2014 mayis,haziran,temmuz,agustos,eylul veya ekimde hamile kalmak isteyenler

Perşembe nasipse... Babamız da ilk defa görecek minnosuu...:) bakali ne kafar büyüdü... 5 mm di kendisi 6 +1 ken... :) o zaman 7 + 4 olacağız..:)
Babada heyecanlidir simdi minnakini ilk defa gorecek masallah buyuyecek annesi insallah kucagina alacagin gunleride goreceksin

İnşallah canım hepımız guzel haberler verebılırız gecmıs olsun canım neden enfeksıyondan suphelenıyorsunkı belırtın mı var canım evet erkeklerın hepsı aynı benımkıde bız orayı kullanmıyoruzkı temızlıyorsun dıyorsun

Arkadaşlar listemiz başlığımızda aktif olarak sohbet edenlere açıktır...Bekleriz

9661 -----------------------> 30 Eylül -------> 4. deneme -------> HAMİŞ

EKİM BAT

Bebek isdeyen biri ------> 1 Ekim --------> 36. deneme -------->
Wuslt ---------------------> 2 Ekim -------> 6. deneme ---------->
Nenu ----------------------> 2 Ekim -------> 49. deneme --------->
Galina ---------------------> 2 Ekim -------> 7. deneme ---------->
Mogami -------------------> 3 Ekim --------> 6. deneme --------->

Sirrieyvan ----------------> 4 Ekim --------> 2. deneme ----------> HAMİŞ
Meemure -----------------> 5 Ekim --------> 3. deneme ----------> HAMİŞ
Tospaa --------------------> 7 Ekim --------> 4. deneme ---------->
Ecrin87 -------------------> 8 Ekim --------> 36. deneme --------->
Golyayla ------------------> 8 Ekim --------> 20. deneme --------->
Donence5838 ------------> 8 Ekim --------> 4. deneme ---------->
Zzzzynpppp --------------> 9 Ekim --------> 6. deneme ---------->
Ayseygt1453 --------------> 10 Ekim -------> 3. deneme ---------->
Elisa -----------------------> 11 Ekim --------> 4. deneme ---------->
Sebebiumut --------------> 13 Ekim --------> 1. deneme ---------->
Yfrks ----------------------> 13 Ekim --------> 9. deneme ---------->
Meleğim66 ---------------> 14 Ekim --------> 4. deneme ----------> HAMİŞ
Afrodit26 -----------------> 15 Ekim --------> 3. deneme ---------->
Hanife55 ------------------> 16 Ekim -------> 10. deneme --------->
Burcunaz1 ----------------> 17 Ekim -------> 5. deneme ----------->
Deminos ------------------> 17 Ekim --------> 7. deneme ---------->
Sfkaydın ------------------> 17 Ekim --------> 1. deneme -----------> HAMİŞ
Tubaomur01 -------------> 18 Ekim --------> 3. deneme ---------->
FatmaSA -----------------> 19 Ekim ---------> 3. deneme ----------> HAMİŞ
Kocamlaben -------------> 20 Ekim --------> 4. deneme ---------->
Hilal1653 -----------------> 21 Ekim --------> 4. deneme -----------> HAMİŞ
Mgul ----------------------> 22 Ekim --------> 2. deneme ----------->
Missladybird ------------> 22 Ekim --------> 4. deneme
Betiboop -----------------> 23 Ekim --------> 5. deneme ----------->
Gulbıke -------------------> 24 Ekim --------> 4. deneme
Şekerpancari ------------> 24 Ekim --------> 6. deneme ----------->
Hanfendi25 --------------> 25 Ekim --------> 4. deneme
Eseslamazi26 -----------> 25 Ekim --------> 3. deneme
Abcdefcd ----------------> 25 Ekim --------> 10. deneme ----------->
Arsinli -------------------> 26 Ekim ---------> 6. deneme ------------>
Lovely35 -----------------> 28 Ekim ---------> 4. deneme
Mogami ------------------> 29 Ekim ---------> 7. deneme
Neslli ---------------------> 30 Ekim ---------> 5. deneme
Kaygılı --------------------> 31 Ekim ---------> 3. deneme

KASIM BAT

Bebek isdeyen biri ------> 1 Kasım ------> 37. deneme
Adrenalin85 -------------> 1 Kasım ------> 10. deneme
Wuslt ---------------------> 1 Kasım ------> 7. deneme
Okosale -------------------> 1 Kasım ------> 7. deneme
Elifbade06 ---------------> 3 Kasım -----> 8. deneme
Berlinberlin -------------> 3 Kasım ------> 1. deneme
Sebebiumut -------------> 4 Kasım ------> 2. deneme
Ayseygt1453 -------------> 5 Kasım ------> 4. deneme
Elisa ----------------------> 6 Kasım ------> 5. deneme
Golyayla ------------------> 7 Kasım ------> 21. deneme
Blummmm --------------> 7 Kasım ------> 5. deneme
Ecrin87 -------------------> 10 Kasım ----> 37. deneme
Donence5838 ------------> 11 Kasım -----> 5. deneme
Tospaa --------------------> 12 Kasım -----> 5. deneme
Nilgunuk -----------------> 12 Kasım ------> 3. deneme
Yfrks ----------------------> 13 Kasım -----> 10. deneme
Deminos -----------------> 14 Kasım ------> 8. deneme
Tubaomur01 ------------> 16 Kasım ------> 4. deneme
Burcunaz1 ---------------> 16 Kasım ------> 6. deneme
Mgul ----------------------> 17 Kasım ------> 3. deneme
Hanife55 -----------------> 18 Kasım ------> 11. deneme
Abcdefcd -----------------> 19 Kasım ------> 11. deneme
Arsinli --------------------> 24 Kasım -----> 7. deneme

