Vallahi bende hep merak ederim ama hiç düzgün cevap bulamadım şimdiye kadar.. bilen bir arkadaş varsa belkibilgilendirir biipudralanmış mı niye pudralıyorlar ben bu kısmı hiç bilmiyordum :))
Canım benım ınsallah Alıstım artık sanırım ve dua edıyorum belkı onunda sakınlıgı vardır ıcımde heyecan oluyor tabıkı ama calısmamı yaptım duamı edıyorum elımden daha gelen bırsey yok Rabbım ol derse olur ve ınsallah ol demıstır dıye beklıyorum heyecanla:)
evet kaygılım bi de uzağım sözde herkesten neyse doğru diyorsun kıskanılmak güzel sıkıcı tarafları var tabigünaydın canım bunlar seni buluyor bir bir silkeleyelim şu bakterileri yakandan :):) yani sanırım onu hiç takmazsan vazgeçecektir zaten evlenince evinden sana sıra gelmez umarım :) bi de kıskanılmak güzeldir örnek alıyor ama çok canını sıkıyorsa mümkün olduğunca görüşme
bende diyordum lakin ovulsynlr yolda :) tatlım bu arada benim bi gün ov koyu oldu şaştım 6. gün daha diye 7. gün çok belirsiz niye böyle oldu anlamadımaynen öyle bende çok heyecanlıydım ama yarım yamalak oldum bu ay allahım hayırlısını versin ov testinde koyuyu gördüm dün ve çalışma olmuştu ama korunduk benim enfeksiyon geçsede yine de dikkat etmek istedim bugün yıldönümümüz belki son bir çalışma yaparız aklımda cuma günündeki hayalet çizgide :))u ay batı görürsem öbür bat tarihine kadar ne ov ne de normal test ellemeyeceğim
aynen öyle bende çok heyecanlıydım ama yarım yamalak oldum bu ay allahım hayırlısını versin ov testinde koyuyu gördüm dün ve çalışma olmuştu ama korunduk benim enfeksiyon geçsede yine de dikkat etmek istedim bugün yıldönümümüz belki son bir çalışma yaparız aklımda cuma günündeki hayalet çizgide :))u ay batı görürsem öbür bat tarihine kadar ne ov ne de normal test ellemeyeceğim
Biz 1 taneyi hayırlısıyla bir yapalım.. İnşaAllah nasipse diğerlerine de sıra gelirevet iş rahatlıkta bitiyor olacakla öleceğe çare yok derler ya çok doğru olacak olacak yine hayırlı zamanda hayırlısıyla olsun tek temennimiz :)) :):) 3 lediler desene oyyy ne çok geliyor bana kendimi 3 çocuk annesi düşünmedim hiç
evet kaygılım bi de uzağım sözde herkesten neyse doğru diyorsun kıskanılmak güzel sıkıcı tarafları var tabisenin büyük güne sanırım5 gün kaldı merakla bekliyorum sabah gördüm birisi yazmış sana bence kayggılı hamiş diye hayrola
bende diyordum lakin ovulsynlr yolda :) tatlım bu arada benim bi gün ov koyu oldu şaştım 6. gün daha diye 7. gün çok belirsiz niye böyle oldu anlamadım
Günaydın millet benim bat yarın kırmızılarım hiç şaşmaz yarın gelir.
yok canım deminde açıkladım benim iş karıştı cuma günü testte hayalet görmüştüm sende biliyorsun test yaptım 0.35 çıktı kan değerim. dünde ovulasyonda koyuyu gördüm ama cuma günü doktor yumurta göremedim çatlamaya hazır demişti iki günde hazır olur mu yumurta onu da bilemedim işte böyle :) birde 23.günümdeyim yani bat a bence daha 10 gün varMogami ye de diyeceğim benim batı 6 kasıma alalım diye :)
Heyyyy ben 3. çocuğa çalışıyorumevet iş rahatlıkta bitiyor olacakla öleceğe çare yok derler ya çok doğru olacak olacak yine hayırlı zamanda hayırlısıyla olsun tek temennimiz :)) :):) 3 lediler desene oyyy ne çok geliyor bana kendimi 3 çocuk annesi düşünmedim hiç
6 Kasım benımde batım belkı beraber guzel haberler verırız ne dersın canım :)
Heyyyy ben 3. çocuğa çalışıyorumÇok gelmesin başlarda zor oluyor ama biraz büyüyünce tadına doyum olmuyor, Rabbim nasip etsin hepimize :)
Hahahah güldürdün beni Kaygılım ya Allahım da senin yüzünü güldürsün inşallah şu muammadan kurtulursun bir an önce :) Anne moduna girerim belki ama ben hiç yaşlanmam gibi geliyor bana içim o kadar kıpır kıpır hayat doluyum ki..70imde hala ojeli süslü püslü bir nine olurum galibaamin inşallah sen ikisinin ablası gibi duruyorsun 3.yle anne moduna geçersin artık ondan 3. lazımdı sana abla:))
Hahahah güldürdün beni Kaygılım ya Allahım da senin yüzünü güldürsün inşallah şu muammadan kurtulursun bir an önce :) Anne moduna girerim belki ama ben hiç yaşlanmam gibi geliyor bana içim o kadar kıpır kıpır hayat doluyum ki..70imde hala ojeli süslü püslü bir nine olurum galiba
lovelyim biliyorsun senden umutluyum bu ayGünaydın millet benim bat yarın kırmızılarım hiç şaşmaz yarın gelir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?