2014 mayis,haziran,temmuz,agustos,eylul veya ekimde hamile kalmak isteyenler

Kızlar adetin 4. Günü yani yarın kan vericem hormonlara baktırcam. Şimdi 4. Gün hangi 23. Gün hangi hormonlara bakılıyor? Banayardımcı olur musunuz?

tatlım keşke ama cuma predictor de hayalet çizgiyi gördüm eczacıda gördü ama kan testi 0.35 çıktı dünde ov testinde koyuyu gördüm ama cuma günü doktor çatlamak üzere olan bir yumurtalık göreediğini söyledi çatlamıştır dedi yani kafam tamamen bulanık ben dün yani 23.günde yumurtladım sanırım :) kafam karman çorman oldu bugün ilk yıldönümümüz hem test yaparım hemde günü değerlendiririm buda benim dengesiz durumlarım işte sen nasılsın :)

Günaydınlar güzel hatunlar.. Rabbim yeni haftamızı hayırlı etsin.. Bu arada Muharreminiz hayırlı olsun.. :)
Kızlar adetin 4. Günü yani yarın kan vericem hormonlara baktırcam. Şimdi 4. Gün hangi 23. Gün hangi hormonlara bakılıyor? Banayardımcı olur musunuz?
Ben de inşaAllah regl olduğumda hormon tahlillerimi yaptıracağım ama, doktor bana 3. günü dedi Ne fark var ki arada acaba?

günaydın canım bunlar seni buluyor bir bir silkeleyelim şu bakterileri yakandan :):) yani sanırım onu hiç takmazsan vazgeçecektir zaten evlenince evinden sana sıra gelmez umarım :) bi de kıskanılmak güzeldir örnek alıyor ama çok canını sıkıyorsa mümkün olduğunca görüşme

Günaydın kızlar guzel bır hafta olur ınsallah bol bol guzel haberler alırız ve gune soyle bır resımle baslayalım :)

Eklentiler

• 10603723_10204954938810261_6285509396791005264_n.webp
    49,5 KB · Görüntüleme: 62
günaydınnn elisam ayyy içim bi tuhaf oldu :)) bi de resmen 4 kilo var bu maşallah :)) senin yum zamanın geçti çalışmalar oldu hadi hayırlısı olsun :))

Benımde gorunce ıcım bır tuhaf oldu canım evet 3.900 gram dogmus :) evet canım yum gectı duamı edıp beklıyorum hakkımızda hayırlısı ınsallah mınık tospam yola cıkmıstr :)

Kızlar bugün isyerindeki bir abla, 3. bebişine hamile.. hem de hiç istemezken..
Sen hamilesin diyordum da inanmıodu bana.. Yok ya, nasıl bakayım falan diodu..
Dimek ki neymiş.. Rahat olmak lazımmış dedim kendi kendime.. RAbbim sen istesen de istemesen de bir yawru verecekse sana, öyle ya da böyle veriyor zaten
Rabbim hepinize o duyguyu yaşatsın kuzularım.. :) Sonra da hep beraber çoşalım

Benımde gorunce ıcım bır tuhaf oldu canım evet 3.900 gram dogmus :) evet canım yum gectı duamı edıp beklıyorum hakkımızda hayırlısı ınsallah mınık tospam yola cıkmıstr :)

inşallah rabbim dualarını kabul etsinn elinden geleni yaptında bu ay daha değişik geliyor bana senin çalışman inancın sakinliğin bilmiyorum daha farklı sanki tam her şey inşallah :))

Amın canım benım amın ınsallah hayırlısıyla kasımda hepımız guzel haberler verelım :)

evet iş rahatlıkta bitiyor olacakla öleceğe çare yok derler ya çok doğru olacak olacak yine hayırlı zamanda hayırlısıyla olsun tek temennimiz :)) :):) 3 lediler desene oyyy ne çok geliyor bana kendimi 3 çocuk annesi düşünmedim hiç

inşallah rabbim dualarını kabul etsinn elinden geleni yaptında bu ay daha değişik geliyor bana senin çalışman inancın sakinliğin bilmiyorum daha farklı sanki tam her şey inşallah :))

Canım benım ınsallah Alıstım artık sanırım ve dua edıyorum belkı onunda sakınlıgı vardır ıcımde heyecan oluyor tabıkı ama calısmamı yaptım duamı edıyorum elımden daha gelen bırsey yok Rabbım ol derse olur ve ınsallah ol demıstır dıye beklıyorum heyecanla:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…