Kızlar listeyi sürekli paylaşacağım eklenmek isterseniz alıntı yapabilirsiniz
Arkadaşlar sonuçlarınızı da yazmayı ihmal etmeyin lütfen

Adet olacakmisim gibi karnim sanki. Midem de bi acayip ama bekarken de midem etkilenirdi adet dönemlerinde. Sanki sık lavaboya gidiyorum gibi geldi ama psikolojik olabilir o da.belirtilere fazla guvenmiyorum yani:) Senin de gelmez umarım adetin Hakkimizda hayirlisi olsun:)

Gönül rahatlığı değil...bazen endise ediyorsun... Bir daha gorcegin gune kafar sağlıkli olur inşaAllah diye dua ediyorsin... Bu süreç de zor sabır istiyor ama herkese Nasip olsuun...:)

Hım anladım canım dogrudur yasamak lazım Allah'ım tum hamılelere bebeklerını saglıcakla kucaklarına almayı nasıp etsın

Bende belirti aramayı istemiyordum aslında böyle olunca acaba bebişten mi diye düşündürdü beni

Yok kuzum adet belirtisi bu sancim 1 hafta once hafif hafif baslar bende sen nasilsin durumlar nasil
Gogusler sisti silikonlu gbi ama cok asiri bi agri yok.kasik agrisiyla akinti da basladi.genel olarak adet belirtileri tek fark belirgin kasik agrisi bu kadar rahatsiz etmezdi.umutlanmiycam yinede.

Mesanenin oldugu yer agriyor ara ara daha oncede boyle olmustu hafif enfeksiyon cikmisti o yuzden supelendim temizlemesekte buranin tozu ne derler canim

Gogusler sisti silikonlu gbi ama cok asiri bi agri yok.kasik agrisiyla akinti da basladi.genel olarak adet belirtileri tek fark belirgin kasik agrisi bu kadar rahatsiz etmezdi.umutlanmiycam yinede.
Him goguslerin sismesi guzel insallah ibebistendir tatlim benimde icimde bi igne bbatmasi gibi bisey oluyor kasiklarimin ust tarafinda usutmeden mi acaba anlamadim belirti degildir benim yumurta cilk cikacak herhalde

Him goguslerin sismesi guzel insallah ibebistendir tatlim benimde icimde bi igne bbatmasi gibi bisey oluyor kasiklarimin ust tarafinda usutmeden mi acaba anlamadim belirti degildir benim yumurta cilk cikacak herhalde
Benim sdet oncesi hep siser.ben usuttugumde sik tuvalete cikarim.ordan anlarim.ayy insallah o batmalar bebistir.tek istegimiz bu ama olmazsa da ne yapucak bse yok.

Benim sdet oncesi hep siser.ben usuttugumde sik tuvalete cikarim.ordan anlarim.ayy insallah o batmalar bebistir.tek istegimiz bu ama olmazsa da ne yapucak bse yok.
Oyle sik tuvalete cikmiyorum da hafif agrim var mesanenin oldugu yerde idrarimda da degisiklik yok hafif geciriyor olabilirim insallah bebislerimiz gelir yaa beklemek cok zor test yapmayi dusunuyormusun battan once benim evde 3 tane test var ovulasyonun yaninda gelmisti belki 1 gun once yaparim test

Selam kislar benim bat 2 kasim fakat bu ay hic umudum yok... Yumurtama zamaninda olmadi malesef.. Artik kasimda ask baskadir diyorum ve kasimda insallah olur umuduyla ilerliyorum isteyen herkese bu duyguyu yanianne olmayi Allahim yasatir ins.

Bendede 3 tane var carsamba ya da persembe gbi yapmayi dusunuyorum.olduysa yumurtlamadan 10 gun sonra cikar.yoksa kirmizilari bekliycem.hic lekenlenmem falan da olmadi sart degil biliyorum ama ilkinde olmustu lekenleme.ilkinde olduysa simdide olur diye düşündüm.

Bende cuma yaparim negatifi gorursem adetim gecikmez bari hepsinde lekelenme olacak diye bisey yokki canim ablam iki hamileliginde de farkli belirtiler yasamis oyle demisti bana insallah bebisin gobusundedir tatlim

Selam kislar benim bat 2 kasim fakat bu ay hic umudum yok... Yumurtama zamaninda olmadi malesef.. Artik kasimda ask baskadir diyorum ve kasimda insallah olur umuduyla ilerliyorum isteyen herkese bu duyguyu yanianne olmayi Allahim yasatir ins.
Hayirlisi olsun canim yumurtlamadan bi kac gun once olmussa sansin vardir canim

Bende cuma yaparim negatifi gorursem adetim gecikmez bari hepsinde lekelenme olacak diye bisey yokki canim ablam iki hamileliginde de farkli belirtiler yasamis oyle demisti bana insallah bebisin gobusundedir tatlim
Insallah canim .gercekten ne sabrim kaldi ne de gucum.

İyi gidiyor canim gece tuvalete kalkmak olmasa bi de butun uykum gidiyo bi de bel agrim var ama olsun bunlari hissetmezsem daha kotu korkuyorum yolunda gitmeyen bisey mi var diye
OLsun olsun daha artacak merak etme tuvalete gıtmen Ben 2 gun once saydım 14 kere gıtmısım 5 ıde gece Iyıkı okul varda daha cok gıtmıyorum OLsun bunlarda guzel seyler Rabbım saglık versın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…