Hayirlisi olsun canim belirtilerin insallah bebistendir benim bat 1 kaim cumartesi canimcumada test yapacagim negatifi gorursem gelir kirmizilar
bende yağmura inat bi ton yıkadım valla :) kaloriferin önüne aldım kelebeği dehım anladım canım ıhmal etme o zaman kuzum ben zorlas supurdum evı okudugumu anlamıyorum dıyor camasırlarla ugrasagım ama havada yagmurlu
Olur tatlim cuma yapalim test bile heyecanlandiriyor beni olmazsada cok uzulmem o an biraz uzulurum sonra normale donerim senin olur insallah sabah kacta yapalimyakın zamanımız acaba perşembe gelmezse bende mi cumadan yapsam hamişsek de birlikte öğrenmiş oluruz :)
valla bu iş sabır işi zor canım :) hep beraber atlatacağız inş bunu :)Insallah canim .gercekten ne sabrim kaldi ne de gucum.
Hayirlisi olsun tatlim insallah bu son kirmizilar olurSanırım benim kırmızılar geliyo belirtiler fos çıktı:-(
evetonu bi ayarliyalım kaçta kalkıosun sen ben 8 de ayaktayım canım inşallah ikimizde hamileyizdirOlur tatlim cuma yapalim test bile heyecanlandiriyor beni olmazsada cok uzulmem o an biraz uzulurum sonra normale donerim senin olur insallah sabah kacta yapalim
du bakalım tam gelmeden pes etmek yokSanırım benim kırmızılar geliyo belirtiler fos çıktı:-(
Hayırlısı tatlım.. Asma sakın yüzünü.. Bu ay olmadıysa bunun da bir sebebi vardır.. Hakkımızda hayırlısıSanırım benim kırmızılar geliyo belirtiler fos çıktı:-(
Bende o saatlerde kalkiyorum 8 demi yapsakevetonu bi ayarliyalım kaçta kalkıosun sen ben 8 de ayaktayım canım inşallah ikimizde hamileyizdir
tamam 8 de die anlaşalım en geç buçuğa kadar sora hemen haberleşiriz ayy çok heycanlandım hadi bakalım nasıl olcakBende o saatlerde kalkiyorum 8 demi yapsak
Tamam canim insallah guzel haberler verebiliriztamam 8 de die anlaşalım en geç buçuğa kadar sora hemen haberleşiriz ayy çok heycanlandım hadi bakalım nasıl olcak
aynen katılmak isteyen varsa batı yakın olup hep birlikte toplu test yapalım ve inşallah hep birlikte sevinelimTamam canim insallah guzel haberler verebilirizOkosale @bebek isdeyen biri onlarinda bati benimle ayni katilmak isterlerse 4 muz bir yapalim
Ayy cumaya kadar nasil sabredicem.dayanmaya calisirim tamam cuma yapariz.yanliz ben saat veremem geldimi tutamiyorumTamam canim insallah guzel haberler verebilirizOkosale @bebek isdeyen biri onlarinda bati benimle ayni katilmak isterlerse 4 muz bir yapalim
Ayy cumaya kadar nasil sabredicem.dayanmaya calisirim tamam cuma yapariz.yanliz ben saat veremem geldimi tutamiyorum.hadi bakalim hayirli dortleriz insallah
aynen katılmak isteyen varsa batı yakın olup hep birlikte toplu test yapalım ve inşallah hep birlikte sevinelim
İnsallah 4 te 4 yapariz ayy ne guzel olur topik senlenirAyy cumaya kadar nasil sabredicem.dayanmaya calisirim tamam cuma yapariz.yanliz ben saat veremem geldimi tutamiyorum.hadi bakalim hayirli dortleriz insallah
bence de hep birlikte büyür bebişlerimiz hem yaşadıklarımız ortalama benzer olur dertleşirizzzİnsallah 4 te 4 yapariz ayy ne guzel olur topik senlenir
Acaba onceden catladi da bilemedin mi canim belki erken yumurtlama olmustur bi kac gun daha devam et bakalim koyu olacak mi kiz hamismisin acabaKIZLARRR CUMA DOKTOR YUMURTALIK GÖREMEDİM ÇATLAMIŞ OLMASI LAZIM DEMİŞTİ AMA Bugün ov testinde koyuyu gördüm bu ne demek şimdibugün 23.gün ne olur bi şey diyin
Evet eger pozitifi gorursek ki insallah goruruz birbirimizden bilgi aliriz nasil beslenmeliyiz nelere dikkat etmeliyiz bebisin durumu nasil onlari konusuruz ayy insallah hamis oluruzbence de hep birlikte büyür bebişlerimiz hem yaşadıklarımız ortalama benzer olur dertleşirizzz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?