Babada heyecanlidir simdi minnakini ilk defa gorecek masallah buyuyecek annesi insallah kucagina alacagin gunleride goreceksinPerşembe nasipse... Babamız da ilk defa görecek minnosuu...:) bakali ne kafar büyüdü... 5 mm di kendisi 6 +1 ken... :) o zaman 7 + 4 olacağız..:)
İnsallah canim guzel haberler vermeyi cok isterim hayirlisi ben veremesemde insallah sen verirsin kuzum galiba ben usuttum canim enfeksiyondan supheleniyorum yarin gidebilirsem giderim dr a evet erkeklet ayni herhalde bizimkide silme camlar yine kirlenir diyor koltuklari cek altini sileyim diyorum ne gerek var gecen sildin ya diyor sinirlendiriyor benimde cekmemi istemiyor bende yokken cekiyorum
Adet olacakmisim gibi karnim sanki. Midem de bi acayip ama bekarken de midem etkilenirdi adet dönemlerinde. Sanki sık lavaboya gidiyorum gibi geldi ama psikolojik olabilir o da.belirtilere fazla guvenmiyorum yani:) Senin de gelmez umarım adetinHayırlı olsun canım darısı bana inşallah..yerleşme kanamasıdır seninki büyük ihtimalle..benimde batım sundu dünden beri pembe kahve arası akıntı geliyo henüz kırmızıya görmedim umutluyum biraz..sende başka belirti var mıydı?
Gönül rahatlığı değil...bazen endise ediyorsun... Bir daha gorcegin gune kafar sağlıkli olur inşaAllah diye dua ediyorsin... Bu süreç de zor sabır istiyor ama herkese Nasip olsuun...:)
Adet olacakmisim gibi karnim sanki. Midem de bi acayip ama bekarken de midem etkilenirdi adet dönemlerinde. Sanki sık lavaboya gidiyorum gibi geldi ama psikolojik olabilir o da.belirtilere fazla guvenmiyorum yani:) Senin de gelmez umarım adetinHakkimizda hayirlisi olsun:)
Gogusler sisti silikonlu gbi ama cok asiri bi agri yok.kasik agrisiyla akinti da basladi.genel olarak adet belirtileri tek fark belirgin kasik agrisi bu kadar rahatsiz etmezdi.umutlanmiycam yinede.Yok kuzum adet belirtisi bu sancim 1 hafta once hafif hafif baslar bende sen nasilsin durumlar nasil
Mesanenin oldugu yer agriyor ara ara daha oncede boyle olmustu hafif enfeksiyon cikmisti o yuzden supelendim temizlemesekte buranin tozu ne derler canimİnşallah canım hepımız guzel haberler verebılırız gecmıs olsun canım neden enfeksıyondan suphelenıyorsunkı belırtın mı var canım evet erkeklerın hepsı aynı benımkıde bız orayı kullanmıyoruzkı temızlıyorsun dıyorsun
Him goguslerin sismesi guzel insallah ibebistendir tatlim benimde icimde bi igne bbatmasi gibi bisey oluyor kasiklarimin ust tarafinda usutmeden mi acaba anlamadim belirti degildir benim yumurta cilk cikacak herhaldeGogusler sisti silikonlu gbi ama cok asiri bi agri yok.kasik agrisiyla akinti da basladi.genel olarak adet belirtileri tek fark belirgin kasik agrisi bu kadar rahatsiz etmezdi.umutlanmiycam yinede.
Benim sdet oncesi hep siser.ben usuttugumde sik tuvalete cikarim.ordan anlarim.ayy insallah o batmalar bebistir.tek istegimiz bu ama olmazsa da ne yapucak bse yok.Him goguslerin sismesi guzel insallah ibebistendir tatlim benimde icimde bi igne bbatmasi gibi bisey oluyor kasiklarimin ust tarafinda usutmeden mi acaba anlamadim belirti degildir benim yumurta cilk cikacak herhalde
Oyle sik tuvalete cikmiyorum da hafif agrim var mesanenin oldugu yerde idrarimda da degisiklik yok hafif geciriyor olabilirim insallah bebislerimiz gelir yaa beklemek cok zor test yapmayi dusunuyormusun battan once benim evde 3 tane test var ovulasyonun yaninda gelmisti belki 1 gun once yaparim testBenim sdet oncesi hep siser.ben usuttugumde sik tuvalete cikarim.ordan anlarim.ayy insallah o batmalar bebistir.tek istegimiz bu ama olmazsa da ne yapucak bse yok.
Bendede 3 tane var carsamba ya da persembe gbi yapmayi dusunuyorum.olduysa yumurtlamadan 10 gun sonra cikar.yoksa kirmizilari bekliycem.hic lekenlenmem falan da olmadi sart degil biliyorum ama ilkinde olmustu lekenleme.ilkinde olduysa simdide olur diye düşündüm.Oyle sik tuvalete cikmiyorum da hafif agrim var mesanenin oldugu yerde idrarimda da degisiklik yok hafif geciriyor olabilirim insallah bebislerimiz gelir yaa beklemek cok zor test yapmayi dusunuyormusun battan once benim evde 3 tane test var ovulasyonun yaninda gelmisti belki 1 gun once yaparim test
Bende cuma yaparim negatifi gorursem adetim gecikmez bari hepsinde lekelenme olacak diye bisey yokki canim ablam iki hamileliginde de farkli belirtiler yasamis oyle demisti bana insallah bebisin gobusundedir tatlimBendede 3 tane var carsamba ya da persembe gbi yapmayi dusunuyorum.olduysa yumurtlamadan 10 gun sonra cikar.yoksa kirmizilari bekliycem.hic lekenlenmem falan da olmadi sart degil biliyorum ama ilkinde olmustu lekenleme.ilkinde olduysa simdide olur diye düşündüm.
Hayirlisi olsun canim yumurtlamadan bi kac gun once olmussa sansin vardir canimSelam kislar benim bat 2 kasim fakat bu ay hic umudum yok... Yumurtama zamaninda olmadi malesef.. Artik kasimda ask baskadir diyorum ve kasimda insallah olur umuduyla ilerliyorumisteyen herkese bu duyguyu yanianne olmayi Allahim yasatir ins.
Insallah canim .gercekten ne sabrim kaldi ne de gucum.Bende cuma yaparim negatifi gorursem adetim gecikmez bari hepsinde lekelenme olacak diye bisey yokki canim ablam iki hamileliginde de farkli belirtiler yasamis oyle demisti bana insallah bebisin gobusundedir tatlim
Yumurtlama ve oncesinde esim is nedeniyle sehir disindaydi o nedenle hic umudum yok bu ay bakalim hayirlisiysa kasim insallah...Hayirlisi olsun canim yumurtlamadan bi kac gun once olmussa sansin vardir canim
OLsun olsun daha artacak merak etme tuvalete gıtmenİyi gidiyor canim gece tuvalete kalkmak olmasa bi de butun uykum gidiyo bi de bel agrim var ama olsun bunlari hissetmezsem daha kotu korkuyorum yolunda gitmeyen bisey mi var diye
Amin canim biz ne yapsakta zamanini bekliyorfur bebislerimiz beklemekten baska caremiz yok bol bol dua edelimInsallah canim .gercekten ne sabrim kaldi ne de gucum.
Him anladim canim insallah kasimda gelir bebisinYumurtlama ve oncesinde esim is nedeniyle sehir disindaydi o nedenle hic umudum yok bu ay bakalim hayirlisiysa kasim insallah...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?