2014 mayis,haziran,temmuz,agustos,eylul veya ekimde hamile kalmak isteyenler

Aman canim dikkatli ol...hamileysen ki olabilirsin ilişki olmasın keseyi görene kadar... Belki Rabbim korusun ama düşük riski vardır di mi... Bence bir an evvel test yapman lazım... Ağrıların da ümit verici :)

Yine devam ediyor canım lekelenme bugün biraz daha fazla geldi ama kırmızı olmadı henüz..yarına kadar böyle devam ederse hemen test yapacak içim rahat eder en azından..

İnşallah canım benım nasıl bır agrıkı usutmus gaz varmıs gıbı bır agrımı canım pekı akıntın vardı sanrım ne zaman basladı

Adetin geldiği zaman ilk gün ağrırdı öyle sonra geçerdi..canım sarı bazen beyaz akıntım oldu ama azdı..

Canım hamilelik testi mi bu? Ne kanaman vardı?

İyiyim canim bende sabah biraz sancim vardi gecti

hım belkı bebıs yerlesıyordur canım senın bata az kaldı ınsallah guzel haberler alacagız senden kalkkıp temızlık yapacagım aksama kuzelerle sınemaya gıdecegız nırkac saate ıslerı bıtırmem lazım

Oyy canim... İnan o kadar hatırlamıyorum...nezaman bbaşladı vs çünkü kendimi takip etmeme kararı almış... Fakat Vucudum tepkiler verince duyarsiz kalamamistim...:) inşaAllah bebistir canim...herkeste farklı olunca kesin bir şey şöyleyemiyorum...artık sabretme zamaniii :). Merak etme çok cabim gelecek o gün...:)

Sanmam canim adet belirtilerim var insallah bebis supriz yapar bende temizlik yapamiyorum supurge calistiramiyorum uyuyor diye esim gunduz evde gece calisiyorhim iyi gezin kuzenlerinle kolay gelsin canim

Anladım canım haklısın bakalım yasayıp gorecegız evet kuzum sabredecegım duamı edecegım bekleyecegım onumuzdekı hafta sonuna dogru bırseylr daha cok bellı olur kısmet baklaım hayırlısı olsun ınsallah cabuk gececek sunun surasında ne kaldı kuzum 11 guncuk kaldı :) sen nasılsın bebıs nasıl kusum

Sanmam canim adet belirtilerim var insallah bebis supriz yapar bende temizlik yapamiyorum supurge calistiramiyorum uyuyor diye esim gunduz evde gece calisiyorhim iyi gezin kuzenlerinle kolay gelsin canim

Hıc bellı olmaz canım kırmızılaı gorene kadar umudunu kesmek yok hakkımızda hayırlısı olsun hım benım esımde ders calısıyor bende camasır attım makıneye sımdı tuvalet banyo yıka en son suourur sılerım tesekkur ederım canm

Canım hamilelik testi mi bu? Ne kanaman vardı?
Evet hamilelik testi.iki gün arka arkaya yaptim.Daha adet tarihime 1hafta vardı. Once kahve lekelenme oldu sonra bi iki damla kan geldi.simdi ise kahve leke de bitti gibi.Yarin kan tahlili yaptirmayi düşünüyorum adet olmazsam.Daha once hem de bu kadar erken gormemistim boyle çizgi. Goruslerinizi ogrenmek icin paylasmistim acaba yerlesme kanamasi midir diye.

İyiyiz kuzum...bugün 7.haftamiz doldu...8 e girdik nasipse...:) ilk defa oğurdum bugün...ama iyiyiz şükür :)
Ohh kuzenlerle sinema keyfi, ne güzel canim...işlerini bitir de rahat rahat git canim :)

Umutsuzluk degilde kendimi kandirmak istemiyorum canim insallah hepimizin olacak bebisleri hakkimizda hayirlisi burda sularda kesilmis makinada camasir bekliyor ohh miss temizlik kokusuna bayiliyorum esim gunduze donunce bende perde yikayacagim temizlik kose bucak yaparim halilari sererim

Canim bende dun cok zorladim kendimi kosturdum gece yattiktan sonra kasik agrim dindi.sabaha kadar arada batmalar oldu.simdi yarim saat yuruyuse cikmistim ama yavas yurudum tempolu degildi yine sag tarafta cekilme basladi.ayy insallah bebibistir.

Hayırlı olsun canım darısı bana inşallah..yerleşme kanamasıdır seninki büyük ihtimalle..benimde batım sundu dünden beri pembe kahve arası akıntı geliyo henüz kırmızıya görmedim umutluyum biraz..sende başka belirti var mıydı?

Canim nasılsın...:) belki de bebis belirtisiidiiir :). Belli hiç olmaz canim benim..çok az kaldı batina bakalim :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…