benacayip heycanlandım şimdi zaman bi geçse de hayırlı haberleri alsak artık off nası geçicekkEvet eger pozitifi gorursek ki insallah goruruz birbirimizden bilgi aliriz nasil beslenmeliyiz nelere dikkat etmeliyiz bebisin durumu nasil onlari konusuruz ayy insallah hamis oluruz
Evet ya beklemek zor ama ne yapalim pazartesi olsun gecer insallah sonu guzel olur bende heyecanlandim simdibenacayip heycanlandım şimdi zaman bi geçse de hayırlı haberleri alsak artık off nası geçicekk
Evet ya konu degissin artik yeter yetti gayriiiEvet eger pozitifi gorursek ki insallah goruruz birbirimizden bilgi aliriz nasil beslenmeliyiz nelere dikkat etmeliyiz bebisin durumu nasil onlari konusuruz ayy insallah hamis oluruz
Hayir cok sakinim rahatimm.cok cok rahatimmbenacayip heycanlandım şimdi zaman bi geçse de hayırlı haberleri alsak artık off nası geçicekk
Benim yum oldu ve sonra yine ovulasyon yaptım ve koyu geldiği zaman gebelil testi yaptım hamiştim benim içimden senin hamiş olacağın geçiyordu bu ay kısmet tabi bide gebelik testi yapsana kuzumKIZLARRR CUMA DOKTOR YUMURTALIK GÖREMEDİM ÇATLAMIŞ OLMASI LAZIM DEMİŞTİ AMA Bugün ov testinde koyuyu gördüm bu ne demek şimdibugün 23.gün ne olur bi şey diyin
Sagol kuzum agrim artarsa giderim simdilik yok bakalim him burda da hava bozuk ama yagmur yagmadi
bende yağmura inat bi ton yıkadım valla :) kaloriferin önüne aldım kelebeği de
Genelde ovu testınde tekrar koyu gorenler hamıs oluyo ınsallah sende hamıssındırr:):)KIZLARRR CUMA DOKTOR YUMURTALIK GÖREMEDİM ÇATLAMIŞ OLMASI LAZIM DEMİŞTİ AMA Bugün ov testinde koyuyu gördüm bu ne demek şimdibugün 23.gün ne olur bi şey diyin
Ne kadar koyuydu tatlim benim ?:)KIZLARRR CUMA DOKTOR YUMURTALIK GÖREMEDİM ÇATLAMIŞ OLMASI LAZIM DEMİŞTİ AMA Bugün ov testinde koyuyu gördüm bu ne demek şimdibugün 23.gün ne olur bi şey diyin
İlk defa mı oldu sana da?Bu şekilde lekelenmesi olup hamile olanlar varmış ama ne bileyim canım hem umutlanıyorum hem korkuyorum..
Hayir cok sakinim rahatimm.cok cok rahatimm
Canim renksiz kokusuz akintin oluyor mu afedersin sanki idrarini kacirmissin gibiOL. n olsun daha artacak merak etme tuvalete gıtmenBen 2 gun once saydım 14 kere gıtmısım 5 ıde gece Iyıkı okul varda daha cok gıtmıyorum OLsun bunlarda guzel seyler Rabbım saglık versın
Akıntı olmazmıııCanim renksiz kokusuz akintin oluyor mu afedersin sanki idrarini kacirmissin gibi
İyi o zaman cok sevindim iyiye isaret yani buAkıntı olmazmıııaynen ole canım ıdrarını kacırmısın gıbı oluyo tuvalete tuvaletım geldıgı ıcın gıtmesem de onun ıcın gıdıyorum zaten
Acaba onceden catladi da bilemedin mi canim belki erken yumurtlama olmustur bi kac gun daha devam et bakalim koyu olacak mi kiz hamismisin acaba[/QUOTE bence yeni yumurtlarım ama doktorun henüz çatlamamış demesi gerekmez mi
Canımm keşke gizim test yaptım cuma çizgi vardı sanki onu görünce heves ettim ama kan testi yaptım 0.36 çıktıBenim yum oldu ve sonra yine ovulasyon yaptım ve koyu geldiği zaman gebelil testi yaptım hamiştim benim içimden senin hamiş olacağın geçiyordu bu ay kısmet tabi bide gebelik testi yapsana kuzum
Epey c yi geçmedi ama şu ana kadar ki en koyu haliydiNe kadar koyuydu tatlim benim ?:)
Keşke rahişim ama cuma kan testinde 0.36 gördümGenelde ovu testınde tekrar koyu gorenler hamıs oluyo ınsallah sende hamıssındırr:):)
Anlamadım gitti kaygılım, çünkü dr um yumurtan çatlamak üzere dediği gün ovu.testi yaptım merakımdan 2 koyu çizgi gördüm, ertesi günde çatlamıştı sanırım 2. Çizgiden eser yoktu,yani dr. Testi doğruladı,ama seninkinin koyu çıkması 2. Bir yumurtan olduğunu ve belkide bugün yada yarın çatlayacağınıda gösteriyor olabilir, sen bugünleride değerlendir bence,tabii bunu dr,unda görmesi gerekirdi ama aklıma başka da bişey gelmiyorKeşke rahişim ama cuma kan testinde 0.36 gördümdoktor yum çatlamış dedi idrar testinde hayalet çizgi gördüm ov da bugün kötüyü gördüm kafam karışık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?