- 29 Ağustos 2013
- 106
- 74
- 53
herkese günaydınlarrr :)
günaydınn
günaydın kızlarrr
Günaydınnnnn kızlar..Güzel bir hafta olur inşallah :)Günaydın, iyi haftalar :)
MINIKKUS1 bence sen hamilesin
Ben de inşaAllah regl olduğumda hormon tahlillerimi yaptıracağım ama, doktor bana 3. günü dediKızlar adetin 4. Günü yani yarın kan vericem hormonlara baktırcam. Şimdi 4. Gün hangi 23. Gün hangi hormonlara bakılıyor? Banayardımcı olur musunuz?
kızlar günaydın herkese , benim bi amca kızım var etraftakiler onu psik. bozuk biri diye tanımlıyor, eşim bile farketti, neyse işte bana kim gıcıklık yapsa, kötü davransa bu onunla kanka oluyor gözüme soka soka beklemem diyecem ama insanlar çeşit çeşit zaten hep benle bi kıyas halinde nişanlandı hep bak senin gibi tanıştık, senin gibi bi mesleğim olsuna uğraşacam, nişanlım senin eşin gibi mühendislik düşünüyor,, aaa biz ne kadar benziyoruz diyor, dışarıdan birinin yorumuna ihtiyacım var napsam bu durumda
Günaydın kızlar guzel bır hafta olur ınsallah bol bol guzel haberler alırız ve gune soyle bır resımle baslayalım :)
Günaydııınn..Günaydın kızlar guzel bır hafta olur ınsallah bol bol guzel haberler alırız ve gune soyle bır resımle baslayalım :)
Günaydııınn..
Anaammm.. yeni doğmuş pudralanmış bebik .. MaaşAllah, tosuuunn
günaydınnn elisam ayyy içim bi tuhaf oldu :)) bi de resmen 4 kilo var bu maşallah :)) senin yum zamanın geçti çalışmalar oldu hadi hayırlısı olsun :))
Günaydııınn..
Anaammm.. yeni doğmuş pudralanmış bebik .. MaaşAllah, tosuuunn
Benımde gorunce ıcım bır tuhaf oldu canım evet 3.900 gram dogmus :) evet canım yum gectı duamı edıp beklıyorum hakkımızda hayırlısı ınsallah mınık tospam yola cıkmıstr :)
Kızlar bugün isyerindeki bir abla, 3. bebişine hamile.. hem de hiç istemezken..
Sen hamilesin diyordum da inanmıodu bana.. Yok ya, nasıl bakayım falan diodu..
Dimek ki neymiş.. Rahat olmak lazımmış dedim kendi kendime.. RAbbim sen istesen de istemesen de bir yawru verecekse sana, öyle ya da böyle veriyor zaten
Rabbim hepinize o duyguyu yaşatsın kuzularım.. :) Sonra da hep beraber çoşalım
Kızlar bugün isyerindeki bir abla, 3. bebişine hamile.. hem de hiç istemezken..
Sen hamilesin diyordum da inanmıodu bana.. Yok ya, nasıl bakayım falan diodu..
Dimek ki neymiş.. Rahat olmak lazımmış dedim kendi kendime.. RAbbim sen istesen de istemesen de bir yawru verecekse sana, öyle ya da böyle veriyor zaten
Rabbim hepinize o duyguyu yaşatsın kuzularım.. :) Sonra da hep beraber çoşalım
inşallah rabbim dualarını kabul etsinn elinden geleni yaptında bu ay daha değişik geliyor bana senin çalışman inancın sakinliğin bilmiyorum daha farklı sanki tam her şey inşallah :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?