2014 mayis,haziran,temmuz,agustos,eylul veya ekimde hamile kalmak isteyenler

İyiyiz kuzum...bugün 7.haftamiz doldu...8 e girdik nasipse...:) ilk defa oğurdum bugün...ama iyiyiz şükür :)
Ohh kuzenlerle sinema keyfi, ne güzel canim...işlerini bitir de rahat rahat git canim :)

Ohhh cok guzel fıstıgım bende bugun baktım takvımıne 7 hafta dedım masallah nasılda gecmıs zaman :) hım bebegının saglıgı ıcın bogur canım bu bebegının saglıklı oldugunu gosterıyor fıstıgım cok sukur :)
evet canım degısıklık olsun ıstedık temızlıgımı yapar banyomu yaparım sonra gıdene kadar sızlerle sohbet ederım :)

Sende haklısın canım umtlanıp husrana ugramak kotu oluyorum hayırlısıyla Rabbıım ınsallah bu ay nasıp etmıstır bıze bebıslerımızıı bende cok sevıyorum temızlık kokusunu ben serdım halıları canım gunluk temızlk yapacagım sende serersen rahatlarsın kuzum kıs geldı artık

Canim bende dun cok zorladim kendimi kosturdum gece yattiktan sonra kasik agrim dindi.sabaha kadar arada batmalar oldu.simdi yarim saat yuruyuse cikmistim ama yavas yurudum tempolu degildi yine sag tarafta cekilme basladi.ayy insallah bebibistir.
İnsaAllaaahhh canim benimmmm...bir sürü güzel haber alalım inşaAllah sizlerden canlariiimm :) ümit var yaniii:)

Canim nasılsın...:) belki de bebis belirtisiidiiir :). Belli hiç olmaz canim benim..çok az kaldı batina bakalim :)
İyiyim tatlim sen nasilsin sabah biraz sancim vardi gecti bide aksam kasiklarimin ust tarafinda icinde bi kasinti oldu sanki bir igne batmasi gibi galiba usuttum ben canim insallah bebistir ama hic bisey hissetmiyorum esime dedim bi idrar tahlili yaptiralim enfeksiyon var herhalde dedim yarin gidebilirsem saglik ocaginda bi tahlil yaptirayim enfeksiyon varsa cikar sen nasilsin bebisin nasil

Zaman çabuk geçiyor canim...hiç anlamıyorsuun...sağlıkla büyüsün herkesin minnosu... Sizlere de hemencecik nasip etsin tatlimm:)

Evet canim kis geldi haftaya ancak sererim gunduz esim evde olunca yapamiyorum perde yikatmiyor surekli yikanirmiymis oyle sikta yikamiyorum o yokken rahat rahat yaparim temizligimi hayirlisi ne zamansa o zaman gelsin bebisimiz insallah zamani yakindir

Zaman çabuk geçiyor canim...hiç anlamıyorsuun...sağlıkla büyüsün herkesin minnosu... Sizlere de hemencecik nasip etsin tatlimm:)

Evet canım ıcınde bır can oldugunu bılınce kendıne daha cok dıkkat edıp gonul rahatlıgıyla gecıyordur zaman sende anlamıyorsundur sanırım öyle bır duygudur :) amın canım Allah'ım herkesın mınnosuna saglık versın :) amın ınsallah kuzum kasımda guzel haber verebılırım:)

İnşallah yakındır canım sen guzel haber ver bende arkandan geleyım :) benım esımde öyle canım kısın cam sılmemın ne almaı var yagmur yagdımı zate yıne kırlenıyor kısın cammı acıyoruz :) aynıla demmekı :)

İnsallah canim guzel haberler vermeyi cok isterim hayirlisi ben veremesemde insallah sen verirsin kuzum galiba ben usuttum canim enfeksiyondan supheleniyorum yarin gidebilirsem giderim dr a evet erkeklet ayni herhalde bizimkide silme camlar yine kirlenir diyor koltuklari cek altini sileyim diyorum ne gerek var gecen sildin ya diyor sinirlendiriyor benimde cekmemi istemiyor bende yokken cekiyorum

Çok güzel şeyler yazıyorsunuz...inşaAllah bebistir kuzum.. insaAllaah...:) git yaptir bakalim canim... Hayiirlisi olsuun...:)... İyiyiz canim...ilk defa oğurdum bugün...buyuyoruz demek inşaAllah :)

Çok güzel şeyler yazıyorsunuz...inşaAllah bebistir kuzum.. insaAllaah...:) git yaptir bakalim canim... Hayiirlisi olsuun...:)... İyiyiz canim...ilk defa oğurdum bugün...buyuyoruz demek inşaAllah :)
Hayirlisi tatlim him ogurmelerde baslamis minnakin buyuyor demek masallah buyusun minnakin yerim ben onu dr a ne zaman gidecektin tatlim

Gönül rahatlığı değil...bazen endise ediyorsun... Bir daha gorcegin gune kafar sağlıkli olur inşaAllah diye dua ediyorsin... Bu süreç de zor sabır istiyor ama herkese Nasip olsuun...:)

Hayirlisi tatlim him ogurmelerde baslamis minnakin buyuyor demek masallah buyusun minnakin yerim ben onu dr a ne zaman gidecektin tatlim
Perşembe nasipse... Babamız da ilk defa görecek minnosuu...:) bakali ne kafar büyüdü... 5 mm di kendisi 6 +1 ken... :) o zaman 7 + 4 olacağız..:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…