepimizin olacak insallah
İnşallah hepimizin olacak allahım hepimize tattırsın bu duyguyu.10 kardeşiz hepsinin çocukları var yegenlerimle oyalanıyorum bende ne yapayım şimdilik onlarla yetiniyorum kimi haloş diyo kimi teyzoş diyo kimide konuşamıyo teyze diycek heyye diyo

Var sanki canım su an sol kasığımda ara ara ağrı oluyor bacağimada vuruyo birazda yanma var ..bugün gogusler sisti biraz acıdı ara arada sızlıyo gazımda var bilmiyorum iste umutlanmakta istemiyorum ama...
Him insallah hamileliktendir belirtinde var test ne zaman yapacaksin

Benimde 3 gündür rahmimde ağrı oldu su an geçti..inşallah bebisin gelmiştir canım benim

Bizde alti kardesiz dordumuz evliyiz 2 bekar var benimde yegenlerim var halada teyzede oldum insallah annede olacagiz hayirlisiyla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…