2014 mayis,haziran,temmuz,agustos,eylul veya ekimde hamile kalmak isteyenler

inşallah elisam inşallah bugün son bir test yapacağım yıldönümümüz adına olmadı son bir çalışma :)) sonra 6 kasımı bekliyoruz:)

İnşallah kuzum benım yap bakalım belkı hedıye olur ve calısma gelsın sonra bırlıkte gun sayalım sunun surasında ne kaldı kuzum 9 guncuk kaldı :)

Çok güzel şeyler bunlar, mesela büyük oğlum kanka diyor bana bazen anne rolüne geçmekte zorlanıyorum ama çok gevşek bırakınca da tepeme çıkıyorlar sıpalar Birde biz 5 sene başbaşa yaşadık o yüzden de biraz baba biraz anne biraz arkadaş oldum..Sağolsun şimdi eşim yükümü hafifletti epeyce
İnşallah canım kimseye muhtaç olmadan pembiş yanaklı şirin nineler oluruz

İnşallah kuzum benım yap bakalım belkı hedıye olur ve calısma gelsın sonra bırlıkte gun sayalım sunun surasında ne kaldı kuzum 9 guncuk kaldı :)

iyicde ben dün koyuyu gördüm o zaman yum dün çatladıysa 14 gün sonra adet olmam gerekmez mi bu durumda 8 ine bile sarkıyor benim bat bu ay resmen karmançorman hiç düşünmüyorum artık bugünden itibaren son test son çalışma kapatırım konuyu yoruldum :)

inşallahh :) güzel tabi olmaz mı ama ben biraz sert olucam gibi geliyor yani yumuşak ama disiplinli sanırım böyle düşündüğüm için hiç otoritesi olmayan anne olurum başıma gelir korktuğum kısmet o günleri görmek nasip olur inşallah ablacım bide sende iki gelinn ooo daha ne muhabbetler kaynana kadınlar kulübünde gelini çekiştiriyor

günaydın bizde seni sormuştuk :) profilinde çiçekler açmış dilerim bir gül de karnında açmıştır :)) yarını bekliyoruz :) belirtiler nasıl ?

Bebeğim o fotoğrafı ben çekmiştim geçen ilkbaharda. Ne koysam derken bunu koydum. Hiç sanmıyorum kaygılım bir kere en belirgin özelliği göğüslerin ağrıması ya da acıması diyelim benimkiler gayet iyiler. Yarın kırmızıları görürüm.

lovelyim biliyorsun senden umutluyum bu ay yanıltmazsın beni inş, hayırlısı tabi kimse bilemez ama içimden öyle demek geldi :)

Yok bebeğim ya bizden cacık olmaz bu gidişle. Zaten 3 günde bir bir kaç kere çalışma oldu hiç hamiş gibi de hissetmiyorum.

herkeste aynı olmuyor özellikler neyseki bir gün kaldı bakalım görüüciiiiizz :))

Malesef canım Kasımda Rabbim nasip eder inşallah..
test yapıcaktın canım yaptın mı?
Hadi hayırlısı canım.. İnşaallah Bir sonraki ayda umutlarımız yeşersin ve bir yawru nasip olsun..
Bu sabah test yapacaktım ama unuttum.. sabah tuvaleti tutmak zor oluyor benim için..
Ama hala olmadım ve karın bölgem ağrıyor.. bazen ayağıma doğru da vurur gibi oluyor sanki ama bunlar hafif, tatlı ağrılar.. Bir de bitmeyen renksiz bir akıntım var.. bildiğin su gibi.. bakalım.. sonum ne olacak..

Evet yaa bazen kızlar çekiştiriyor ya eşinin ailesini Ben bayrağı gelinime veririm canım benim yerime o devam eder KK da :) Dur yahu ne gelini şişştttt okusun meslek sahibi olsun önce asker annesi olcam ben

Son noktayı koyarım dıyorsun :) evet dun catladıysa 14 gn sonra olman lazım canım ama bu ıkıncı yumuurtlamansa yınede 14 gun sonraı olursun onu bılmıyorum hepımız karmancorman hakkımızda hayırlısı :)

İnşallah sen verirsin bebiş haberini canım bir daha belirtilere takılmicam vallahi yani bu ay olan belirtilerin dışında bişey olursa anca şüphelenirim bir sürü belirti yaşadım fos çktı

Evet yaa bazen kızlar çekiştiriyor ya eşinin ailesini Ben bayrağı gelinime veririm canım benim yerime o devam eder KK da :) Dur yahu ne gelini şişştttt okusun meslek sahibi olsun önce asker annesi olcam ben

evet evet daha lise günleri üniversiteye göndermeler gururlanmalar askerliği ilk işi ooo ne güzelll siz 3. çiçeği yapında oğlanlar şimdilik oyun oynasınlar evde topla kıra döke

iki yum sanmıyorum artık kafam çok karışık bıraktık gitti bu ayıda :))

İnşallah sen verirsin bebiş haberini canım bir daha belirtilere takılmicam vallahi yani bu ay olan belirtilerin dışında bişey olursa anca şüphelenirim bir sürü belirti yaşadım fos çktı
İnşaAllah canım, Rabbim nasip eder.. :) Psikolojik belirtiler yaşıyoruz biz.. O kadar çok şey okuyruz ki, pimpirikleniyoruz, acaba mı diye.. :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…