2014 mayis,haziran,temmuz,agustos,eylul veya ekimde hamile kalmak isteyenler

Hayirlisi olsun canim belirtilerin insallah bebistendir benim bat 1 kaim cumartesi canimcumada test yapacagim negatifi gorursem gelir kirmizilar

yakın zamanımız acaba perşembe gelmezse bende mi cumadan yapsam hamişsek de birlikte öğrenmiş oluruz :)

yakın zamanımız acaba perşembe gelmezse bende mi cumadan yapsam hamişsek de birlikte öğrenmiş oluruz :)
Olur tatlim cuma yapalim test bile heyecanlandiriyor beni olmazsada cok uzulmem o an biraz uzulurum sonra normale donerim senin olur insallah sabah kacta yapalim

Olur tatlim cuma yapalim test bile heyecanlandiriyor beni olmazsada cok uzulmem o an biraz uzulurum sonra normale donerim senin olur insallah sabah kacta yapalim
evetonu bi ayarliyalım kaçta kalkıosun sen ben 8 de ayaktayım canım inşallah ikimizde hamileyizdir

KIZLARRR CUMA DOKTOR YUMURTALIK GÖREMEDİM ÇATLAMIŞ OLMASI LAZIM DEMİŞTİ AMA Bugün ov testinde koyuyu gördüm bu ne demek şimdi bugün 23.gün ne olur bi şey diyin

Tamam canim insallah guzel haberler verebiliriz Okosale @bebek isdeyen biri onlarinda bati benimle ayni katilmak isterlerse 4 muz bir yapalim
Ayy cumaya kadar nasil sabredicem.dayanmaya calisirim tamam cuma yapariz.yanliz ben saat veremem geldimi tutamiyorum.hadi bakalim hayirli dortleriz insallah

aynen katılmak isteyen varsa batı yakın olup hep birlikte toplu test yapalım ve inşallah hep birlikte sevinelim

Ayy cumaya kadar nasil sabredicem.dayanmaya calisirim tamam cuma yapariz.yanliz ben saat veremem geldimi tutamiyorum.hadi bakalim hayirli dortleriz insallah
İnsallah 4 te 4 yapariz ayy ne guzel olur topik senlenir

KIZLARRR CUMA DOKTOR YUMURTALIK GÖREMEDİM ÇATLAMIŞ OLMASI LAZIM DEMİŞTİ AMA Bugün ov testinde koyuyu gördüm bu ne demek şimdi bugün 23.gün ne olur bi şey diyin
Acaba onceden catladi da bilemedin mi canim belki erken yumurtlama olmustur bi kac gun daha devam et bakalim koyu olacak mi kiz hamismisin acaba

bence de hep birlikte büyür bebişlerimiz hem yaşadıklarımız ortalama benzer olur dertleşirizzz
Evet eger pozitifi gorursek ki insallah goruruz birbirimizden bilgi aliriz nasil beslenmeliyiz nelere dikkat etmeliyiz bebisin durumu nasil onlari konusuruz ayy insallah hamis oluruz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…