sen sımdık bıseye yorma bekle bencede az zaman gecsın yorarız allahın ıznıyle hadı bakalım hayırlısı ıle sende yerlesme kanaması gelecekmı bakalım bende 2 sındede gelmedı
Pozitif bence hayırlı olsun valla bende hiç çıkmıyor canım var bebis:)
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
blummmm işaretledim canım kaçırmam herhalde bu sıklıkla
Ateş tabloma devam
21.05 -- 36.1 (adetin ilk günü)
22.05 -- 36.3
23.05 -- 36.1
24.05 -- 36.1
25.05 -- 36.1
26.05 -- 36.1 (adetin bittiği gün)
27.05 -- 36.2
28.05 -- 36.1
29.05 -- 36.2
30.05 -- 36.2
31.05 -- 36.2
01.06 -- 36.0
02.06 -- 36.2
03.06 -- 36.3
04.06 -- 36.3
05.06 -- 36.3
Canım bu tablo çok güzel görünüyor. Adet bitiminden itibaren gün aşırı banada mantıklı geliyor sadece ben önce sağlıklı sıhhatli sonra gönlümden geçen kız olduğu için yumurtlama gününde denemeyi düşünmüyorum. Yumurtanın çatlayacağı günü bir kaç gün önceden nasıl anlayacağım?
tamamdır canım böyle olunca daha iyi oldu sanırım :) bende ateş olcmeye devam edıyorum bugun adetım btiyo bundan sonra tabloyu bende yazıcam buraya işaretli bi şekilde :)
burdada sabah alıyolar kanı ama sonuç nezaman bilmiyorum artık mecbur yapcaz bişiler en kötü telefonla öğrenirim
çok anlaşılabileceğini sanmıyorum kuzum ya insanın içinde acaba tutmazsa korkusu olur sonuçta 24 saat yaşıyo en fazla :) tablom şöyle azcık daha yükselse fena olmaz bu arada sence hangi gün yumurtlama olmuş bu tabloda ya da olmuş mu bana şu 36,0 a düşüp sonra yükseldiği gün gibi geldi aynı gün akıntımda gelmişti
Canım adetlerin kaç günde bir oluyor? Adetin ilk gününden sayarsak 12. gün oluyor o düştüğü gün bana da o gün çatlamış olabilir gibi geldi.
Canım gözün aydın allah sağlıkla kucağına almayı da nasip etsin darısı başımıza :)
Canim bazi insanlar gec yada erken yumurtluyomus. Yani bati duzensiz adet goruyosan kestirmen zor. Sen cift cizgide iliski gunlerini takip edip sonrada uzerine 14+5 koyup gebelik testi denemesi seklinde dusun bence. 14 normal bekleme zamani 5 te sapma ihtimali.
saol canım rabbim sizlerede nasip etsin kanda çıkmadan emin olamıyorum yinede test bozuk diyen bile oldu da :44:
o zaman ben mogamiye söyliyim de benim batı değitirip 14 haziran yapsın. Bu hesaba göre öyle oluyor yani...
ateş ölçümü ile hamilekalanlara baktım forumdan ovulasyondan 12-15 Gün sonra hamile olduklarını öğrenmişler... Bakalım bizde görecek miyiz o günleri
mogami cnm beni hamiş yazmışsın :) ama benim daha belli değil tatlım ya. Yani Inşallah vardır
karnımın sol tarafına ıgneler batıyo sankım soldamı yoksa bebek ne
o zaman ben mogamiye söyliyim de benim batı değitirip 14 haziran yapsın. Bu hesaba göre öyle oluyor yani...
ateş ölçümü ile hamilekalanlara baktım forumdan ovulasyondan 12-15 Gün sonra hamile olduklarını öğrenmişler... Bakalım bizde görecek miyiz o günleri
ayyyyyyyyy yerim o sıpayı sanırım soluna yapışmış yavrucak :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?