Canim ptesi tekrarlayin testi bazen öyle durumlar olabiliyor başlarda az artmasi gibi ayni yerde mi yaptirmistiniz iki testi deB-hcg değerlerimizi artması doğru düzgün değilmiş sanırım tekrar düşük yapacam moralim çok bozuk kızlar beta hcg 90 dan 105'e çıkmış 2 günde sadece pazartesi tekrar gidecez doktora.
GünaydınnnGunaydin Kizlar uyanir uyanmaz buraya bakmadan yapamiyorumbagimlilik yapti
Canım zorda olsa gördümBurada daha iyi görünmüş sanırım dünkü ve bugünkü arasındaki fark.
evet canım aynı yerde yaptırdık testi tekrar yaptıracaz nasip doktor bu kadar erken tesst yaptırmamış olsaydın adet gecikmesi diyecektin 1 hafta 10 sonra sökülecekti stres olmayacaktın dedi. ultrasyonda bir şey görmeden biz hamilesiniz demeyiz dedi. pazartesi belli olur sanırım araştırdım hatta biri bu sitede sadece iki kişi böyle olup gebeliğini devam ettirebilmiş. yani ihtimal çok düşük zaten öğrendiğimden beride kendimi hamile gibi hissetmiyyorum bile hiç bir belirti yok şuan bende.Canim ptesi tekrarlayin testi bazen öyle durumlar olabiliyor başlarda az artmasi gibi ayni yerde mi yaptirmistiniz iki testi de
İyi gidiyor canim gece tuvalete kalkmak olmasa bi de butun uykum gidiyo bi de bel agrim var ama olsun bunlari hissetmezsem daha kotu korkuyorum yolunda gitmeyen bisey mi var diyeGünaydın nası gıdıo hamişlikk :)
Hayrdir canim neyi soracaksin bana :)?
Benimde 3 gündür rahmimde ağrı oldu su an geçti..inşallah bebisin gelmiştir canım benim
Evet ayniyiz tatlimPazartesi guzel haberlerini bekliyorum canim benimde bu ay tutmadi gibi geliyor banadasenle ben aynıyız balım tek fark ben 28 im...pazartesi test yapayım da geçsin bir ay daha
Gunaydin canim iyiyim sen nasilsin canim esine keci boynuzu caksir otu deneyin bakalim cok faydasini gorenler var insallah artacaktirgünaydın kızlar nasılsınız? dün ilk görüşmeye gittik merkezle muayene yaptı az enfeksiyon varmış antibiyotik iğne yaptı ve b12 iğne yaptı yumurta rezervin fazla dedi şükür düşük dozla ilaç kullanırsın dedi. ama eşimin sperm hiç çıkmadı bu hafta tekrar gidip test yaptıracağızbakalım inşallah çıkar
canım doktor iki tane iğne bir de vitamin verdi onlara başladı inşallah etki eder bende diğer adetten sonra ilçalara başlayacağım herhalde eşimde sperm bulunursaGunaydin canim iyiyim sen nasilsin canim esine keci boynuzu caksir otu deneyin bakalim cok faydasini gorenler var insallah artacaktir
Him dr vermissw faydasi olur canim insallah ilk denemede tutarcanım doktor iki tane iğne bir de vitamin verdi onlara başladı inşallah etki eder bende diğer adetten sonra ilçalara başlayacağım herhalde eşimde sperm bulunursa
Sabret bakalim kusum... Rabbim ne eylerse güzel eyler... Sabirli ol canim...B-hcg değerlerimizi artması doğru düzgün değilmiş sanırım tekrar düşük yapacam moralim çok bozuk kızlar beta hcg 90 dan 105'e çıkmış 2 günde sadece pazartesi tekrar gidecez doktora.
Büyük ihtimalle hamilesin...bende de başta silikti...:) artık kan vermen gerekiyor canim :)Burada daha iyi görünmüş sanırım dünkü ve bugünkü arasındaki fark.
Oyy olsun sopalar için her şeye katlanilir Allahimin izniyle...:)İyi gidiyor canim gece tuvalete kalkmak olmasa bi de butun uykum gidiyo bi de bel agrim var ama olsun bunlari hissetmezsem daha kotu korkuyorum yolunda gitmeyen bisey mi var diye
Tatlim ağrı her daim aynı olmaz...hatta genelde sabah daha az akşama doğru artardı bende...hemen umtlerini suya düşürüp üzülme...hissettiklerinle pozitif olmaya çalış e mi...:) herkes farklı betimliyor agrisini biliyorsun...inşaAllah bebisindiiir :)Kuzum dun cok agrım oldu 5 ten sonra rahmım agrıordu sankı yururken bıle ıyıce arttı gaz var gıbı oldu sımdı cok sukur hafıfledı sadece sol kasıgımda nokta gıbı bır yer agrıyor sanırım usutmusum kusum ondan bu agrıların sebebı cunku akıntım yok kupkuruyum
Rabbim büyük cankm..inşaAllah yükselir sayısı...sen ek takviye gidalar sa ver ona... Dua edin canim...günaydın kızlar nasılsınız? dün ilk görüşmeye gittik merkezle muayene yaptı az enfeksiyon varmış antibiyotik iğne yaptı ve b12 iğne yaptı yumurta rezervin fazla dedi şükür düşük dozla ilaç kullanırsın dedi. ama eşimin sperm hiç çıkmadı bu hafta tekrar gidip test yaptıracağızbakalım inşallah çıkar
Tatlim ağrı her daim aynı olmaz...hatta genelde sabah daha az akşama doğru artardı bende...hemen umtlerini suya düşürüp üzülme...hissettiklerinle pozitif olmaya çalış e mi...:) herkes farklı betimliyor agrisini biliyorsun...inşaAllah bebisindiiir :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?