Senı umutlandırmak ıstemem ama senden guzel haberler alacak gıbı hıssedıyorum ınsallahta öyle olur canım :)
İnsallah canimm.Pazartesi günü belli olur testim yok olsa yapmıştım şimdiye..
Aynen bende öyle oldum bidefasında ilişki anında kahverengi leke geldi ogün başka bişey gelmedi ikinci gün regli oldum.açık pembe yada cart kırmızıysa üstüne görme oluyomuşCanim bende senin yasadigin gibi oldum 2 ay once bata yakin iliskiye girdik pembe akintim geldi peceteye esim adet oluyorsun dedi 3 gun sonra oldum insallah seninki hamileliktendir
İnşallah senin minik tospan da konmuştur göbüşüneHım anladım canım ınsallah hayırlısıyla gelmıstır bebıısn
Canim ben aslinda acele etmiyordum etrafin baskisi beni bu hale getirdi strese sokuyorlar zorla daha sende gencsin tatlim 3 aydir berabermissiniz hepimizin olacak insallahGençsin olur daha ben 37 yaşındayım biraz oyüzden acele ediyorum yoksa 1 yılık evliyim ve 3 aydır eşimle düzenli biraradayız
Aynen bende öyle oldum bidefasında ilişki anında kahverengi leke geldi ogün başka bişey gelmedi ikinci gün regli oldum.açık pembe yada cart kırmızıysa üstüne görme oluyomuş
İnşallah senin minik tospan da konmuştur göbüşüne
Yok canim olmadi senin belirtin varmiBakalım canım inş.gebeliktendir..sende başka belirti olmuş muydu peki
Evet malesefSonuçta anavatanımızdan uzaklardayız
İnşallah canım benım ınsallah bugun cektıgım bu agrının sebebı bebısım olsun mınık tospam yerlesmeye calısıyor olsun
Rabbim nasip etmiştir inşallah bu ay..
Yok canim olmadi senin belirtin varmi
İnşallah hepimizin olacak allahım hepimize tattırsın bu duyguyu.10 kardeşiz hepsinin çocukları var yegenlerimle oyalanıyorum bende ne yapayım şimdilik onlarla yetiniyorum kimi haloş diyo kimi teyzoş diyo kimide konuşamıyo teyze diycek heyye diyoCanim ben aslinda acele etmiyordum etrafin baskisi beni bu hale getirdi strese sokuyorlar zorla daha sende gencsin tatlim 3 aydir berabermissiniz hepimizin olacak insallah
Him insallah hamileliktendir belirtinde var test ne zaman yapacaksinVar sanki canım su an sol kasığımda ara ara ağrı oluyor bacağimada vuruyo birazda yanma var ..bugün gogusler sisti biraz acıdı ara arada sızlıyo gazımda var bilmiyorum iste umutlanmakta istemiyorum ama...
Benimde 3 gündür rahmimde ağrı oldu su an geçti..inşallah bebisin gelmiştir canım benimİnşallah bu ay agrım degısık her zaman kasık agrırdı sureklı ama bu defa once kasık agrıdı bugunde rahmım agrıyo orda bır hareket akıs var gıbı hıssedıyorum sankı belı erken ama bılemıyorum
Bekle bakalım yarın bişey gelcekmi yogunlaşmazsa üstüne görmüşsündür inşallahİlk çok acık pembeydi sonra daha koyu oldu dahada bisey gelmedi...
Bizde alti kardesiz dordumuz evliyiz 2 bekar var benimde yegenlerim var halada teyzede oldum insallah annede olacagiz hayirlisiylaİnşallah hepimizin olacak allahım hepimize tattırsın bu duyguyu.10 kardeşiz hepsinin çocukları var yegenlerimle oyalanıyorum bende ne yapayım şimdilik onlarla yetiniyorum kimi haloş diyo kimi teyzoş diyo kimide konuşamıyo teyze diycek heyye diyo
Him insallah hamileliktendir belirtinde var test ne zaman yapacaksin
Bekle bakalım yarın bişey gelcekmi yogunlaşmazsa üstüne görmüşsündür inşallah
Gelmesin kirmizilar bebis gelsin insallahTestim yok su an canım pazartesiye kadar devamı gelmezse test alıp yapıcam. Rabbim inşallah nasip etmistir..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?