2014 mayis,haziran,temmuz,agustos,eylul veya ekimde hamile kalmak isteyenler

canım ınsallah yerlesme kanamasıdır cunku 1 hafta once oluyo genelde rahme tutunması ve yerlesmedı ınsallah mutlu haberlerını alırız yarın

Canim bende dun cok zorladim kendimi kosturdum gece yattiktan sonra kasik agrim dindi.sabaha kadar arada batmalar oldu.simdi yarim saat yuruyuse cikmistim ama yavas yurudum tempolu degildi yine sag tarafta cekilme basladi.ayy insallah bebibistir.
Insallah bebıstır o cekmelerı yapan canım

anladım kolay gelsin canım...işallah faydasını görürüm...ben 12 ekimde oldum canım muhtemelde kasımın 7- ya da 8 inde olucam...dün tam anlamıyla 14. gündü tam pozitif gördüm akıntım şeffaf derecesine yoğundu...dünden sonra daha rahatım sanki bedenen...bügünde test yaptım halen devam...yani çok şükür umduğum gibi gidiyor...ha bide soğanıda bıraktım elbet faydasını görürüm artık çünkü 2 aydır içiyordum bu 3. ydü ve sadece 9 gün içtim yarıda bıraktım artık...devam etmek istemedim azda olsa faydasını görürsem ne mutlu...sen ne zaman düşünüyorsun ya da bi karar verdiniz mi diycemde ev taşıma işi var o yğunlukta zor zaten canım ya...

Mesanenin oldugu yer agriyor ara ara daha oncede boyle olmustu hafif enfeksiyon cikmisti o yuzden supelendim temizlemesekte buranin tozu ne derler canim

hım anladım canım ıhmal etme o zaman kuzum ben zorlas supurdum evı okudugumu anlamıyorum dıyor camasırlarla ugrasagım ama havada yagmurlu

herkese mutlu günlerr ne var ne yok gelişme var mı kızlar

Merhaba hatunlar, iyi haftasonları.. Ev işiydi oraya buraya gitmekti derken anca girdim nete.. Geçmişi oku oku bitmedi :)
Merhaba canım.. Hayır Henüz olmadım.. Dün sanki olacakmışım gibi hissettim ama yine olmadı.. Sadece bir damla pembelik geldi.. Ama o da regl sayılmaz yani.. Beklemedeyim
Senin ne oldu canım? Sanırım sen de hâlâ olmadın regl?

Leke geldiyse iyiye işaret canım ne zaman test yapıcaksın? Benimde dünden beridir lekelenmem var bugün arttı biraz ama henüz tam olarak baslamadı regl bende yerleşmedir belki diye umitlendim bakalım yarına kadar böyle devam ederse test yapıcam..

hım anladım canım ıhmal etme o zaman kuzum ben zorlas supurdum evı okudugumu anlamıyorum dıyor camasırlarla ugrasagım ama havada yagmurlu
Sagol kuzum agrim artarsa giderim simdilik yok bakalim him burda da hava bozuk ama yagmur yagmadi

Ya 24 ünde dayanamayıp idrardan test yaptım ben.. Sonuç negati.. O yüzden de tam emin olamıyorumkiii
Eğer olmaz isem yarın sabah bir daha test yaparım..
Demek sende de lekelenme var. İnşaAllah Rabbim koymuştur bir minnak oraya
Hadi Hayırlısı Allah tan..

Gullbike jasmine53 insallah guzel haberler verirsiniz

aslında umutluyum midem bulanıo kafam çok ağır bide eşim bugün ddiki senin göğüslerindeki damarlar nie öle belirgin ddi mutlu oldum sen nasılsın canım ne var ne yok
Ayy hadi insallah hamilesindir tatlim belirtilerinde var bende iyiyim canim bende belirti yok bu ayda bebis yok sanirim hayirlisi

Bende sabahtan test alıp yapıcam canım inşallah güzel haberler veririz..negatif görmekten de korkuyorum açıkçası ama yapacak bisey yok..

Ayy hadi insallah hamilesindir tatlim belirtilerinde var bende iyiyim canim bende belirti yok bu ayda bebis yok sanirim hayirlisi
o hiç belli olmaz benim belirtim var ama belki hamiş değilimdir senin yok ama belki sen hamişsindir bunlar nasip kısmet işi belki de ben bu kadar kafaya taktığım için vücudum bu belirtileri gösteriodur neyse az kaldı hafta içi çabuk gecer arada 29 ekim var ya tatil eşim evde olur onun telaşı derken perşembe büyük gün senin bat ne zaman canım

Hayirlisi olsun canim belirtilerin insallah bebistendir benim bat 1 kaim cumartesi canimcumada test yapacagim negatifi gorursem gelir kirmizilar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…