2014 mayis,haziran,temmuz,agustos,eylul veya ekimde hamile kalmak isteyenler

Kızlar benım ıcım sıkılıyor hıcbırsey yapasım yok neden böyle basladım haftaya bılmıyorum

İnşaAllah canım, Rabbim nasip eder.. :) Psikolojik belirtiler yaşıyoruz biz.. O kadar çok şey okuyruz ki, pimpirikleniyoruz, acaba mı diye.. :)

aynen öyle canımBir sürü konu okudum hepsinden kendimce pay çıkarıp bu belirti bende de var deyip umutlandım iyice kendimi hamile ilan edecektim neredeyse

O şekilde düşünme canım.. Ovulasyon testlerini bana bir arkadaşım söylemişti ve o koyu çizgiyi adetine az bir zaman kala görmüştü.. Yani yum dan sonra 14. günde regl olunacak die bir durum kesin olarak söz konusu değil.. evet genel olrak böyle ama hepimizin bünyesi farklı ve farklı zamanlarda yum olabilir

aynen öyle canımBir sürü konu okudum hepsinden kendimce pay çıkarıp bu belirti bende de var deyip umutlandım iyice kendimi hamile ilan edecektim neredeyse
Aynen.. adetime 1 hafta kala göğüslerimde ağrılar, dokunmayı bırak, kendi kendilerine sızlıyorlardı.. Sonrasında gelen pembelik, Hala devame den akıntı.. Geçen hafta süren yorgunluk-halsizlik.. Daha sayayım mı Arasak öyle çok belirti var ki

Hmm senin belirtiler daha güvenilir sanırım

evet benim düzensiz vücuduma göre değil bu işler :)) bende düşünmüyorum artık iyi kötü :))

hayırdır kızlar.. Kendi kendinizi okuyun.. Bir kalkın bir kaç adım atın..

Dun namaz kıldım canım yasın okudum baska dualar okudum ve en son hepımız ıcın dua ettım aksamda kuzenlerle sınemya gıttık hersey cok guzeldı ama sabah uyanmak ıstemedım ve ıcımden hıcbırsey yapmak gelmıyor

Hamile arkadaslar hamılelık belırtılerınden olan akıntı ne zaman baslıyor ?

Allah razı olsun canım... Havalrın kasvetinden de olabilir.. Bu sabah kalkarken bende çok zorlandım çünkü.. Biri bana deseydi ki, bugün iş yok; öğlene kadar o yatktan kalkmazdm vallahi.. Ohhh.. keyif modu

.
Allah razı olsun canım... Havalrın kasvetinden de olabilir.. Bu sabah kalkarken bende çok zorlandım çünkü.. Biri bana deseydi ki, bugün iş yok; öğlene kadar o yatktan kalkmazdm vallahi.. Ohhh.. keyif modu

Allah sendende razı olsun canım olabılır canım havalrında dengesı yok hıc bende esıme dedım mesaı nıye bu satte soyle 9.30 olsa falan dıye :) ohh yatsak ne guzelolur

bir de nasıl bir akıntı normal olan akıntı dan ayırt edebilir miyiz?

Evet dogru canım nasıl bır akıntı benım yum donemındekı akıntı seffaf oluyror canım adete yakınkendecok az gelıyor ama dun aksam cok az hafıf koyulasmıs rengı degısmıs akıntı geldı ama az o yuzden merak ettım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…